Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvines sukuosenos 17

QUOTE(mafijozė @ 2010 11 17, 11:02)
o man nei viena iš šių negraži smile.gif 9 dešimtmečio mada

drinks_cheers.gif Ir man nei viena smile.gif
Atsakyti
Na ka Jus cia moteriskes pykstates, net nelinksma skaityt tokius komentarus, kaip sirsiu lizde biggrin.gif Juk kiekviena turim skirtinga nuomone bet kokiu klausimu, taip ir turetu buti, jei visiems zmonems patiktu tas pats, butu neidomu gyventi 4u.gif Ir nereikia taip skaudziai reaguoti i kritika, priimkime ja paprasciau 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Retro_style @ 2010 11 17, 00:55)

O man Jusu darbai visai patinka, labai noreciau suzinti, kur Jus dirbate, jtikiuosi, kad vilniuje blush2.gif jei galima info i az. Is anksto dekoju.
Atsakyti
QUOTE(krista-30 @ 2010 11 17, 11:04)
Na ka Jus cia moteriskes pykstates, net nelinksma skaityt tokius komentarus, kaip sirsiu lizde  biggrin.gif

Užtat temutė juda biggrin.gif

Visos mes patariam paprasčiau reaguoti, bet kai tik liečia mus, tai kartais suveikia emocijos ir tiek blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2010 11 17, 11:06)
Užtat temutė juda  biggrin.gif

Visos mes patariam paprasčiau reaguoti, bet kai tik liečia mus, tai kartais suveikia emocijos ir tiek  blush2.gif

4u.gif Moteriskes sukruto lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mafijozė @ 2010 11 17, 09:02)
o man nei viena iš šių negraži smile.gif 9 dešimtmečio mada
Na man jūsų šukuosenos irgi nepatiko, nes nenatūralios. bet susilaikiau nuo komentarų,  gal ir gerai, jei po to tokios isterijos kyla  blink.gif  blink.gif  blink.gif

Siaubas, kaip nenorėčiau papulti pas tokią kirpėją  blink.gif  ohmy.gif

Ir dar cia vadinasi nekomentuosiu. Tai kaip atrodytu postas kuri pakomentuotumet? Siaubas. Kaip tipiska supermamiska - kad tik igelt, kad tik JOS nuomone butu isgirsta, kandesne ir slykstesne. Fui.

Man paskutine labai grazi sukuosena. Man kazkaip paskutiniu metu raudonplaukes patinka. O dar tos garbanos, mmm.
Atsakyti
koktu
Atsakyti

pritariu, kad koktu.... blink.gif as pvz suprantu pasigyncijima ar pakomentavima , savo nuomones issakyma.... bet jau zinutes i AZ... tikrai nesuprantu, kas nuo ju pasidarys, geriau? ... kazkaip keista.. ka tos moterys ir merginos galvoja , kai puola rasineti grasinancias zinutes i AZ.... g.gif
liekna, gerai kad paviesinai... cool.gif
Atsakyti
QUOTE(jums @ 2010 11 16, 23:10)
Mes manome, kad cia labai grazu  tongue.gif Issiskleidusios rozes atrodo dar ispudingiau!

Tikrai taip smile.gif

Visos labai nepatiko
Atsakyti

visos paskutinės trys man asmeniškai yra senoviškos, nenatūralios, vyras jau galvos nepaglostys - pirštai suvisam įstrigs... doh.gif

ir tas ginčas...čia ne ginčas, čia jau įžeidinėjimai su asmeniškumais. fek schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2010 11 16, 22:33)
Jūsų darbai yra visada "išlaižyti", išbaigti, kad nebūtų jokios netvarkos, viskas tobulai pgl. Jūsų stiliaus braižą. Ši šukuosena yra visai kito stiliaus, čiau nėra tokio griežtumo, neteikiamas dėmesys kiekvienai garbanai, kad ji būtų vienodai sugarbanota, tame ir yra šukuosenos cinkelis - bent jau man taip atrodo  mirksiukas.gif

Man tas antras variantas priimtinesnis. Bet čia gal todėl, kad pati turėjau tą "sulaižytą" šukuoseną, o čia jau suveikia tas principas moteriškas "ko neturi, to užsigeidi" biggrin.gif

P.S. Man taip pat nepatiko paskutinės įkeltos šukuosenos
Papildyta:
Trumpiems plaukams 4u.gif
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

O čia su nuometu wub.gif
user posted image

Atsakyti
QUOTE(pim @ 2010 11 17, 20:01)

Labai labai gražu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(pim @ 2010 11 17, 18:01)

Pati pirma nuostabi! wub.gif wub.gif Ir trecioji nuotaka kokia simpatiska biggrin.gif
PS.Pim, pas msu abi matau drugeliai skraido lotuliukas.gif cool.gif wub.gif
Atsakyti