Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvines sukuosenos 17

QUOTE(laimucia @ 2010 09 24, 16:55)
assa.gif  bet kaip pakelia nuo saknu  wub.gif
juokingai atrodo, o jei dar po namus prie vyro vaiksciot  lotuliukas.gif  betruksta chalato ir zalios kaukes ant veido  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif As ir turiu zalia kauke lotuliukas.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(liekna @ 2010 09 24, 19:56)
lotuliukas.gif As ir turiu zalia kauke  lotuliukas.gif  blush2.gif

lotuliukas.gif vyras juokiasi ar dediesi kai jo nebuna? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(laimucia @ 2010 09 24, 18:05)
lotuliukas.gif  vyras juokiasi ar dediesi kai jo nebuna?  lotuliukas.gif

Nepatikesi, bet jis irgi dedasi kartu blush2.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liekna: 24 rugsėjo 2010 - 19:34
QUOTE(liekna @ 2010 09 24, 20:33)
Nepatikesi, bet jis irgi dedasi kartu blush2.gif lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

super thumbup.gif nereikia slapstytis, o galit kartu tv ziuret su zaliais veidais lotuliukas.gif turbut jo oda labai lygi ir grazi, jeigu taip puoseleja 4u.gif

truputi ne i tema mes cia, bet kaip smagu lotuliukas.gif
Atsakyti
Klausimas del sukuosenu.. Ar iprasta, kad geles naudojamas sukuosenai gauna kirpejos, pas kurias darotes sukuosena, ar turit pacios atsinesti? g.gif

QUOTE(laimucia @ 2010 09 24, 18:38)
super  thumbup.gif  nereikia slapstytis, o galit kartu tv ziuret su zaliais veidais  lotuliukas.gif  turbut jo oda labai lygi ir grazi, jeigu taip puoseleja  4u.gif

truputi ne i tema mes cia, bet kaip smagu  lotuliukas.gif

As visose temose ne i tema blush2.gif lotuliukas.gif na galiu pasakyti, kad pas ji tikrai grazesne oda nei pas mane biggrin.gif
Atsakyti
Gaivinu pus. user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(liekna @ 2010 09 24, 23:30)
Klausimas del sukuosenu.. Ar iprasta, kad geles naudojamas sukuosenai gauna kirpejos, pas kurias darotes sukuosena, ar turit pacios atsinesti?  g.gif

Kaip susitariat.. priklauso nuo kirpejos smile.gif
Atsakyti
[quote=Rastika,2010 09 28, 14:54]
Gaivinu pus. user posted image

labai ydomi thumbup.gif man kolkas nematyta tokia mirksiukas.gif
Atsakyti
Va sita man idomi tokia g.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(liekna @ 2010 09 24, 23:30)
Klausimas del sukuosenu.. Ar iprasta, kad geles naudojamas sukuosenai gauna kirpejos, pas kurias darotes sukuosena, ar turit pacios atsinesti?  g.gif

Kiek teko susidurti, tai pas floristes uzsako gelytes ir nesa tada kirpejai, bent jau taip man budavo. Kirpeja nusako kokiu reikia, o su floriste parenkame variantus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Adrinėja: 28 rugsėjo 2010 - 14:43
imesiu ir cia nuotraukyte smile.gif
istikro labai blaskiausi rinkausi beveik iki galo nezinojau kokios noriu- veliau prisiauginau plaukus ir va rezultatas tiesa-
karstis buvo beprotiskas garbanos leidosi labai greitai sad.gif((
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SandritaM: 28 rugsėjo 2010 - 15:37
QUOTE(Adrinėja @ 2010 09 28, 15:43)
Kiek teko susidurti, tai pas floristes uzsako gelytes ir nesa tada kirpejai, bent jau taip man budavo. Kirpeja nusako kokiu reikia, o su floriste parenkame variantus smile.gif

Aha, nes floriste turi apdirbti gelytes, kad ilgai issilaikytu, koteli lanstu is vielutes padaryt, nors nebutinai, bet rekomenduotina.
Man kirpeja pasake kiek reikia gelyciu, o mes su floriste jau rinkom, kurios tiktu prie puokstes smile.gif
Atsakyti