Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvines sukuosenos 17

QUOTE(Adrinėja @ 2010 10 29, 17:42)
sagutte
busiu mazuma, man sios kasytes  schmoll.gif

As gal bjauri siom dienom ir man niekas neitinka, bet man irgi nepatinka schmoll.gif kasytes, perpynimai vestuvem - nea blush2.gif
as savo sesei kartais supinu visokius kringelius be progos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(laimucia @ 2010 10 29, 18:01)
As gal bjauri siom dienom ir man niekas neitinka, bet man irgi nepatinka  schmoll.gif  kasytes, perpynimai vestuvem - nea  blush2.gif
as savo sesei kartais supinu visokius kringelius be progos  biggrin.gif

aga, turbut ir man del tos pacios priezasties, dukroms pinu, tai gal del to vestuvims jos schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(laimucia @ 2010 10 29, 19:01)
As gal bjauri siom dienom ir man niekas neitinka, bet man irgi nepatinka  schmoll.gif  kasytes, perpynimai vestuvem - nea  blush2.gif

na cia kaip kam.. bet man tai jau kur kas idomiau taip, nei ten pastovus garbanojimai plauku.. nes praktiskai visos tokiom sukuosenom ir teka.. g.gif virsugalvis sukeltas, like plaukai sugarbanoti ir tiek (beje, tas pats ir pas mane buvo lotuliukas.gif ).. o va cia jau kazkas naujo wub.gif
Atsakyti
Taigi pynimai ir kasos šiemet buvo "ant bangos" tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2010 10 29, 18:06)
Taigi pynimai ir kasos šiemet buvo "ant bangos"  tongue.gif

lotuliukas.gif gali but, mada vel grizta biggrin.gif
Papildyta:
kad neapkaltintu kad reklamuoju, apkarpiau cia kas nereikaliga, man ziauriai patinka tokios sukuosenos wub.gif labai grazu bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(laimucia @ 2010 10 29, 18:01)
  schmoll.gif  kasytes, perpynimai vestuvem - nea  blush2.gif

Kad nepatinka, tai nieko irnesakyk.gif Bet kur cia taip apibrezta, kad pynimai vestuvem netinka? smile.gif Man tik jie tiko ir pynimu tik norejau, jokiom bangelem ir sukeltais plaukais manes nepapuostu smile.gif Taigi cia labai individualu ir priklauso nuo pacios nuotakos, jos sukneles, galu gale nuo bendro vestuviu stiliaus/temos. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sagutte @ 2010 10 29, 18:46)
Kad nepatinka, tai nieko  irnesakyk.gif  Bet kur cia taip apibrezta, kad pynimai vestuvem netinka? smile.gif Man tik jie tiko ir pynimu tik norejau, jokiom bangelem ir sukeltais plaukais manes nepapuostu smile.gif Taigi cia labai individualu ir priklauso nuo pacios nuotakos, jos sukneles, galu gale nuo bendro vestuviu stiliaus/temos.  mirksiukas.gif

Tikra tiesa, būna netinka jokios kasos, o būna tiesiog prašosi ax.gif
Jei gražu nuotaikai - visi kiti gali ilsėtis biggrin.gif
Forume visada yra kam nepatinka, bet labai smagu, kad pasirodėte, mažai kas išdrįsta unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2010 10 29, 19:49)
Forume visada yra kam nepatinka, bet labai smagu, kad pasirodėte, mažai kas išdrįsta  unsure.gif

drinks_cheers.gif bijo kritikos turbut dauguma smile.gif
Atsakyti
Pasirodziau..nes mano sukuosena nebuvo eiline, vis kazkuo idomesne, tai gal mergina ieskanti kazko naujo ir kitokio - ras ideja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sagutte @ 2010 10 29, 19:56)
Pasirodziau..nes mano sukuosena nebuvo eiline, vis kazkuo idomesne, tai gal mergina ieskanti kazko naujo ir kitokio - ras ideja smile.gif

drinks_cheers.gif lb gerai padarete, kad dejote, nes dauguma pavyzdziu jau matyti ir nusibode schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(sagutte @ 2010 10 29, 18:46)
Kad nepatinka, tai nieko  irnesakyk.gif  Bet kur cia taip apibrezta, kad pynimai vestuvem netinka? smile.gif Man tik jie tiko ir pynimu tik norejau, jokiom bangelem ir sukeltais plaukais manes nepapuostu smile.gif Taigi cia labai individualu ir priklauso nuo pacios nuotakos, jos sukneles, galu gale nuo bendro vestuviu stiliaus/temos.  mirksiukas.gif

As ir nesakiau, kad cia apibrezimas ar tokia tendencija schmoll.gif
tik savo asmenine nuomone ax.gif
as visada uz jei jaunajai patiko ir ji jautesi graziausia ta diena drinks_cheers.gif bet gi negali is visu buti tik liaupses, pagyrimai... tik pasakiau, kad man nelabai pynimai ir tiek 4u.gif
viskas ok drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(laimucia @ 2010 10 29, 19:11)
As ir nesakiau, kad cia apibrezimas ar tokia tendencija  schmoll.gif
tik savo asmenine nuomone  ax.gif
as visada uz jei jaunajai patiko ir ji jautesi graziausia ta diena  drinks_cheers.gif  bet gi negali is visu buti tik liaupses, pagyrimai... tik pasakiau, kad man nelabai pynimai ir tiek  4u.gif 
viskas ok  drinks_cheers.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
visada atsiras kam patiks, o kam ne, o dar jei viskas buvo tam tikros tematikos, tai visai "ciotkai" tik as pati tokios nesirinkciau, o ir netiktu man smile.gif ax.gif
Atsakyti