Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvines sukuosenos 17

QUOTE(akutivo @ 2010 11 09, 21:31)
ooo... koks grozis..... wub.gif

Grazu tik paziureti ar noretum pati taip atrodyti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(laimucia @ 2010 11 09, 23:01)
Grazu tik paziureti ar noretum pati taip atrodyti?  g.gif

drinks_cheers.gif man tik paziuret grazu, bet pati tai nenoreciau, nebent kokiam teminiam vakareliui lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(laimucia @ 2010 11 09, 23:01)
Grazu tik paziureti ar noretum pati taip atrodyti?  g.gif

na.. net susimasciau... siaip visa vestuviu ceremonija taip nenoreciau atrodyt.. bet pora nuotraukeliu tokiu noreciau tureti..... 4u.gif ir sukuosena grazi man cia toks kuodukas... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 11 10, 14:46)
drinks_cheers.gif  man tik paziuret grazu, bet pati tai nenoreciau, nebent kokiam teminiam vakareliui lotuliukas.gif

Man irgi tik paziureti grazu biggrin.gif
O siaip tokie galvos papuosalai, man su laidotuvem asocijuojasi blush2.gif pvz.: K.Brazauskiene buvo su juoda skrybelaite ir tinkleliu.
Atsakyti
QUOTE(laimucia @ 2010 11 10, 19:45)
Man irgi tik paziureti grazu  biggrin.gif
O siaip tokie galvos papuosalai, man su laidotuvem asocijuojasi  blush2.gif  pvz.: K.Brazauskiene buvo su juoda skrybelaite ir tinkleliu.

man tai jiene su kuo neasocijuojasi, bet siaip kazkaip man tinklelis ant galvos tai toks poniuciu atrobutas, tikriausiai del to man taip atrodo, kad tuose senuose filmuose to tais tinkleliais vaiksciodavo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 11 10, 19:50)
man tai jiene su kuo neasocijuojasi, bet siaip kazkaip man tinklelis ant galvos tai toks poniuciu atrobutas, tikriausiai del to man taip atrodo, kad tuose senuose filmuose to tais tinkleliais vaiksciodavo smile.gif

Manau, kad dauguma nedrįsta rinktis tinklelio vien dėl įvairių asociacijų..kita vertus viskas turi būti labai suderinta tarpusavyje, kad tiktų idealiai tas tinklelis.

Kažkada grįš mada ir tai bus topų-topas biggrin.gif
Nuometai - ilgi, vidutinio ilgio buvo pastaruoju metu madingiausi, laikas trumpiems nuometams bei tinkleliams bigsmile.gif
Atsakyti
Nesamone.. smile.gif As noriu tinklelio ir jo ieskau, bet kad kainos nenormalios.. Stasiuka moketi uz toki dalyka gaila g.gif
Atsakyti
aš ir bijočiau nepataikyti į stilių smile.gif Bet pati idėja man super, sėkmės ieškant, JUMS smile.gif
Atsakyti
QUOTE(laukianti29 @ 2010 11 11, 01:01)
aš ir bijočiau nepataikyti į stilių smile.gif Bet pati idėja man super, sėkmės ieškant, JUMS smile.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti
Man irgi visai patinka tinkleliai, bet tada labai jau viskas turi buti suderinta tarpusavyje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jums @ 2010 11 10, 23:37)
Nesamone..  smile.gif  As noriu tinklelio ir jo ieskau, bet kad kainos nenormalios.. Stasiuka moketi uz toki dalyka gaila  g.gif

Jeigu labai norite - rasite.
Jeigu man verkiant reiktų tinklelio savoms vestuvėms, tai nepagailėčiau jau ir šimto, juk savos vestuvės ne dažnai būna lotuliukas.gif
Nebent ieškote kokiai kitai šventei smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2010 11 11, 13:02)
Jeigu labai norite - rasite.
Jeigu man verkiant reiktų tinklelio savoms vestuvėms, tai nepagailėčiau jau ir šimto, juk savos vestuvės ne dažnai būna  lotuliukas.gif
Nebent ieškote kokiai kitai šventei  smile.gif

Tikiu, kad rasiu ir ne uz tokia kaina smile.gif
Atsakyti