Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvines sukuosenos 17

QUOTE(SandritaM @ 2010 09 28, 17:23)
imesiu ir cia nuotraukyte smile.gif
istikro labai blaskiausi rinkausi beveik iki galo nezinojau kokios noriu- veliau prisiauginau plaukus ir va rezultatas tiesa-
karstis buvo beprotiskas garbanos leidosi labai greitai sad.gif((

butu lb gerai pamatyti kaip is nugaros atrodo, bet is priekio tikrai grazu wub.gif
Atsakyti
smile.gif
Papildyta:
smile.gif
Papildyta:
smile.gif
Atsakyti
QUOTE(akutivo @ 2010 09 28, 18:50)

paskutine lb grazi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Adrinėja @ 2010 09 28, 13:43)
Kiek teko susidurti, tai pas floristes uzsako gelytes ir nesa tada kirpejai, bent jau taip man budavo. Kirpeja nusako kokiu reikia, o su floriste parenkame variantus smile.gif

Kiek as kol kas domejausi, tai visos sako, kad gelemsi as pati turiu pasirupinti. O as neisivaziduoju kaip tai speti ta diena doh.gif
Papildyta:
QUOTE(laimucia @ 2010 09 28, 14:48)
Aha, nes floriste turi apdirbti gelytes, kad ilgai issilaikytu, koteli lanstu is vielutes padaryt, nors nebutinai, bet rekomenduotina.
Man kirpeja pasake kiek reikia gelyciu, o mes su floriste jau rinkom, kurios tiktu prie puokstes  smile.gif

As kaip suprantu jus cia visos ir puokstes pas floristes daretes, tai vienu suviu viskas biggrin.gif O mano puokste pasirupins musu vestuviu koordinatore, tai va tos trys gelytes i plaukus visai man ne i tema. Nu nieko, kaip nors susidorosiu su uzduotimi unsure.gif Ir dar kitas dalykas, idomu per kiek laiko geliu salonuose tas gelytes paruostu g.gif Nes galimybes uzsakyti is anksto nelabai turbut turesiu doh.gif Vestuves visai kitoj valstijoj unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 09 28, 16:10)
paskutine lb grazi wub.gif

drinks_cheers.gif Plius makiazas jos grazus smile.gif
Atsakyti
Čia maniškė šukuosena ax.gif kai gausiu fotografo nuotraukas, įkelsiu geresnių ir gražesnių ax.gif
Atsakyti
QUOTE(secret_lover_ @ 2010 09 28, 21:20)
Čia maniškė šukuosena  ax.gif  kai gausiu fotografo nuotraukas, įkelsiu geresnių ir gražesnių  ax.gif

nu jau tikrai, lauksim fotografo nuotraukų, nes dabar tai nieko nesimato user posted image
Atsakyti
QUOTE(SandritaM @ 2010 09 28, 16:23)

gražiai atrodei

o aš užsisakiau gėlytes pas floristės
Atsakyti
QUOTE(secret_lover_ @ 2010 09 28, 22:20)
Čia maniškė šukuosena  ax.gif  kai gausiu fotografo nuotraukas, įkelsiu geresnių ir gražesnių  ax.gif

lb maza foto, tad lauksim didesniu ir gersniu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(akutivo @ 2010 09 28, 17:50)
smile.gif
Papildyta:
smile.gif
Papildyta:
smile.gif

šukuosena patiko antra smile.gif
Labai gražūs abu makiažai bigsmile.gif
Atsakyti
Vau, kol aš skendau darbuose, tai ir nauja temutė atsirado, ačiukas lieknai 4u.gif Turiu naujų dabų pavyzdėlių iš vasaros sezono, tik reikia prisiruošti sutvarkyti ir tuomet galėsime aptarinėti 4u.gif

QUOTE(liekna @ 2010 09 28, 18:29)
Kiek as kol kas domejausi, tai visos sako, kad gelemsi as pati turiu pasirupinti. O as neisivaziduoju kaip tai speti ta diena  doh.gif

idomu per kiek laiko geliu salonuose tas gelytes paruostu  g.gif Nes galimybes uzsakyti is anksto nelabai turbut turesiu  doh.gif Vestuves visai kitoj valstijoj  unsure.gif

Tai jau taip, gėlytėmis turite pasirūpinti, nes gėles ruošia floristės, kirpėjų darbas jas įdėti mirksiukas.gif
Manau, kad jei salonas nevaidina labai jau "svarbaus", tai paruoštų vietoje per 10min biggrin.gif Siūlyčiau iš vakaro nuvažiuoti į kokį saloną ir pasidaryti. Nakčiai jas dėkite į šsaldytuvą ir nieko joms neatsitiks, bent jau mano nuotakėlės taip daro florisčių nurodymu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2010 09 30, 20:41)
Turiu naujų dabų pavyzdėlių iš vasaros sezono, tik reikia prisiruošti sutvarkyti ir tuomet galėsime aptarinėti  4u.gif

Lauksim clap.gif
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2010 09 30, 18:41)

Tai jau taip, gėlytėmis turite pasirūpinti, nes gėles ruošia floristės, kirpėjų darbas jas įdėti  mirksiukas.gif
Manau, kad jei salonas nevaidina labai jau "svarbaus", tai paruoštų vietoje per 10min  biggrin.gif  Siūlyčiau iš vakaro nuvažiuoti į kokį saloną ir pasidaryti. Nakčiai jas dėkite į šsaldytuvą ir nieko joms neatsitiks, bent jau mano nuotakėlės taip daro florisčių nurodymu  4u.gif

Aciu uz patarimus 4u.gif
Atsakyti