Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvines sukuosenos 17

QUOTE(Benice @ 2010 11 11, 00:29)
Manau, kad dauguma nedrįsta rinktis tinklelio vien dėl įvairių asociacijų..kita vertus viskas turi būti labai suderinta tarpusavyje, kad tiktų idealiai tas tinklelis.

Kažkada grįš mada ir tai bus topų-topas  biggrin.gif
Nuometai - ilgi, vidutinio ilgio buvo pastaruoju metu madingiausi, laikas trumpiems nuometams bei tinkleliams  bigsmile.gif

gerai, kad mano vestuves jau praejo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 11 11, 12:29)
gerai, kad mano vestuves jau praejo lotuliukas.gif

noriu pasikonsultuot su jumis paneles blush2.gif mano sukuosena bus tokia ir net nezinau ar reiktu kabint ta nuometa ar ne?o jeigu taip tai kuris tiktu prie sios sukuosenos?*suknele bus ilga,ir truputeli pusta wub.gif user posted image
Atsakyti
ceremonijom deciaus o poto galima ir be jo,dabar pastebejau ant bangos sitaip daryt jau
Atsakyti
Pagaliau isvaziavus sveciams galiu sutvarkyti albumus ir ikelti normaliai atrinktas kiekvienai temai nuotraukas pagal tematika mirksiukas.gif Tiesiog gal ka netycia pravers 4u.gif
user posted image

I vakara rozes kazkaip labiau prasiskleide, ypac vienoj pusej biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Lady*love @ 2010 11 11, 23:14)
noriu pasikonsultuot su jumis paneles blush2.gif  mano sukuosena bus tokia ir net nezinau ar reiktu kabint ta nuometa ar ne?o jeigu taip tai kuris tiktu prie sios sukuosenos?*suknele bus ilga,ir truputeli pusta

aš be nuometo eičiau, jei turėčiau tokią šukuoseną. Lb graži
Atsakyti
QUOTE(aciai @ 2010 11 12, 09:48)
aš be nuometo eičiau, jei turėčiau tokią šukuoseną. Lb graži

as taip pat nuometo nesideciau, ir neslepciau tokiu nuostabiu plauku bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mislingoji @ 2010 11 12, 09:55)
as taip pat nuometo nesideciau, ir neslepciau  tokiu nuostabiu plauku  bigsmile.gif

pritariu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lady*love @ 2010 11 11, 23:14)
noriu pasikonsultuot su jumis paneles blush2.gif  mano sukuosena bus tokia ir net nezinau ar reiktu kabint ta nuometa ar ne?o jeigu taip tai kuris tiktu prie sios sukuosenos?*suknele bus ilga,ir truputeli pusta wub.gif user posted image

nuometo geriau nereikia g.gif
Atsakyti
QUOTE(Karelija @ 2010 11 12, 16:51)
nuometo geriau nereikia g.gif

O, Karelija! bigsmile.gif Kazkur buvot dingusi! Gal sulauksim kazko naujo forumuose rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(liekna @ 2010 11 12, 08:38)
Pagaliau isvaziavus sveciams galiu sutvarkyti albumus ir ikelti normaliai atrinktas kiekvienai temai nuotraukas pagal tematika  mirksiukas.gif Tiesiog gal ka netycia pravers  4u.gif
I vakara rozes kazkaip labiau prasiskleide, ypac vienoj pusej  biggrin.gif

Labai grazi sukuosena wub.gif Gal dirbtiniu sruogu dejai? g.gif Realybeje plauku maziau atrodo biggrin.gif O siose nuotraukose, tokie veslus, purus ir daaug bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(laimucia @ 2010 11 12, 15:56)
Labai grazi sukuosena  wub.gif  Gal dirbtiniu sruogu dejai?  g.gif  Realybeje plauku maziau atrodo biggrin.gif  O siose nuotraukose, tokie veslus, purus ir daaug  bigsmile.gif

As visad tiesinu savo plaukus, del to matyt tokie prisiploje atrodo ir maziau lotuliukas.gif Siaip tikrai kai sugarbanojo plaukus atrode ju perpus daugiau, issipute labai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jums @ 2010 11 10, 22:37)
Nesamone..  smile.gif  As noriu tinklelio ir jo ieskau

user posted image
O prie trumpos suknelės atrodys išvis tobulai wub.gif

QUOTE(Lady*love @ 2010 11 11, 22:14)
noriu pasikonsultuot su jumis paneles

Be nuometo rolleyes.gif
Atsakyti