Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvines sukuosenos 17

QUOTE(*GUCCI* @ 2010 11 20, 16:17)
o as visai neturiu klubu ir rinkausi A-line suknele g.gif o kokios lengvos nenorit suknutes? wub.gif
o jau gal issirinkusi esat suknute? bigsmile.gif

jau esu ka isrinkus,bet kad neapsisprendziu imt ja ar ne nes velniskai brangi doh.gif galvoju nebent siutis,o su lengva suknute atrodau lyg nescia nes krutine didele doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lady*love @ 2010 11 20, 17:19)
jau esu ka isrinkus,bet kad neapsisprendziu imt ja ar ne nes velniskai brangi doh.gif galvoju nebent siutis,o su lengva suknute atrodau lyg nescia nes krutine didele doh.gif  lotuliukas.gif

zodziu turit klubus ir didele krutine bigsmile.gif o as nieko neturiu doh.gif lotuliukas.gif
ziuriu mes cia nuo temos nukrypom blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 11 20, 16:22)
zodziu turit klubus ir didele krutine bigsmile.gif  o as nieko neturiu doh.gif  lotuliukas.gif
ziuriu mes cia nuo temos nukrypom blush2.gif

Butent biggrin.gif user posted image
ar dar madingos tokios sukuosenos? blush2.gif
Papildyta:
nezinau kas man turetu nutikti,kad daryciausi sau tokia ŠEVELIŪRĄ! NEBENT JAI TAI GRAZU g.gif
user posted image
Atsakyti
Ta foto tai is parodos kazkokios g.gif
Visi tie kuodai paraityti - skonio reikalas. Man tai schmoll.gif
As zinau viena - arba visai lygiais, arba stambios "holivudo" garbanos. Bet tokiu atveju sukuosenos grozi lemia plauku isvaizda.

user posted image

Papildyta:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Honey/Tea: 20 lapkričio 2010 - 16:10
Honey/Tea ne,cia panele ikele savo vestuvines foto smile.gif ir as isemiau viena su sukuosena 4u.gif ax.gif
bet gal jai ir grazu
wub.gif
Atsakyti
Geras bigsmile.gif Ta su ramunemis realios nuotakos sukuosena bigsmile.gif Idomu, kokia suknele buvo ax.gif
Nors nea, dar karteli paziurejau, kad papuosalai auksiniai, tai linine suknele netiktu unsure.gif Suklaidino geles tos mane smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Honey/Tea: 20 lapkričio 2010 - 16:17
QUOTE(Lady*love @ 2010 11 20, 16:11)
Honey/Tea ne,cia panele ikele savo vestuvines foto smile.gif  ir as isemiau viena su sukuosena 4u.gif  ax.gif
bet gal jai ir grazu
wub.gif

dar priklauso kokia tematika bigsmile.gif gal netradincines, isskirtines vestuves buvo mirksiukas.gif gi kokiu buna nuotaku, pajuodusiu, kaip lavonai, ar vampyru stiliaus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(laimucia @ 2010 11 20, 17:15)
dar priklauso kokia tematika  bigsmile.gif  gal netradincines, isskirtines vestuves buvo  mirksiukas.gif  gi kokiu buna nuotaku, pajuodusiu, kaip lavonai, ar vampyru stiliaus  lotuliukas.gif

Jo jus teisi,viskas nuo tematikos priklauso biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lady*love @ 2010 11 20, 17:58)

ar dar madingos tokios sukuosenos? blush2.gif

zinok mada yra mada, o skonis yra skonis smile.gif jei kuriai bus grazu, ji neziures ar madinga ar ne, vistiek uzsides torta ant galvos smile.gif
man tokie dalykai niekada nepatiko,aiskubuna lb dailiu padarytu, bet mazuma smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Honey/Tea @ 2010 11 20, 18:02)
Ta foto tai is parodos kazkokios g.gif
Visi tie kuodai paraityti - skonio reikalas. Man tai schmoll.gif
As zinau viena - arba visai lygiais, arba stambios "holivudo" garbanos. Bet tokiu atveju sukuosenos grozi lemia plauku isvaizda.

abu pavyzdeliai lb grazus wub.gif tik jau pirmos merginos blakstienos doh.gif atrodo, kad jau laikas jas nusiimti arba pasikoreguoti, nes atrodo tai tragiskai doh.gif
Atsakyti
Aha, persistenge nail.gif
Atsakyti
Kim Kardashian daznai su dirbtinemis blakstienomis, jos pas ja ivairios buna ax.gif
user posted image
Atsakyti
tema apie sukuosenas blush2.gif mirksiukas.gif
Atsakyti