Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvines sukuosenos 17

QUOTE(dangiski migdolai @ 2010 11 19, 10:22)
bet va nuometas paslepia lasinukus islindusius  blush2.gif  blush2.gif

Suknele irgi gali paslepti 4u.gif nebent tie lasinukai kur nors ant kaklo biggrin.gif
Atsakyti
Man tai nuometas nuotakos aprangos razinka - bent jau per ceremonija tikrai su juo busiu wub.gif
O tai supratau tik pasimatavusi ji ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Honey/Tea @ 2010 11 19, 11:08)
Man tai nuometas nuotakos aprangos razinka - bent jau per ceremonija tikrai su juo busiu wub.gif
O tai supratau tik pasimatavusi ji ax.gif

Nesiginciju 4u.gif Skonio reikalas drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(dangiski migdolai @ 2010 11 19, 10:22)

suknelę reikia išsirinkti, kad neišlįstų lašinukai. O su nuometu taip jų neužmaskuosi - gi neužsimesi jo viso į priekį
Atsakyti
as tai nenorejau nuometo biggrin.gif kad ir kaip bande man ji ipirsti, vis tiek neipirso tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mislingoji: 19 lapkričio 2010 - 10:53
nuo vaikystės svajojau apie nuometą wub.gif
Atsakyti
QUOTE(dangiski migdolai @ 2010 11 19, 11:22)

o tai kur jus ta nuometa dedat, kad paslepia lasinukus? blink.gif
Papildyta:
QUOTE(Mislingoji @ 2010 11 19, 12:52)
as tai nenorejau nuometo  biggrin.gif  kad ir kaip bande man ji ipirsti, vis tiek neipirso  tongue.gif

ir as buvau lb pries nuometa, sakiau kam man cia reikia tos uzuolaidos ant galvos doh.gif lotuliukas.gif bet kauo nuomos salone pridejo paziureti bendram vaizdui, tai pasikeite visos mano nuomones wub.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rastika @ 2010 11 19, 10:05)
Adrinėja,o tu vestuvėm nenori paryskinti plauku pvz. kaštonine ar kokia tai ruda spalva g.gif

prajuokinai hihihi.gif tai kad as jau 2 kartus istekejus, trecio nesiruosiu dar pakol kas biggrin.gif as cia idejau nes klause ar blondine mirksiukas.gif
o taip tai kart nuo karto pabunu ir tamsiu plauku, tik nedazau nuolatiniais dazais ax.gif
Atsakyti
QUOTE(LaimesMedis @ 2010 11 18, 20:59)
o cia kurioje vietoje fotografavotes?

Cia klausimas man buvo skirtas? g.gif
Papildyta:
QUOTE(ko_le_te @ 2010 11 18, 23:37)
laaabai grazi sukuosena,svarbiausia kad garbanos atrodo naturaliai,nepripurksta lako daug,ir geles labai graziai atrodo..as irg apie panasia galvoju thumbup.gif

Aciu 4u.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(liekna @ 2010 11 19, 19:28)
Cia klausimas man buvo skirtas?  g.gif

Liekna, nenoriu buti atstove spaudai, bet taip, cia klausimas tau 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 11 18, 10:45)
nekreipk demesio irnesakyk.gif man jos fantastiksai atrode. ir tavo sukuosen grazi, tokia naturali, o ne kad pripurksta lako. maniske buvo pripurksta lako, tai aciu dievui, kad buvo nuometas, tai ne taip sviete doh.gif  lotuliukas.gif va kai tokios sulaizo, tai paskui nera kur jau detis doh.gif ir paskui forume drasko akis kitoms, negrazu sitaip doh.gif

4u.gif wub.gif
As dabar mastau jei ateityje tikrai dar darysim vienas vestuves LT, tai turbut tekesiu palaidais istiesintais plaukais... Su ilga suknele ir nuometu. na zodziu viska priesingai daryciau biggrin.gif
Atsakyti
liekna, isbandyt ir atvirkstini varianta reiktu smile.gif
as kolkas galvoju, jog busiu be nuometo smile.gif
Atsakyti