Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvines sukuosenos 17

Tada atsakau. Pirmoji foto daryta ten, kur vyko vestuves - "Tahiti" viesbutyje. o antroji prie Belagio viesbucio, kur yra garsieji fontanai Las Vegaso smile.gif

QUOTE(Panele* @ 2010 11 19, 18:38)
liekna, isbandyt ir atvirkstini varianta reiktu smile.gif
as kolkas galvoju, jog busiu be nuometo smile.gif

As tai esu tokios nuomones, kad jei tuokiesi baznycioje, tai nuometas kaip ir labai svarbi detale. na man tikrai labai grazu, kai po to vyras ji atidengia. Be galo romantiskas momentas wub.gif
As nesirinkau jo, nes tai buvo visai kitokios vestuves lotuliukas.gif
Atsakyti
na gal, bet man kazkodel nera tokio noro jo detis smile.gif o ir planuojam i baznycia kartu su B eiti rolleyes.gif aisku viskas isaiskes kai suknele matuosiuos, bet kolkas galvoju kad nesidesiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(liekna @ 2010 11 19, 21:34)

As dabar mastau jei ateityje tikrai dar darysim vienas vestuves LT, tai turbut tekesiu palaidais istiesintais plaukais... Su ilga suknele ir nuometu.

O kodel tiesiais? 4u.gif Mano plaukai panasus i tavo, tai galvojau garbanoti, bet vis neapsisprendziu, nes tiesiais tinka labiau g.gif Kas nuleme tavo apsisprendima - sukneles stilius? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Honey/Tea @ 2010 11 19, 21:31)
O kodel tiesiais? 4u.gif Mano plaukai panasus i tavo, tai galvojau garbanoti, bet vis neapsisprendziu, nes tiesiais tinka labiau g.gif Kas nuleme tavo apsisprendima - sukneles stilius? smile.gif

Ne, tiesiog pamaciau sukuosena ir iskart zinojau, akd jos noriu. Dar net sukneles neturejau biggrin.gif Tiesiog tai buvo "ta" sukuosena, kaip ir pamacius suknele, zinojau, kad butent jos noriu. man kazkaip vat nesunku buvo nei geels issirinkti, nieko lotuliukas.gif As tiksliai zinau pamacius, ko butent noriu biggrin.gif ax.gif
O galvojant apie ateiti mastau apei tiesius pluakus del to, kad ta viena nuotaka tokiais plaukais pamaciau ir pagalvojau kad tai labai elegantiska thumbup.gif Tikrai man super atrodo, ir nesvarbu visai, kad kitos sako kasdieniska ir tt. blush2.gif Daug graziau nei tie sulaizymai ant galvu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(liekna @ 2010 11 20, 00:48)
Ne, tiesiog pamaciau sukuosena ir iskart zinojau, akd jos noriu. Dar net sukneles neturejau  biggrin.gif Tiesiog tai buvo "ta" sukuosena, kaip ir pamacius suknele, zinojau, kad butent jos noriu. man kazkaip vat nesunku buvo nei geels issirinkti, nieko  lotuliukas.gif As tiksliai zinau pamacius, ko butent noriu  biggrin.gif  ax.gif
O galvojant apie ateiti mastau apei tiesius pluakus del to, kad ta viena nuotaka tokiais plaukais pamaciau ir pagalvojau kad tai labai elegantiska  thumbup.gif Tikrai man super atrodo, ir nesvarbu visai, kad kitos sako kasdieniska ir tt.  blush2.gif Daug graziau nei tie sulaizymai ant galvu  blush2.gif

nu taip ir matau pries akis ta tavo nuoroda biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Adrinėja @ 2010 11 19, 22:55)
nu taip ir matau pries akis ta tavo nuoroda  biggrin.gif

hihihi.gif
Atsakyti
Prisiminiau ir as ta nuoroda rolleyes.gif Tiesiog, kai plaukai labai grazus, sveiki, blizgantys, tai jiems nieko daugiau ir nereikia wub.gif Bet pagalvojus, gal pasukti jos plaukai butu atrode dar ispudingiau rolleyes.gif

Gaila, neisisaugojau tos nuorodos - gal kas turite? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(liekna @ 2010 11 19, 21:34)
4u.gif  wub.gif
As dabar mastau jei ateityje tikrai dar darysim vienas vestuves LT, tai turbut tekesiu palaidais istiesintais plaukais... Su ilga suknele ir nuometu. na zodziu viska priesingai daryciau  biggrin.gif

rimtai? bigsmile.gif zodziu kai isbandei vienokias vestuves, tai aisku dbr noretusi isbandyti ir kitokias thumbup.gif ir tada galetum palyginti ir pasidalinti su mumis thumbup.gif smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Panele* @ 2010 11 19, 21:46)
na gal, bet man kazkodel nera tokio noro jo detis smile.gif o ir planuojam i baznycia kartu su B eiti  rolleyes.gif aisku viskas isaiskes kai suknele matuosiuos, bet kolkas galvoju kad nesidesiu smile.gif

ir as ta pati sakiau lotuliukas.gif
Atsakyti
kalbant apie nuometa,tai ir man jis nepatinka blush2.gif nes sukneles ir manes manau tai nepuosia blush2.gif ,bet tai irgi kol kas taip sakau biggrin.gif
Jiegu suknele aptempta tai ilgas nuometas manau nuostabiai atrodytu thumbup.gif
bet man tokios sukneles nematyt... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lady*love @ 2010 11 20, 14:53)
kalbant apie nuometa,tai ir man jis nepatinka blush2.gif  nes sukneles ir manes manau tai nepuosia blush2.gif ,bet tai irgi kol kas taip sakau biggrin.gif
Jiegu suknele aptempta tai ilgas nuometas manau nuostabiai atrodytu thumbup.gif
bet man tokios sukneles nematyt... lotuliukas.gif

kodel jau cia taip nusprendet? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 11 20, 15:52)
kodel jau cia taip nusprendet? smile.gif

nes mano klubai platus labai,o pati esu labai kudute 4u.gif tai man tinka tik A stiliaus suknute doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lady*love @ 2010 11 20, 17:10)
nes mano klubai platus labai,o pati esu labai kudute 4u.gif  tai man tinka tik A stiliaus suknute doh.gif

o as visai neturiu klubu ir rinkausi A-line suknele g.gif o kokios lengvos nenorit suknutes? wub.gif
o jau gal issirinkusi esat suknute? bigsmile.gif
Atsakyti