Norejau paklausti, o gal kas nors sia diena nejo i kirpykla ir pacios pasidare sukuosena?
Mano plaukai ilgi. Nusipirkau puosnu lankeli. Galvojau pasigarbanosiu, uzsidesiu lankeli ir viskas. Bet dabar cia jusu pokalbiu prisiskaiciau ir kuoduko uzsimaniau. Kazkur buvau radusi kaip pasidaryt viena kuoda, bet gal kas nors dar zino kokiu puslapiu kur butu parodyta kaip padaromi kuodai?
Mano plaukai ilgi. Nusipirkau puosnu lankeli. Galvojau pasigarbanosiu, uzsidesiu lankeli ir viskas. Bet dabar cia jusu pokalbiu prisiskaiciau ir kuoduko uzsimaniau. Kazkur buvau radusi kaip pasidaryt viena kuoda, bet gal kas nors dar zino kokiu puslapiu kur butu parodyta kaip padaromi kuodai?
QUOTE(Coneja @ 2010 11 02, 03:04)
Norejau paklausti, o gal kas nors sia diena nejo i kirpykla ir pacios pasidare sukuosena?
youtube daug vaizdinės medžiagos
QUOTE(sagutte @ 2010 10 29, 14:48)
kazin kodėl man nerodo tik raudonus iksiukus mačiau
QUOTE(Rastika @ 2010 11 02, 10:16)
kazin kodėl man nerodo tik raudonus iksiukus mačiau
Nes jau isemiau
man irgi rodo
QUOTE(sagutte @ 2010 11 02, 13:56)
Idomiai Man net paciai nerodo.
jei nuotrauka tik siandien pasalinot, tai ji kuri laika kabes, o siaip tai jau neberodo, mato tos kur anksciau spejo pamatyt nei jus isemet
O kaip ivesti ta kuodo pasidaryma (koks ang. pavadinimas)?