Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvines sukuosenos 17

QUOTE(*Beautiful*eyes* @ 2010 11 03, 22:16)
Dar karta dideliausi sveikinimai ir pagyrimai Tau : atrodei nuostabiai  wub.gif
O del streso tai nezinau, kazkaip man paciai keista jau darosi, kad taip jaudinausi ir bijojau,o dabar artejant dienai,kazkokia labai rami esu  biggrin.gif  gal likus kelioms dienoms visas stresas gris su kaupu  lotuliukas.gif

Zinok as jau nei pries vestuves tas dienas, nei per pacia iskilmiu diena kazkaip nebesijaudinau. Na neskaitant tos ziedu dingimo istorijos lotuliukas.gif Tik pamenu labai greit laikas ejo, valanda kaip pora minuciu bego kai reikejo ruostis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(liekna @ 2010 11 04, 00:00)
Zinok as jau nei pries vestuves tas dienas, nei per pacia iskilmiu diena kazkaip nebesijaudinau. Na neskaitant tos ziedu dingimo istorijos  lotuliukas.gif Tik pamenu labai greit laikas ejo, valanda kaip pora minuciu bego kai reikejo ruostis  biggrin.gif

Na gal mes jau tiek prisinervinam per ta pasiruosima,del makiazu,sukuosenu ir pan., kad paskui ir jegu nervuotis nera lotuliukas.gif O laikas ir man jau labai greitai bega, ypac kai dabar veiklos turiu daug, tai net nepastebiu kaip dienos lekia doh.gif
Atsakyti
Stai keletas neblogu sukuosenu:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
[img]http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs353.ash2/63313_164121466936723_100000166133320_550252_3966172_n.jpg[img]
[img]http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs204.snc1/7130_102819696400234_100000166133320_74719_6342213_n.jpg[img]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rojukas: 04 lapkričio 2010 - 15:47
man su ramunėm ir rūžavom gėlytėm gražios wub.gif
Atsakyti
user posted image
wub.gif
Atsakyti
QUOTE(avilla @ 2010 11 04, 16:42)

Nuostabi wub.gif gaila,kad man apie tokias sukuosenas tik svajot su savo trim plaukais ant galvos biggrin.gif
Atsakyti
rojukas laaaabai grazios bigsmile.gif
avilla per daug fotoshopo, nors ideja gera smile.gif
Papildyta:
QUOTE(amber123 @ 2010 11 03, 22:22)
Bun 4u.gif pvz side bun kuodas ant sono 4u.gif google vertas yra labai gers dalykas thumbup.gif  lotuliukas.gif

aciuks.gif victory.gif
Atsakyti
QUOTE(avilla @ 2010 11 04, 18:42)

O man nelabai schmoll.gif Perdaug "sulyzinta" ir galas perdaug iskeltas.
Atsakyti
O mane va siandien floriste vel i apmastymus ivare doh.gif siulo i plaukus nedeti roziu, nes sunkios jos bus labai. Patare eustomas deti, sako panasios i rozytes siek tiek ir lengvos jos labai. Tai dabar ir mastau,gal is tikro deti eustomas, nes plauku tai pas mane nera daug, ispus man juos kirpeja,atordys,kad daug, bet jei ta sunkia roze uzdes,tai tikrai nusverti gali g.gif Bet tada jau kremines rozes ne i tema gaunasi, gal baltas tada imti,kad deretu su baltom eustomo...Net nezinau ka daryti g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Beautiful*eyes* @ 2010 11 05, 00:32)
O mane va siandien floriste vel i apmastymus ivare  doh.gif  siulo i plaukus nedeti roziu, nes sunkios jos bus labai. Patare eustomas deti, sako panasios i rozytes siek tiek ir lengvos jos labai. Tai dabar ir mastau,gal is tikro deti eustomas, nes plauku tai pas mane nera daug, ispus man juos kirpeja,atordys,kad daug, bet jei ta sunkia roze uzdes,tai tikrai nusverti gali  g.gif  Bet tada jau kremines rozes ne i tema gaunasi, gal baltas tada imti,kad deretu su baltom eustomo...Net nezinau ka daryti  g.gif

O idomu, kokios geles plaukuose pas liekna buvo? Labai dailiai atrode smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jums @ 2010 11 04, 22:34)
O idomu, kokios geles plaukuose pas liekna buvo? Labai dailiai atrode  smile.gif

Ten kazkokios ,,uzsienietiskos'' pas ja biggrin.gif nepamenu kaip vadinasi. Atrode tikrai graziai, bet jauciu Lietuvoj siaip negausi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*Beautiful*eyes* @ 2010 11 05, 00:36)
Ten kazkokios ,,uzsienietiskos'' pas ja  biggrin.gif nepamenu kaip vadinasi. Atrode tikrai graziai, bet jauciu Lietuvoj siaip negausi  blush2.gif

Uzsienietiskos lotuliukas.gif importines lotuliukas.gif Na, bet tu pasiklausk, gal rasi mirksiukas.gif O siaip manau, kad eustomos butu graziau plaukuose, tik neaisku del ju lepumo ax.gif
Atsakyti