Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvines sukuosenos 17

QUOTE(laukianti29 @ 2010 11 05, 23:53)
aha, labai noriu smile.gif

Eikit jau miegot, rytoj busit neissimiegojusi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Beautiful*eyes* @ 2010 11 06, 01:03)
Eikit jau miegot, rytoj busit neissimiegojusi  4u.gif

turbūt dauguma prieš vestuves paryčiais miegot eina. Aš pati sėdėjau prie kompo iki 12 nakties, po to dar svečiais virtuvėj prasėdėjom iki 2-os val smile.gif O 6.30 ryto jau turėjau būti pas kirpėją lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aciai @ 2010 11 06, 15:55)
turbūt dauguma prieš vestuves paryčiais miegot eina. Aš pati sėdėjau prie kompo iki 12 nakties, po to dar svečiais virtuvėj prasėdėjom iki 2-os val smile.gif O 6.30 ryto jau turėjau būti pas kirpėją  lotuliukas.gif

didzioji dauguma, nes kaip studentes paskutine nakti dar kazka veikiam vestuviu labui lotuliukas.gif nes as irgi 2val nuejau miegoti, o 6 val kirpeja i namus atvaziavo, bet kazkaip uzteko man to miego smile.gif
Atsakyti
Na,taip, koks ten miegas pries toki ivyki, as irgi turbut nemiegosiu blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Beautiful*eyes* @ 2010 11 07, 19:16)
Na,taip, koks ten miegas pries toki ivyki, as irgi turbut nemiegosiu  blush2.gif  ax.gif

isgerk vaistuku ir butinai pamiegok, nes kitaip jausiesi nuvargusi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 11 07, 17:19)
isgerk vaistuku ir butinai pamiegok, nes kitaip jausiesi nuvargusi mirksiukas.gif

Tas tai tikrai,isgersiu butinai,nes kitaip ne bluosto nesudesiu,as save pazistu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Beautiful*eyes* @ 2010 11 07, 19:23)
Tas tai tikrai,isgersiu butinai,nes kitaip ne bluosto nesudesiu,as save pazistu  biggrin.gif

ir as taip dariau, nes kitaip taitik ir suktusi mintys, kad viskas butu tobula ir nepamirstama wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 11 07, 17:25)
ir as taip dariau, nes kitaip taitik ir suktusi mintys, kad viskas butu tobula ir nepamirstama wub.gif

Aha, ir ar viskas padaryta blush2.gif
Atsakyti
Aš jau dabar vestuves sapnuoju, tai baisu ir pagalvot, kas būna, kai lieka tik 1 naktis doh.gif unsure.gif
Atsakyti
mano nuomone turetu buti kazkoks kuodas, bet jau tikrai ne palaidi plaukai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ikasiu* @ 2010 11 08, 20:14)
mano nuomone turetu buti kazkoks kuodas, bet jau tikrai ne palaidi plaukai smile.gif

Jau cia taik kaip kam lotuliukas.gif nukirtot taip kategoriskai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(laimucia @ 2010 11 08, 21:22)
Jau cia taik kaip kam  lotuliukas.gif  nukirtot taip kategoriskai  doh.gif

drinks_cheers.gif kam kuodas grazu, kam palaidi drinks_cheers.gif
Atsakyti