QUOTE(Retro_style @ 2010 11 15, 22:39)
QUOTE(Adrinėja @ 2010 11 15, 23:41)
aga man irgi jisai labai patinka.. tik deja ne as ji idejau , ne man laurai...
bet smagu kad nuomones apie ta santuru grozi musu sutampa..
QUOTE(krista-30 @ 2010 11 16, 10:44)
Nu tikrai labai grazu, bet cia jau turbut gan ilgoku plaukuciu reikia is mano iki peciu turbut nieko doro neiseis, o taip kokio kuoduko noreciau
Mano manymu ilgis iki peciu pats geriausias, o Jeigu mazai plauku, tai velimas padaro savo , nebijokite bandyti, kodukas kuri Jus pamatete padaritas tikrai is labai silpnu ir nesiekiantis peciu plauku, bet rezultatas gavosi gana grazus!
gerai supratau - retro_style jus cia padare tas sukuosenas nerealiai grazias?
QUOTE(dangiski migdolai @ 2010 11 16, 14:17)
gerai supratau - retro_style jus cia padare tas sukuosenas nerealiai grazias?
Šiose temose negalima prisipažinti nei demontruoti, ką padarei, nes tuojau ateis pikta moderatorė ir viską ištrins Klauskite per AŽ, kad taip neatsitiktų.
QUOTE(Retro_style @ 2010 11 16, 14:14)
Mano manymu ilgis iki peciu pats geriausias, o Jeigu mazai plauku, tai velimas padaro savo , nebijokite bandyti, kodukas kuri Jus pamatete padaritas tikrai is labai silpnu ir nesiekiantis peciu plauku, bet rezultatas gavosi gana grazus!
Kiek kirpejai savo siunciau sukuosenu pavyzdziu, o man labiausiai noretusi kokio kuklaus kuoduko, ar kazko panasaus kas nuotraukose, sake, kad nei vienai mano plauku ilgio neuzteks Liepe nusipirkti sinjona, o man dirbtiniu plauku visai nesinoretu Turbut reiks kreiptis i kita kirpeja, gal ji nelabai moka apskritai sukuosenu daryti, ji manes, beja, nei karto ir nesukavo, nors kirpti ir dazyti plaukus ji moka
QUOTE(krista-30 @ 2010 11 16, 14:45)
Kiek kirpejai savo siunciau sukuosenu pavyzdziu, o man labiausiai noretusi kokio kuklaus kuoduko, ar kazko panasaus kas nuotraukose, sake, kad nei vienai mano plauku ilgio neuzteks Liepe nusipirkti sinjona, o man dirbtiniu plauku visai nesinoretu Turbut reiks kreiptis i kita kirpeja, gal ji nelabai moka apskritai sukuosenu daryti, ji manes, beja, nei karto ir nesukavo, nors kirpti ir dazyti plaukus ji moka
Pats lengviausias budas pasakyti: Nupirkyte pridetinius plaukus!
QUOTE(jums @ 2010 11 16, 17:57)
wauuu, sito nemaciau dar, man
QUOTE(Retro_style @ 2010 11 16, 18:30)
Pats lengviausias budas pasakyti: Nupirkyte pridetinius plaukus!
Tikrai taip, dauguma taip daro, nes velti, o po to meistriškai paslėpti tą vėlimą nėra lengva, o ir užtrunka ilgiau nei įsegti plaukus
QUOTE(jums @ 2010 11 16, 15:57)
Jezus kaip grazu!!!!!!!!!!
Papildyta:
QUOTE(Retro_style @ 2010 11 15, 20:39)
O man tokios sukuosenos negrazu Cia tik mano nuomone
QUOTE(liekna @ 2010 11 16, 21:43)
Jezus kaip grazu!!!!!!!!!!
Papildyta:
Papildyta:
mano irgi nuomone sutampa