Na štai - vestuvinė šukuosena labai gražios nuotakos
Šukuosena paprasta, nieko ypatingo, bet visumoje atrodė labai gražiai, toks subtilus, bet gražus vaizdas
QUOTE(Benice @ 2010 09 30, 19:09)
Šukuosena paprasta, nieko ypatingo, bet visumoje atrodė labai gražiai, toks subtilus, bet gražus vaizdas
grazu Tik man geliu dydziai ne vienodi, kazkaip nelabai graziai atrodo O pati sukuosena labai panasiai kaip as planuoju daryti O cia naturalus paneles plaukai ar prideti?
QUOTE(liekna @ 2010 09 30, 21:29)
grazu Tik man geliu dydziai ne vienodi, kazkaip nelabai graziai atrodo O pati sukuosena labai panasiai kaip as planuoju daryti O cia naturalus paneles plaukai ar prideti?
Tai mes specialiai "išdrąskėme" tas gėlytes, kad nebūtų vienodo dydžio Dar laiko tam buvo skirta .....
Manau, kad nevienodo dydžio gėlytės yra įdomu, nėra to tokio "standartiškumo". Idėja kilusi iš jos:
Papildyta:
Čia labiau tokia elegantiška vestuvinė šukuosena
Na, pas ta moteri, tai tikrai labai grazu, matyt del to, kad salia viena kitos eina geles
gal kuriai prireiks - ieškaus sau idėjų trumpų plaukų šukuosenai, radau www, su įvairiais gražiais lankeliais ir t.t.:
http://www.monsoon.c...orizebridalhair
ir ta šukuosena su gėlėm labai graži
http://www.monsoon.c...orizebridalhair
ir ta šukuosena su gėlėm labai graži
QUOTE(Benice @ 2010 09 30, 21:09)
pati sukuosena tai labai grazi, tik kazkaip man asmeniskai noretusi gyvu gelyciu plaukuose, o ne dirbtiniu
QUOTE(Benice @ 2010 09 30, 22:09)
visuma gal ir grazi, bet man tos rozytes tai nelb
Papildyta:
QUOTE(Benice @ 2010 09 30, 22:49)
is sono tai lb jau dailiai atrodo, bet kazi kaip is nugaros
Papildyta:
QUOTE(Benice @ 2010 09 30, 22:49)
sita daili
Griaznova super atrodė su tom šilkinėm gėlėm (gi Žmonėse buvo visa didžiulė fotosesija). Manau, jei jos gerai, kokybiškai padarytos, visiškai nenusileidžia gyvoms (ypač tokioje lengvai krentančių plaukų šukuosenoj).
O as net nepastebejau, kad sitos gelytes dirbtines
grozis man tos pynutes kam tinka, tai super as daznai nesioju, tai soniuka pasipynusi , ypac megstu y baliukus einant viena pusyte pripint kita laisva palikti