Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvines sukuosenos 17

QUOTE(laimucia @ 2010 10 17, 14:13)
Vajei, kaip matosi juodi sektukai  doh.gif  kirpeja susimove  blush2.gif  garzi sukuosena ir prie veliumo labai tinka, bet juodus sektukus galejo pakeisti kita spalva  doh.gif

aga tas tai taip, dejo ir baltu bet ir jie matesi blush2.gif
Atsakyti
dar dedu:
user posted image

http://s3.amazonaws....1d24104365dfd_m

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Rastika @ 2010 10 17, 14:15)
aga tas tai taip, dejo ir baltu bet ir jie matesi blush2.gif

Tik dabar pamaciau kita puse su gelem thumbup.gif man patinka thumbup.gif ir siek tiek uzglaisto tuos juodus sektukus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laimucia @ 2010 10 17, 14:21)
Tik dabar pamaciau kita puse su gelem  thumbup.gif  man patinka  thumbup.gif  ir siek tiek uzglaisto tuos juodus sektukus  4u.gif

realiai tie smeigtukai taip nesimatė, nes kai išdidinau foto taip atrodė, o seip velionas uždengė... man kai dėjo baltus labiau matėsi, nei juodi, tai prašiau kad su juodais padirbėtu, bet zinoma gal reikėjo kokių gelsvų paieškoti, čia bus proga kitoms pasimokinti iš manęs mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jelenuska @ 2010 10 16, 23:47)

Labai grazu wub.gif Viskas taip lengvai ir pakyliai atrode thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rykute @ 2010 10 17, 14:30)
Labai grazu  wub.gif  Viskas taip lengvai ir pakyliai atrode  thumbup.gif

kaip suprantu jos ilgi plaukai ir kažkaip sukta... pasikartosiu ji man tokia elegantiška bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rastika @ 2010 10 17, 15:11)
viso veido nesinori rodyti ir fotografo foto DVD diske neturiu tai iš mėgėjisko fotiko pritraukiau ir padidinau, man tos padidintos truputeli paciai per baisiai atrodo, nes realiai viskas smulkiau user posted image
user posted image
user posted image

labai grazi sukuosena 4u.gif o ir tu juodu segtuku is tolo beveik nematyti.. cool.gif
didis.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akutivo: 17 spalio 2010 - 13:36
QUOTE(akutivo @ 2010 10 17, 14:35)
labai grazi sukuosena  4u.gif  o ir tu juodu segtuku is tolo beveik nematyti..  cool.gif 
didis.gif

ačiū ax.gif
Atsakyti
QUOTE(laimucia @ 2010 10 17, 14:13)
Vajei, kaip matosi juodi sektukai  doh.gif  kirpeja susimove  blush2.gif  garzi sukuosena ir prie veliumo labai tinka, bet juodus sektukus galejo pakeisti kita spalva  doh.gif

As irgi pastebejau doh.gif drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(akutivo @ 2010 10 17, 14:35)
labai grazi sukuosena  4u.gif  o ir tu juodu segtuku is tolo beveik nematyti..  cool.gif 
didis.gif

NA taip, is toli tai nesimato,taciau vistiek galejo kitokius ideti blush2.gif Bet net juodi segtukai nesugadino vaizdo wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Rastika @ 2010 10 17, 14:11)

Labai grazios geles wub.gif Gal atskleisit paslapti kokios? rolleyes.gif
Atsakyti
Graziai atrodete, Rastika 4u.gif Is pradziu net nesupratau, apie kurios sukuosenos juodus segtukus rasoma, tai grizau ziureti unsure.gif As tik viena galvute imatau, tai ta diena abejoju ar kas mate irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(*Beautiful*eyes* @ 2010 10 17, 15:46)

Labai grazios geles  wub.gif  Gal atskleisit paslapti kokios?  rolleyes.gif

ir puoštė ir plaukuose gėlės buvo - kardeliai ax.gif

Honey/Tea tikrai fotografo albume nesimato ir realiai ju nelabai matėsi, ta visas foto kurias cia keliau yra iskarpytos ir išdidintos, realiai viskas smulkiau atrode ir mažiau matėsi...
žinoma jei be veliono būčiau buvusi tai gal ir būtų matęsi, užtai kitos merginos kurios darysiesi šukuosenas galės pasimokyti iš manęs mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rastika @ 2010 10 17, 15:54)
žinoma jei be veliono būčiau buvusi tai gal ir būtų matęsi, užtai kitos merginos kurios darysiesi šukuosenas galės pasimokyti iš manęs mirksiukas.gif

Man irgi patiko jūsų šukuosena didis.gif Ir požiūris į klaideles 4u.gif
Atsakyti