Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvines sukuosenos 17

QUOTE(Ikasiu* @ 2010 11 08, 20:14)
mano nuomone turetu buti kazkoks kuodas, bet jau tikrai ne palaidi plaukai smile.gif

O mano nuomone tokie kategoriški pareiškimai skamba kaip nusišnekėjimas.
Atsakyti
QUOTE(Luella @ 2010 11 08, 22:21)
O mano nuomone tokie kategoriški pareiškimai skamba kaip nusišnekėjimas.

O mano - kaip spam'as biggrin.gif
Kaži kur adminai pradingę g.gif Gal sakau reiktų kokią reiklamą įdėti, tai pasirodytų biggrin.gif
Gaivinam temą
user posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(*Beautiful*eyes* @ 2010 11 05, 21:22)
O netempe tau sukuosenos zemyn tos rozes?  g.gif  bet gi tu nepriklausai ,,3-ju plaku'' klubui, tai visa puokste reikejo uzdet ant galvos, kad temptu zemyn  lotuliukas.gif

Zinok nebuvo tie ziedai tokie sunkus tikrai g.gif
Papildyta:
QUOTE(*Beautiful*eyes* @ 2010 11 07, 16:16)
Na,taip, koks ten miegas pries toki ivyki, as irgi turbut nemiegosiu  blush2.gif  ax.gif

Man pasiseke, nes pries vestuves uzluzom visi kokia 10 ar 11 valanda vakaro, po tokios sunkios keliones biggrin.gif biggrin.gif Pries tai tik nuvaziavom ir gavom leidima tuoktis is teismo istaigos ir tiesiai i lovas. o ryte irgi pasilepinau, ri leidau sau miegoti iki 8.30 biggrin.gif Kirpejos laukiau tik 10 val thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2010 11 08, 22:39)
O mano - kaip spam'as  biggrin.gif
Kaži kur adminai pradingę  g.gif  Gal sakau reiktų kokią reiklamą įdėti, tai pasirodytų  biggrin.gif
Gaivinam temą
user posted imageuser posted image

Labai grazios abi, kazko ir sau panasau noreciau, tik kad mano plauku ilgio neuzteks schmoll.gif Pries puse meteliu nureziau savo kasas, o dbr taip ju reiketu blush2.gif
Atsakyti
Jei kuri mergaite rastu, kur galima isigyti tinkleli, parasykite man, prasau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jums: 09 lapkričio 2010 - 10:30
QUOTE(jums @ 2010 11 09, 11:28)
Jei kuri mergaite rastu, kur galima isigyti tinkleli, parasykite man, prasau  4u.gif

turiu nuorodą, kur galima nusipikrt nuotakos tinklelį, parašiau į AŽ
Atsakyti
QUOTE(aciai @ 2010 11 09, 14:23)
turiu nuorodą, kur galima nusipikrt nuotakos tinklelį, parašiau į AŽ

Labai aciu 4u.gif
Atsakyti
jums, gal gėlių parduotuvėse smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rastika @ 2010 11 09, 15:11)
jums,  gal gėlių parduotuvėse smile.gif

Niekada nesu maciusi ten.. na, is tikro net neziurejau g.gif O buna, kad deda i puokstes? Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jums @ 2010 11 09, 15:26)
Niekada nesu maciusi ten.. na, is tikro net neziurejau  g.gif  O buna, kad deda i puokstes? Aciu  4u.gif

na aš iš tikro nzn bet galima paklausti nes jie ten deda kazką pan. į puokštes, jei ne jie parduoda galima paklausti iš kur įsigyja
Atsakyti
QUOTE(liekna @ 2010 11 08, 22:11)
Zinok nebuvo tie ziedai tokie sunkus tikrai  g.gif
Papildyta:

Man pasiseke, nes pries vestuves uzluzom visi kokia 10 ar 11 valanda vakaro, po tokios sunkios keliones  biggrin.gif  biggrin.gif Pries tai tik nuvaziavom ir gavom leidima tuoktis is teismo istaigos ir tiesiai i lovas. o ryte irgi pasilepinau, ri leidau sau miegoti iki 8.30  biggrin.gif Kirpejos laukiau tik 10 val  thumbup.gif

Tikiuosi ir as nulusiu ir issimiegosiu,nes siom dienom labai daug veiklos,net pavalgyt nera kada,tai jau nuovargi jauciu blush2.gif Norisi greiciau cia viska sutvarkyt jau ir prie juros gulet pagaliau biggrin.gif
Atsakyti
user posted image[img]

ooo... koks grozis..... wub.gif
Atsakyti