Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvines sukuosenos 17

QUOTE(liekna @ 2010 11 12, 08:38)
Pagaliau isvaziavus sveciams galiu sutvarkyti albumus ir ikelti normaliai atrinktas kiekvienai temai nuotraukas pagal tematika  mirksiukas.gif Tiesiog gal ka netycia pravers  4u.gif
user posted image

I vakara rozes kazkaip labiau prasiskleide, ypac vienoj pusej  biggrin.gif
user posted image

Jus manote kad cia grazu??? Susukti plaukai ir paskui issiliaido. Gele roze, ar galima deti roze! Juk savaime aisku kad issileis, reiskes nuotakai reikejo pranesti kad tokia gele issiliaidzia, jokio meistriskumo!!!
Atsakyti
O man grazu tokios garbanos - jos lengvos, neprifarsiruotos lako, nuo kurio plaukai net foto atrodo kieti schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Retro_style @ 2010 11 16, 23:59)
Jus manote kad cia grazu??? Susukti plaukai ir paskui issiliaido. Gele roze, ar galima deti roze! Juk savaime aisku kad issileis, reiskes nuotakai reikejo pranesti kad tokia gele issiliaidzia, jokio meistriskumo!!!

Mes manome, kad cia labai grazu tongue.gif Issiskleidusios rozes atrodo dar ispudingiau!
Atsakyti
man irgi grazi Liekna sukuosena, nei per daug nieko, paprasta kukli ir grazi sukuosena thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Honey/Tea @ 2010 11 16, 23:03)
O man grazu tokios garbanos - jos lengvos, neprifarsiruotos lako, nuo kurio plaukai net foto atrodo kieti schmoll.gif

pritariu! thumbup.gif man Liekna atrode labai ispudingai ir prabangiai mirksiukas.gif
Svarbu,kad ir jai paciai patiko sukuosena tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Retro_style @ 2010 11 16, 22:59)

Galiu pasakyti tik tiek, jog Jūsų darbo stilius visai kitoks, t.y. savo kritiška akim matau, kad Jūsų darbai yra visada "išlaižyti", išbaigti, kad nebūtų jokios netvarkos, viskas tobulai pgl. Jūsų stiliaus braižą. Ši šukuosena yra visai kito stiliaus, čiau nėra tokio griežtumo, neteikiamas dėmesys kiekvienai garbanai, kad ji būtų vienodai sugarbanota, tame ir yra šukuosenos cinkelis - bent jau man taip atrodo mirksiukas.gif

Rožes, beje, kaip ir kitas gėles - dėti galima, kadangi gėlės gyvos, tai ne visada juk eina nuspėti kaip jos jausis ir kaip reaguos blush2.gif

Jeigu pažiūrėsite visos šventės foto, tai manau, kad nuomonė pasikeis, nes viskas dera tarpusavyje, tai nebuvo griežtos, klasikinės, standartinės vestuvės ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Retro_style @ 2010 11 16, 21:59)

vojeij, kokie mes kategoriski lotuliukas.gif
apie meistriskuma ne jums ir mums spresti tongue.gif
lieknos sukuosena atrode labai graziai, ir rozes labai tinka thumbup.gif parodykit savaja g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Panele Retro_style, jei nemokate priimti kritikos, tai gal jums ne vieta siame forume. Jei as pakomentavau jusu darbus ar idetas foto, kad man asmeniskai jos negrazios, tiesiog toks stilius nepatinka, tai nebutina atkapstyti mano pacios vestuviniu foto ir is ju tyciotis. Plius negrasinkite ir nerasinekite man asmeniniu zinuciu, kuriu as netgi nesuprantu.
Nesuprantu kiek jums metu, bet elgiates vaikiskai.
Stai jusu zinute galiu pateikti visoms sm dalyvems: "Jeigu jus nemokate padaryti grozio, nesikabikyte prie kitu! Pavydas yra blogas dalykas!"
Cia idomu tik as uzkliuvau ar taip rasote visoms, kurioms nepatiko jusu darbai ... g.gif
Prasau man daugiau nieko nerasyti. doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2010 11 16, 23:33)
Galiu pasakyti tik tiek, jog Jūsų darbo stilius visai kitoks, t.y. savo kritiška akim matau, kad Jūsų darbai yra visada "išlaižyti", išbaigti, kad nebūtų jokios netvarkos, viskas tobulai pgl. Jūsų stiliaus braižą. Ši šukuosena yra visai kito stiliaus, čiau nėra tokio griežtumo, neteikiamas dėmesys kiekvienai garbanai, kad ji būtų vienodai sugarbanota, tame ir yra šukuosenos cinkelis - bent jau man taip atrodo  mirksiukas.gif

Rožes, beje, kaip ir kitas gėles - dėti galima, kadangi gėlės gyvos, tai ne visada juk eina nuspėti kaip jos jausis ir kaip reaguos  blush2.gif

Jeigu pažiūrėsite visos šventės foto, tai manau, kad nuomonė pasikeis, nes viskas dera tarpusavyje, tai nebuvo griežtos, klasikinės, standartinės vestuvės  ax.gif

As pilnai su tavimi sutinku, zinau Benice turi gera skoni, tu aprasei labai gerai ir teisingai, gaila kag kitos meistres to nesupranta, deje.
Atsakyti
blink.gif tikrai issprogo akys del az biggrin.gif niu ir sugebek taip darant sau reklama pasidaryti antireklamos lotuliukas.gif
Moderatoriai turetu atkreipti demesi g.gif
Atsakyti
QUOTE(liekna @ 2010 11 16, 23:33)
Panele Retro_style, jei nemokate priimti kritikos, tai gal jums ne vieta siame forume. Jei as pakomentavau jusu darbus ar idetas foto, kad man asmeniskai jos negrazios, tiesiog toks stilius nepatinka, tai nebutina atkapstyti mano pacios vestuviniu foto ir is ju tyciotis. Plius negrasinkite ir nerasinekite man asmeniniu zinuciu, kuriu as netgi nesuprantu.
Nesuprantu kiek jums metu, bet elgiates vaikiskai.
Stai jusu zinute galiu pateikti visoms sm dalyvems: "Jeigu jus nemokate padaryti grozio, nesikabikyte prie kitu! Pavydas yra blogas dalykas!"
Cia idomu tik as uzkliuvau ar taip rasote visoms, kurioms nepatiko jusu darbai ... g.gif
Prasau man daugiau nieko nerasyti.  doh.gif  doh.gif  doh.gif

Nesuprantu kame esme!!! juk pati sakote kad forumas skirtas kritikai, tai as rasau kad man jusu sukuosena negrazi betvarke.
Atsakyti
liekna, labai gražu wub.gif tokia romantika dvelkia.. wub.gif

QUOTE(akutivo @ 2010 11 16, 20:07)
mano irgi nuomone sutampa  4u.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif man i toks stilius schmoll.gif kažkaip jautvaškumo trūksta g.gif bet čia skonio reikalas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lemyna: 16 lapkričio 2010 - 22:52