Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvines sukuosenos 17

trumpiems patiko, o su nuometu ne schmoll.gif as taip kasdien vaikstau lotuliukas.gif
Papildyta:
del idomumo paklausiau vyro kurios sukuosenos is sio psl. jam graziausios, tai pasake sios
user posted image
user posted image
lotuliukas.gif
Atsakyti
Ar jam blondines labiau patinka? bigsmile.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liekna: 17 lapkričio 2010 - 19:53
QUOTE(liekna @ 2010 11 17, 20:50)
Ar jam blondines labiau patinka?  bigsmile.gif  lotuliukas.gif

cituoju: is principo, taip smile.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(liekna @ 2010 11 17, 19:34)
PS.Pim, pas msu abi matau drugeliai skraido  lotuliukas.gif  cool.gif  wub.gif

Aha, kol šviežiai žmonos, tai tebeskraido irnesakyk.gif palauk po kiek laiko bus nebe drugeliai, o raganos ant šluotų biggrin.gif

QUOTE(Adrinėja @ 2010 11 17, 19:43)
trumpiems patiko, o su nuometu ne  schmoll.gif  as taip kasdien vaikstau  lotuliukas.gif
Papildyta:
del idomumo paklausiau vyro kurios sukuosenos is sio psl. jam graziausios

hmm, kad aš taip mokėčiau susitvarkyt kiekvienai dienai unsure.gif
reiks ir man paklaust vyro ką mano, kai grįš thumbup.gif
Atsakyti
oj, gi vyrai visi skirtingi biggrin.gif pvz, maniškiui siaubą kelia laku pripurkštos, stovinčios garbanos smile.gif
Atsakyti
tai aisku skirtingi tie vyrai, kaip ir mes biggrin.gif vieniems patinka ilgos kasos, kitiems berniukiskos sukuosenos. Taip pat ir sukuosenos, vieniems sutvarkytos dar kitiems naturaliai issibarsciusios lyg butu ka tik is lovos islipus biggrin.gif
Aisku, daznai buna kad taip paima ir nustebina kas patinka doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Adrinėja: 17 lapkričio 2010 - 20:34
QUOTE(Adrinėja @ 2010 11 17, 21:33)
tai aisku skirtingi tie vyrai, kaip ir mes  biggrin.gif  vieniems patinka ilgos kasos, kitiems berniukiskos sukuosenos. Taip pat ir sukuosenos, vieniems sutvarkytos dar kitiems naturaliai issibarsciusios lyg butu ka tik is lovos islipus  biggrin.gif 
Aisku, daznai buna kad taip paima ir nustebina kas patinka  doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Maniškiui niekas nepatinka, jam čia išvis nesąmonės doh.gif wacko.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(mafijozė @ 2010 11 17, 21:50)
Maniškiui niekas nepatinka, jam čia išvis nesąmonės  doh.gif  wacko.gif  hihihi.gif

maniskis irgi sako,kad cia "pletku turgelis" blush2.gif lotuliukas.gif bet jis ne is blogos valios bigsmile.gif irnesakyk.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Lady*love @ 2010 11 17, 22:19)
maniskis irgi sako,kad cia "pletku turgelis" blush2.gif  lotuliukas.gif  bet jis ne is blogos valios bigsmile.gif  irnesakyk.gif  hihihi.gif

jo jo, mam ir sako kad cia nesamonem uzsiiminejam lotuliukas.gif o jau pats tai rimtu darbu uzsiima per skype su tokiais pat strateginiu zaidimu zaidejais new_russian.gif tease.gif fool.gif kai papasakoja apie kokias nesamones buna raso nu tu wacko.gif wacko.gif wacko.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pim @ 2010 11 17, 19:03)
Aha, kol šviežiai žmonos, tai tebeskraido irnesakyk.gif palauk po kiek laiko bus nebe drugeliai, o raganos ant šluotų biggrin.gif
hmm, kad aš taip mokėčiau susitvarkyt kiekvienai dienai unsure.gif
reiks ir man paklaust vyro ką mano, kai grįš thumbup.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif lotuliukas.gif
As saviskio geriau ne neklausiu, nes baigsis pykciais jei nuomone nesutaps su mano lotuliukas.gif Nors taip retai buna wub.gif
Atsakyti
QUOTE(liekna @ 2010 11 17, 23:47)

As saviskio geriau ne neklausiu, nes baigsis pykciais jei nuomone nesutaps su mano  lotuliukas.gif Nors taip retai buna  wub.gif

lotuliukas.gif pas mane taip pat, bet tik buna labai daznai kad nesutampa doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti