Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvines sukuosenos 17

Trumpi plaukai smile.gif
user posted image
Atsakyti
visai nieko smile.gif naturaliai labai smile.gif ir isviso tokia miela mergaite atrodo thumbup.gif
Atsakyti
Cia nekreipkit demesio, biski primaliau nesamoniu, ne i ta tema norejau parasyt lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Beautiful*eyes*: 08 spalio 2010 - 22:53
QUOTE(Smilte24 @ 2010 10 08, 20:23)
visai nieko smile.gif naturaliai labai smile.gif ir isviso tokia miela mergaite atrodo  thumbup.gif

Mergaite hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(liekna @ 2010 10 09, 05:10)
Mergaite  hihihi.gif

smile.gif doh.gif as po sia diena visas moteris vadinu mergaitem blush2.gif jau taip pripratusi esu, nesvarbu nei kiek pvz.: draugem metu, vistiek vadinu savo mergytem blush2.gif tai taip kazkaip ir parasiau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(liekna @ 2010 10 08, 23:08)
Trumpi plaukai  smile.gif
user posted image

... labai grazu... sukuosena.. tik nelabai man tokie balti plaukuciai patinka.. ax.gif bet siaip lb grazi mergaite smile.gif kaip kazkas jau minejo ax.gif
o del nuotaku tai trbt ziemos metu ju apmazeja.. atsiranda tbrt tik viena kita salcio nebijanti... g.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(akutivo @ 2010 10 09, 14:47)
... labai grazu... sukuosena.. tik nelabai man tokie balti plaukuciai patinka..  ax.gif  bet siaip lb grazi mergaite  smile.gif kaip kazkas jau minejo  ax.gif 
o del nuotaku tai trbt ziemos metu ju apmazeja.. atsiranda tbrt tik viena kita salcio nebijanti...  g.gif  smile.gif

Aha tikrai ir nedaug jau cia musu beliko, kuo toliau tuo retes gretos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*Beautiful*eyes* @ 2010 10 09, 17:16)
Aha tikrai ir nedaug jau cia musu beliko, kuo toliau tuo retes gretos  blush2.gif

jei busimos nuotakos nepabegs po vestuviu, tai neisretes biggrin.gif praeis salta ziema ir ateis naujas vestuviu pavasaris 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laimucia @ 2010 10 09, 18:04)
jei busimos nuotakos nepabegs po vestuviu, tai neisretes  biggrin.gif praeis salta ziema ir ateis naujas vestuviu pavasaris  4u.gif

Na taip, bet dazniausiai pabega tos istekejusios nuotakos blush2.gif bent jau as tai garantuoju, kad retai uzklysiu, nes turesiu milijona darbu ir nezinau kaip spesiu dar ir cia dalyvaut lotuliukas.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*Beautiful*eyes* @ 2010 10 08, 13:32)
Man atrodo, akd ten gali buti kalijos ziedas, nes puokste is kaliju buvo  4u.gif  Bet gal ir klystu  blush2.gif

Sveikos, is kitos ouses is tiesu yra kalijos ziedas, kadangi puokste buvo is kaliju...
user posted image
Atsakyti
merginos ieskau savo vestuvems sukuosenso, esu sviesiaplauke ilgaplauke, perziurejau Jusu temute, labai labai patiko (pirma foto) wub.gif wub.gif wub.gif

tik nzn noreciau palaidu plauku su garbanomis kaip antroje foto wub.gif

kaip viska suderinti blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maye: 10 spalio 2010 - 08:31
QUOTE(maye @ 2010 10 10, 09:30)
merginos ieskau savo vestuvems sukuosenso, esu sviesiaplauke ilgaplauke, perziurejau Jusu temute, labai labai patiko (pirma foto) wub.gif  wub.gif  wub.gif

tik nzn noreciau palaidu plauku su garbanomis kaip antroje foto wub.gif

kaip viska suderinti  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

Ojoj, kaip viska suderinti g.gif su kirpeja nenorit pasitarti? Norit palaidu garbanotu, ir kuoduko zemai + gelyciu blink.gif
Man panasiai norejosi, todel as sukeliau virsu, prisegiau gelyciu ir palikau palaidus gale 4u.gif
Atsakyti