Ko gero, darau didelę klaidą po jūsų šedevrų dėdama savo parastutį receptuka
Bet jis aktualus šioms dienoms...
Blynai 'Rudenėlis" Tarkuotų bulvių
Tarkuoto moliūgo ir cukinijos, tiek, kiek ir bulvių masės.
Svogūnas (sutarkuoti)
Kiaušinis
Krakmolo pora kupinų šaukštų, tiek pat miltų.
Druska, pipirai.
Moliūgą ir cukiniją apibarstyt druska, duot pastovet, nuspausti. O tada jau viską sumaišyt, paragaut, kad druskytė jaustūs
Labai gerai įkaitinti keptuvę su aliejumi, dėti gan neplonus blynelius, ir kai jau prades iš apačios dailiai ruduoti, sumažinti ugnį.... žodžiu, stengtis pakepti ilgiau.
Labai labai skanūs, kvapnūs, lengvi blynukai- tikras cukinijų ir moliūgų derliaus naikintuvas
Valgem su krapų-špinatų padažu