pasiutele, nuostabiai graži buvai
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 10 23, 12:15)
ziauriai grazi
QUOTE(Rastika @ 2010 10 23, 13:56)
pasiutele, nuostabiai graži buvai
QUOTE(Smilte24 @ 2010 10 23, 14:19)
grazu
Aciu
Pasiutele, nuostabi sukuosena labai grazu
QUOTE(pasiutele @ 2010 10 23, 10:36)
Mano buvo tokia
Šukuosene nerealiai graži Tik mano nuomone, kalija kažkaip per žemai įtaisyta, norėtųsi, kad ji auksčiau būtų (ne taip arti prie kaklo) ir labiau matytųsi...
QUOTE(mmmune @ 2010 10 23, 18:14)
Šukuosene nerealiai graži Tik mano nuomone, kalija kažkaip per žemai įtaisyta, norėtųsi, kad ji auksčiau būtų (ne taip arti prie kaklo) ir labiau matytųsi...
Sutinku Tiek nuotaka, tiek šukuosena puikios Bet gėlytę ir aš aukščiau būčiau kėlus
QUOTE(pim @ 2010 10 23, 23:25)
Sutinku Tiek nuotaka, tiek šukuosena puikios Bet gėlytę ir aš aukščiau būčiau kėlus
as prisidedu prie sio posto
Sveikos perziurejau vis temute, nuotakos labai graziai atrodo...
neuzilgo vestuvese busiu svocia. plaukai mano trumpi, nesiekia peciu. kalbejau su kirpeja, ske, kaip svocia galiu buti ir su pasidraikiusia sukuosena, gal sruogu prides jei reiks... kazi kokios mados si rudeni trumpu plauku?
neuzilgo vestuvese busiu svocia. plaukai mano trumpi, nesiekia peciu. kalbejau su kirpeja, ske, kaip svocia galiu buti ir su pasidraikiusia sukuosena, gal sruogu prides jei reiks... kazi kokios mados si rudeni trumpu plauku?
QUOTE(pasiutele @ 2010 10 23, 10:36)
Įdomu viską matyti iš šalies
Dėl gėlytės - manau, kad ji tinkamoje vietoje, tai jau tikrai. Juk ši gėlė nėra jokia plokščia ir pan., ji tiesiog styrotų kaip antena jei būtų aukščiau įsegta
QUOTE(Benice @ 2010 10 26, 11:54)
Įdomu viską matyti iš šalies
Dėl gėlytės - manau, kad ji tinkamoje vietoje, tai jau tikrai. Juk ši gėlė nėra jokia plokščia ir pan., ji tiesiog styrotų kaip antena jei būtų aukščiau įsegta
Aciu visiem uz pagyrimus ir labiausiai Benice uz nuostabu darba