Sveikutes is Jusu pasisemiu superiniu ideju saunuoles auksarankes, tiek skanumynu pagaminat
As pabandysiu pirma karta atnesti ir savo siandienius pietus
Broileriu sirdeles baltame padaze
Reikes: broileriu sirdeliu,didelio svoguno,dideles morkos,keleto skilteliu cesnako, pievagrybiu,grietineles, ivairiu prieskoniu, truputi sviesto.
Sirdeles isviriau truputi sudytam vandenyje kartu su keleta lauro lapeliu, kvepianciaisiais ir juodais pipirais zirneliais. Keptuveje islydziau nedideli gabaleli sviesto ir apkepinau tarkuota morka, smulkiai pjaustyta svoguna ir isspaudziau keleta skilteliu cesnako. kai darzoves suminkstejo i ta pacia keptuve sudejau virtas sirdeles ir pjaustytus pievagrybius,dejau prieskonius (naudojau druska,pipiriukus,cesnakine druska,paprikos miltelius, dziovintas petrazoles ir bazilika), supyliau grietinele ir uzdengus keptuves dangti troskinau 10-15min.
bulviu kose trinta su sviestuku, grietine ir imaisyta svieziu krapu.
Salotos: sviezias agurkas,pomidoras, svogunu laiskai, grietine, prieskoniai.
Skanaus
QUOTE(linute&D @ 2010 09 28, 18:09)
Sveikos merginos. Kelias jusu temas jau perziurejau, bet nerandu Zemaiciu blynu, gal galit koki receptuka
Sveika,
paskaitykite tema Blynai iš bulvių, žemaitiški, tarkių ir pan. Ten tikrai rasite ieskomu blynu recepta ir daug patarimu.
QUOTE(Taurė @ 2010 09 27, 16:58)
Gal galite įkelti šių gražuolių recepto nuorodą???
QUOTE(minguliux @ 2010 09 28, 20:58)
Sveikutes is Jusu pasisemiu superiniu ideju saunuoles auksarankes, tiek skanumynu pagaminat
As pabandysiu pirma karta atnesti ir savo siandienius pietus
Broileriu sirdeles baltame padaze
As pabandysiu pirma karta atnesti ir savo siandienius pietus
Broileriu sirdeles baltame padaze
Daznai gaminu ir as sirdeles grietineleje, mano seimynai patinka. O kartais jas astrias kepu orkaiteje prie alaus. Tada jos buna traskia plutele, apskrudusios.
QUOTE(dolly` @ 2010 09 27, 22:33)
hmm... jis gan panasus i parmesan tekstura,tik siek tiek minstesnis.uk pirkau gabaleli vakume.jei jo nerandate,manau tiktu labiausiai parmesan,nes kazkada dariau recepta ir reikejo deti si suri,neturejau,dejau paparsto elmantal ar kazkokio ,tai labai daug riebalu atsirado visam patiekale,nors skonio nesugadino
matau diskutuojat apie suri GRUYERE. Taigis cia pats paprasciausias tarkuotas (ir pranc.k.) fermentinis suris. Koki norit-toki imkit. Aisku reikia surio, ne surio produkto, nors is bedos ir surio produktas tiktu. Jei norit but arciausiai recepto, tai imkit koki tarkuota dziuga- jis ilgiau brandintas, tad jo ir skonis geresnis
QUOTE(minguliux @ 2010 09 28, 22:58)
Nu jau kaip skaniai atrodo.As tiesa sakant ne karto sirdeliu negaminau,nes tinkamo recepto nezinojau,o si karta bus isbandyta
kaip skaniai cia visos prigaminusios,ir as atnesu pora paprastu patiekaliuku Desreles bulviu tesloje Reikes:8 didesniu bulviu,sauksto krakmolo,miltu,2 kiausiniu tryniu,druskos,0,5 kg pienisku desreliu.bulves isvirti su lupenom,nulupti ir sumalti.Ipravesusia mase deti kiausinio trynius,pasudyti,berti krakmola,miltus,misminkyti tesla.Is teslos iskocioti laksta supjaustyti ilgomis siauromis juostelemis ir i jas suvynioti desreles.Virti ikaitintame aliejuje.
Papildyta:
zuvis troskinta su darzovemis.Reikes:zuvies file,bulviu,svogunu,saldyto darzoviu misinio,zuvies prieskoniu,druskos,pipiru,sviesto,grietines.Zuvi supjaustyti nedideliais gabaleliais,paprieskoniuoti ir palikti pasimarinuoti.bulves supjaustyti stambokais gabaleliais,svogunus ziedeliais kresti i puoda,padruskinti,pilti vandens ir virti,kai bulves suminkstes kresti darzoviu misini,zuvies gabalelius dar pavirti apie 15 min. paskaninti pipirais,sviestu ir grietine.
Papildyta:
zuvis troskinta su darzovemis.Reikes:zuvies file,bulviu,svogunu,saldyto darzoviu misinio,zuvies prieskoniu,druskos,pipiru,sviesto,grietines.Zuvi supjaustyti nedideliais gabaleliais,paprieskoniuoti ir palikti pasimarinuoti.bulves supjaustyti stambokais gabaleliais,svogunus ziedeliais kresti i puoda,padruskinti,pilti vandens ir virti,kai bulves suminkstes kresti darzoviu misini,zuvies gabalelius dar pavirti apie 15 min. paskaninti pipirais,sviestu ir grietine.
labai skaniai atrodo
Sirdeliu irgi neatsisakyciau
Sirdeliu irgi neatsisakyciau
Šiandien kepiau
keliu receptą taip, nes ten smulkiau parašiau ką ir kaip dariau, labai nesinori perrašinėt
http://belgija.blogs...s-pyaragas.html
keliu receptą taip, nes ten smulkiau parašiau ką ir kaip dariau, labai nesinori perrašinėt
http://belgija.blogs...s-pyaragas.html
QUOTE(grange @ 2010 09 29, 21:04)
Šiandien kepiau
keliu receptą taip, nes ten smulkiau parašiau ką ir kaip dariau, labai nesinori perrašinėt
keliu receptą taip, nes ten smulkiau parašiau ką ir kaip dariau, labai nesinori perrašinėt
jetus, kaip skanu
galima copy-paste padaryt
QUOTE(brashke77 @ 2010 09 29, 19:11)
nu jo, bet tada tas foto iš albumo aš vėl turiu pekelt,tą tingėjau nes kai kopijuojas iš blogo,tai ten kitaip įsikelia kažkaip, tai neatsiras čia foto iš kart.
QUOTE(grange @ 2010 09 29, 20:35)
nu jo, bet tada tas foto iš albumo aš vėl turiu pekelt,tą tingėjau nes kai kopijuojas iš blogo,tai ten kitaip įsikelia kažkaip, tai neatsiras čia foto iš kart.
o kokią tešlą naudojot?