Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvines sukuosenos 17

Na štai - vestuvinė šukuosena labai gražios nuotakos wub.gif
Šukuosena paprasta, nieko ypatingo, bet visumoje atrodė labai gražiai, toks subtilus, bet gražus vaizdas wub.gif
user posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2010 09 30, 19:09)
Na štai - vestuvinė šukuosena labai gražios nuotakos  wub.gif
Šukuosena paprasta, nieko ypatingo, bet visumoje atrodė labai gražiai, toks subtilus, bet gražus vaizdas  wub.gif

grazu thumbup.gif Tik man geliu dydziai ne vienodi, kazkaip nelabai graziai atrodo smile.gif O pati sukuosena labai panasiai kaip as planuoju daryti blush2.gif O cia naturalus paneles plaukai ar prideti? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liekna: 30 rugsėjo 2010 - 20:30
QUOTE(Benice @ 2010 09 30, 21:09)
Šukuosena paprasta, nieko ypatingo, bet visumoje atrodė labai gražiai, toks subtilus, bet gražus vaizdas  wub.gif

Tikrai gražu user posted image
Atsakyti
QUOTE(liekna @ 2010 09 30, 21:29)
grazu  thumbup.gif Tik man geliu dydziai ne vienodi, kazkaip nelabai graziai atrodo  smile.gif O pati sukuosena labai panasiai kaip as planuoju daryti  blush2.gif O cia naturalus paneles plaukai ar prideti?  bigsmile.gif

Tai mes specialiai "išdrąskėme" tas gėlytes, kad nebūtų vienodo dydžio blush2.gif Dar laiko tam buvo skirta ..... biggrin.gif
Manau, kad nevienodo dydžio gėlytės yra įdomu, nėra to tokio "standartiškumo". Idėja kilusi iš jos:
user posted image

Papildyta:
Čia labiau tokia elegantiška vestuvinė šukuosena 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Na, pas ta moteri, tai tikrai labai grazu, matyt del to, kad salia viena kitos eina geles smile.gif
Atsakyti
gal kuriai prireiks - ieškaus sau idėjų trumpų plaukų šukuosenai, radau www, su įvairiais gražiais lankeliais ir t.t.:

http://www.monsoon.c...orizebridalhair

ir ta šukuosena su gėlėm labai graži smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2010 09 30, 21:09)

pati sukuosena tai labai grazi, tik kazkaip man asmeniskai noretusi gyvu gelyciu plaukuose, o ne dirbtiniu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2010 09 30, 22:09)

visuma gal ir grazi, bet man tos rozytes tai nelb ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Benice @ 2010 09 30, 22:49)

is sono tai lb jau dailiai atrodo, bet kazi kaip is nugaros g.gif smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Benice @ 2010 09 30, 22:49)
Čia labiau tokia elegantiška vestuvinė šukuosena  4u.gif
user posted image

sita daili wub.gif
Atsakyti
Griaznova super atrodė su tom šilkinėm gėlėm (gi Žmonėse buvo visa didžiulė fotosesija). Manau, jei jos gerai, kokybiškai padarytos, visiškai nenusileidžia gyvoms (ypač tokioje lengvai krentančių plaukų šukuosenoj).
Atsakyti
O as net nepastebejau, kad sitos gelytes dirbtines blink.gif biggrin.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
grozis man tos pynutes wub.gif kam tinka, tai super thumbup.gif as daznai nesioju, tai soniuka pasipynusi , ypac megstu y baliukus einant viena pusyte pripint kita laisva palikti mirksiukas.gif thumbup.gif
Atsakyti