Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvines sukuosenos 17

QUOTE(sagutte @ 2010 11 02, 13:03)
Nes jau isemiau  smile.gif

kodėl????
Atsakyti

user posted image
[/quote]
grazus!noreciau tokios taciau man netiktu verysad.gif nes as turiu kirpciukus ir plaukuciai trmpoki verysad.gif
Atsakyti
Lady*love,kirpčiukus galima sukelti o plaukus pridėti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rastika @ 2010 11 02, 16:10)
Lady*love,kirpčiukus galima sukelti o plaukus pridėti mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 11 01, 19:23)
zavinga bigsmile.gif  wub.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
4u.gif Pagaliau namie po didziosios keliones biggrin.gif 4u.gif
Prie sukuosenos galima prikibti, bet is esmes buvau patenkinta. gal gele kiek greit apvyto, nors drauge sake kaip itk i vakar jos labiau issiskleide ir atrode zymiai graziau nei per ceremonija. Atskiru foto atrinkti tik su sukuosena bent jau kol kas negaliu, nes interneta gaudau nuo kazkokiu zmoniu ir labai silpnai veikia, del to tik skubiai imetu viso musu mazo albumelio nuoroda smile.gif mirksiukas.gif
vesstuves
Atsakyti
QUOTE(liekna @ 2010 11 03, 08:10)
4u.gif Pagaliau namie po didziosios keliones  biggrin.gif  4u.gif
Prie sukuosenos galima prikibti, bet is esmes buvau patenkinta. gal gele kiek greit apvyto, nors drauge sake kaip itk i vakar jos labiau issiskleide ir atrode zymiai graziau nei per ceremonija. Atskiru foto atrinkti tik su sukuosena bent jau kol kas negaliu, nes interneta gaudau nuo kazkokiu zmoniu ir labai silpnai veikia, del to tik skubiai imetu viso musu mazo albumelio nuoroda  smile.gif  mirksiukas.gif
vesstuves

nu ką aš galiu pasakyti noriu tokių vestuvių kaip tavo, tokios suknelės sukuosenos tik gal kad jaunikis būtų mano vyras, neturio nei ko pridurti nei ko atimti, wub.gif wub.gif tik nesupratau kur jūs čia, mačiau venecijos tiltą, bet visos kitos foto tai tikrai i Italija nepanasios g.gif
Atsakyti
Lieknos sukuosena labai grazi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rastika @ 2010 11 03, 09:10)
nu ką aš galiu pasakyti noriu tokių vestuvių kaip tavo, tokios suknelės sukuosenos tik gal kad jaunikis būtų mano vyras, neturio nei ko pridurti nei ko atimti, wub.gif  wub.gif  tik nesupratau kur jūs čia, mačiau venecijos tiltą, bet visos kitos foto tai tikrai i Italija nepanasios g.gif

Tai,kad vargu ar galejot matyt venecijos tilta, nes Liekna Vegase tuokesi kiek zinau blush2.gif nebent nuleke ir iki Italijos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Honey/Tea @ 2010 11 03, 09:45)
Lieknos sukuosena labai grazi smile.gif

Man irgi labai patiko wub.gif gaila,as savo gaurus nusikirpau verysad.gif ,proto uztemimas buvo biggrin.gif
Atsakyti
as tai irgi neseniai nusikirpau plaukus ax.gif kazkaip atsibodo ilgus nesiot, galvoju, gi ataugs blush2.gif o vyro vos iszyziau, kad leistu biggrin.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Beautiful*eyes* @ 2010 11 03, 10:47)

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Na ka, *Beautiful*eyes*, dabar tavo eile mirksiukas.gif jau greitai
Atsakyti