Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvines sukuosenos 17

QUOTE(Retro_style @ 2010 11 15, 22:39)
Nepergyvenkite ir is 3 -ju plaukuciu meistrai padaro stebuklus! 4u.gif  pvz
user posted image

wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Retro_style @ 2010 11 15, 22:39)
user posted image
Papildyta:
Idedu pora savo darbeliu smile.gif
user posted image
Papildyta:
user posted image

Nu tikrai labai grazu, bet cia jau turbut gan ilgoku plaukuciu reikia schmoll.gif is mano iki peciu turbut nieko doro neiseis, o taip kokio kuoduko noreciau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Adrinėja @ 2010 11 15, 23:41)
akutivo
Man tavo idetas kuodas laaabai patinka  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif

aga man irgi jisai labai patinka.. ax.gif tik deja ne as ji idejau , ne man laurai... 4u.gif
bet smagu kad nuomones apie ta santuru grozi musu sutampa.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(krista-30 @ 2010 11 16, 10:44)
Nu tikrai labai grazu, bet cia jau turbut gan ilgoku plaukuciu reikia  schmoll.gif is mano iki peciu turbut nieko doro neiseis, o taip kokio kuoduko noreciau  ax.gif

Mano manymu ilgis iki peciu pats geriausias, o Jeigu mazai plauku, tai velimas padaro savo smile.gif , nebijokite bandyti, kodukas kuri Jus pamatete padaritas tikrai is labai silpnu ir nesiekiantis peciu plauku, bet rezultatas gavosi gana grazus!
Atsakyti
gerai supratau - retro_style jus cia padare tas sukuosenas nerealiai grazias?
Atsakyti
QUOTE(dangiski migdolai @ 2010 11 16, 14:17)
gerai supratau - retro_style jus cia padare tas sukuosenas nerealiai grazias?

Šiose temose negalima prisipažinti nei demontruoti, ką padarei, nes tuojau ateis pikta moderatorė ir viską ištrins biggrin.gif Klauskite per AŽ, kad taip neatsitiktų.
Atsakyti
QUOTE(Retro_style @ 2010 11 16, 14:14)
Mano manymu ilgis iki peciu pats geriausias, o Jeigu mazai plauku, tai velimas padaro savo smile.gif , nebijokite bandyti, kodukas kuri Jus pamatete padaritas tikrai is labai silpnu ir nesiekiantis peciu plauku, bet rezultatas gavosi gana grazus!

Kiek kirpejai savo siunciau sukuosenu pavyzdziu, o man labiausiai noretusi kokio kuklaus kuoduko, ar kazko panasaus kas nuotraukose, sake, kad nei vienai mano plauku ilgio neuzteks schmoll.gif Liepe nusipirkti sinjona, o man dirbtiniu plauku visai nesinoretu schmoll.gif Turbut reiks kreiptis i kita kirpeja, gal ji nelabai moka apskritai sukuosenu daryti, ji manes, beja, nei karto ir nesukavo, nors kirpti ir dazyti plaukus ji moka ax.gif
Atsakyti
wub.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(krista-30 @ 2010 11 16, 14:45)
Kiek kirpejai savo siunciau sukuosenu pavyzdziu, o man labiausiai noretusi kokio kuklaus kuoduko, ar kazko panasaus kas nuotraukose, sake, kad nei vienai mano plauku ilgio neuzteks  schmoll.gif Liepe nusipirkti sinjona, o man dirbtiniu plauku visai nesinoretu  schmoll.gif Turbut reiks kreiptis i kita kirpeja, gal ji nelabai moka apskritai sukuosenu daryti, ji manes, beja, nei karto ir nesukavo, nors kirpti ir dazyti plaukus ji moka  ax.gif

Pats lengviausias budas pasakyti: Nupirkyte pridetinius plaukus! unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(jums @ 2010 11 16, 17:57)

wauuu, sito nemaciau dar, man wub.gif wub.gif wub.gif

QUOTE(Retro_style @ 2010 11 16, 18:30)
Pats  lengviausias budas pasakyti: Nupirkyte pridetinius plaukus! unsure.gif

Tikrai taip, dauguma taip daro, nes velti, o po to meistriškai paslėpti tą vėlimą nėra lengva, o ir užtrunka ilgiau nei įsegti plaukus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jums @ 2010 11 16, 15:57)

Jezus kaip grazu!!!!!!!!!! wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Retro_style @ 2010 11 15, 20:39)
user posted image

O man tokios sukuosenos negrazu blush2.gif Cia tik mano nuomone 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(liekna @ 2010 11 16, 21:43)
Jezus kaip grazu!!!!!!!!!!  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  thumbup.gif
Papildyta: