Rastika ir sukuosena ir auskarai
QUOTE(Rastika @ 2010 10 17, 15:54)
ir puoštė ir plaukuose gėlės buvo - kardeliai
Labai graziai atrode , butu idomu ir puokste pamatyt
QUOTE(*Beautiful*eyes* @ 2010 10 17, 18:38)
Matosi, kad *Beautiful*eyes* tik apie puokštes mąstot
QUOTE(Karelija @ 2010 10 17, 16:42)
Papildyta:
QUOTE(Rastika @ 2010 10 17, 12:11)
viso veido nesinori rodyti ir fotografo foto DVD diske neturiu tai iš mėgėjisko fotiko pritraukiau ir padidinau, man tos padidintos truputeli paciai per baisiai atrodo, nes realiai viskas smulkiau
Siaip as nesu megeja visokiu tokiu sukuciu plaukuose ir pan, nemoku issireiksti Bet bendras vaidas tai labai grazus sveikinimai, matosi, kad buvot nuostabi nuotaka
QUOTE(liekna @ 2010 10 17, 19:22)
Siaip as nesu megeja visokiu tokiu sukuciu plaukuose ir pan, nemoku issireiksti Bet bendras vaidas tai labai grazus sveikinimai, matosi, kad buvot nuostabi nuotaka
seip ir aš tų šulinuku nesu megeja, bet kai nuėjau banduobuosius variantus pasidaryti man sis labiausiai patiko..
ir ačiū
Papildyta:
QUOTE(*Beautiful*eyes* @ 2010 10 17, 18:38)
įkėliau prie puokščių nenoriu teršti temos
QUOTE(Karelija @ 2010 10 17, 18:42)
Ne, ne, as apie viska mastau, tik siom dienom puoksciu tema suintensyvejo, nes jau kaip laikas uzsisakynet
QUOTE(*Beautiful*eyes* @ 2010 10 17, 20:05)
Ne, ne, as apie viska mastau, tik siom dienom puoksciu tema suintensyvejo, nes jau kaip laikas uzsisakynet
šeipjei nieko įpatingo nenori gali ir vėliau užsisakyti
QUOTE(Rastika @ 2010 10 17, 20:20)
šeipjei nieko įpatingo nenori gali ir vėliau užsisakyti
Zinau, bet as is tu, kurios megsta viska is anksto susiplanuoti
beautiful*eyes [COLOR=orange]dabar tik pastebejau tavo liniuote, kiek nedaug liko iki Tavo didziosios dienos ! oj lauksim foto
Beautiful eyes, o makiaza jau uzsisakei ir ar eisi bandomajam?
QUOTE(Smilte24 @ 2010 10 17, 21:33)
beautiful*eyes [COLOR=orange]dabar tik pastebejau tavo liniuote, kiek nedaug liko iki Tavo didziosios dienos ! oj lauksim foto
Aha bega laikas ir labai greitai net nepastebejau kur tie menesiai pabego nuo pareiskimu nunesimo dienos
Papildyta:
QUOTE(liekna @ 2010 10 18, 08:30)
Beautiful eyes, o makiaza jau uzsisakei ir ar eisi bandomajam?
Uzsisakiau makiaza, bet bandomajam neeinu (gal ir gailesiuos ) . Istorija tokia:
Jau ne pirmus metus vazyneju kirptis pas kirpeja i namus (nes dirba tokiam truputi mandresniam salone, tai namie pigiau kerpa), as kaip visos noriu sutaupyt visada
Tai va, ji man rekomendavo savo salone dirbancia visaziste ir labai pagyre jos darbus (siaip kirpeja geras zmogus kiek bendravau ir irgi savo darba puikiai ismano). Na, as ir nusprendziau darytis pas ja sukuosena ir makiaza ten pat pas ta moteri, kirpeja uztikrino,kad liksiu patenkinta. Na pasitikesiu ir ziuresiu kas gausis is kart pasakysiu ko mazdaug noriu, o paskui jau tegu pati ziuri kas man labiau tinka