Trumpi plaukai
visai nieko naturaliai labai ir isviso tokia miela mergaite atrodo
Cia nekreipkit demesio, biski primaliau nesamoniu, ne i ta tema norejau parasyt
QUOTE(Smilte24 @ 2010 10 08, 20:23)
visai nieko naturaliai labai ir isviso tokia miela mergaite atrodo
Mergaite
QUOTE(liekna @ 2010 10 09, 05:10)
Mergaite
as po sia diena visas moteris vadinu mergaitem jau taip pripratusi esu, nesvarbu nei kiek pvz.: draugem metu, vistiek vadinu savo mergytem tai taip kazkaip ir parasiau
QUOTE(liekna @ 2010 10 08, 23:08)
... labai grazu... sukuosena.. tik nelabai man tokie balti plaukuciai patinka.. bet siaip lb grazi mergaite kaip kazkas jau minejo
o del nuotaku tai trbt ziemos metu ju apmazeja.. atsiranda tbrt tik viena kita salcio nebijanti...
QUOTE(akutivo @ 2010 10 09, 14:47)
... labai grazu... sukuosena.. tik nelabai man tokie balti plaukuciai patinka.. bet siaip lb grazi mergaite kaip kazkas jau minejo
o del nuotaku tai trbt ziemos metu ju apmazeja.. atsiranda tbrt tik viena kita salcio nebijanti...
Aha tikrai ir nedaug jau cia musu beliko, kuo toliau tuo retes gretos
QUOTE(*Beautiful*eyes* @ 2010 10 09, 17:16)
Aha tikrai ir nedaug jau cia musu beliko, kuo toliau tuo retes gretos
jei busimos nuotakos nepabegs po vestuviu, tai neisretes praeis salta ziema ir ateis naujas vestuviu pavasaris
QUOTE(laimucia @ 2010 10 09, 18:04)
jei busimos nuotakos nepabegs po vestuviu, tai neisretes praeis salta ziema ir ateis naujas vestuviu pavasaris
Na taip, bet dazniausiai pabega tos istekejusios nuotakos bent jau as tai garantuoju, kad retai uzklysiu, nes turesiu milijona darbu ir nezinau kaip spesiu dar ir cia dalyvaut
QUOTE(*Beautiful*eyes* @ 2010 10 08, 13:32)
Man atrodo, akd ten gali buti kalijos ziedas, nes puokste is kaliju buvo Bet gal ir klystu
Sveikos, is kitos ouses is tiesu yra kalijos ziedas, kadangi puokste buvo is kaliju...
QUOTE(maye @ 2010 10 10, 09:30)
merginos ieskau savo vestuvems sukuosenso, esu sviesiaplauke ilgaplauke, perziurejau Jusu temute, labai labai patiko (pirma foto)
tik nzn noreciau palaidu plauku su garbanomis kaip antroje foto
kaip viska suderinti
tik nzn noreciau palaidu plauku su garbanomis kaip antroje foto
kaip viska suderinti
Ojoj, kaip viska suderinti su kirpeja nenorit pasitarti? Norit palaidu garbanotu, ir kuoduko zemai + gelyciu
Man panasiai norejosi, todel as sukeliau virsu, prisegiau gelyciu ir palikau palaidus gale