Įkraunama...
Įkraunama...

*Receptai su nuotraukomis*

QUOTE(magistrante @ 2010 09 27, 15:39)
ingridukas,ar dar liko cepelinu?? jetau kaip uzsimaniau dabar  drinks_cheers.gif  doh.gif

Deje,deje blush2.gif Buvo like keli,bet siandien pietum pasikepem keptuvei,taip pat skanu buvo.Mes cepelinus itin retai gaminam,tiksliau vyras visada juos gamina,todel jie visuomet buna išsijlgi ir laukiami. smile.gif
Atsakyti
Dariau Elenos pyragėlius. Ačiū Elena, likau iš aš ir svečiai sužavėti wub.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(dolly` @ 2010 09 26, 22:41)
shonines ir shpinatu tarta 4u.gif
apsivalgymas tongue.gif
RECEPTAS:375g gatavos sluoksniuotos teslos,1svogunas,apie 200g svieziu spinatu,250g grietines,3dideli kiausiniai,100g grueyre surio,apie 150g parukyto plonai pjaustyto kumpio-sonines,kuri reikai siek tiek paskrudinti keptuveje.isvyniojam te...sla ir patiese ant kepimo popieriaus itaisome i kepimo skardele apie 30x20cm,kad butu 1-2cm krastelis,subadome sakute.pakepti keptuveje riekelem pjaustyta svoguna,atidedami indeli.spinatus durslioke nupilam du kartus verdanciu vandeniu,tada saltu,nuspaudziam,kad nuvarvetu vanduo ir supjaustome,sumaisome su svogunais.kitame inde isplakame kiausinius,grietine ir puse tarkuoto surio,padruskiti,papipirinti.ant subadytos teslos paskliesti spinatu mase,pilti grietines mixa,ant virsaus isdelioti paskrudinta sonine,apiberti likusiu tarkuotu suriu ir kepti iki 200 laipsniu ikaitintoje orkaiteje 25min.jei su fenu orkaite temperatura 180.valgom su salotom!skanaus:)


Dolly, labai apetita zadina tavo tarta, bet suris tokiu pavadinimu tai man visai negirdetas. Kokiu kitokiu ji butu galima pakeisti?
Atsakyti
O man tie pyragėliai nelabai tokie gražūs gavosi,par plonai pakočiojau tešlą ir dar apvyniodama per daug tą tešla ištempiau,aš taip galvoju blush2.gif
Atsakyti
Aaaaa Taure jau aisku kas cia, labaiiii grazus ir jauciu be galo skanus , saunuole thumbup.gif 4u.gif
Papildyta:
Kaip cepu uzsinorejau, nors netaip senai dariau bet vistiek thumbup.gif
Atsakyti
Taure,uoj kaip grazu wub.gif thumbup.gif o pasakok,ar nera jie sausi...nzn man net ziurint kazkaip gerklej stringa blush2.gif tesla,orkaitej kepta mesa ,o su kokiu garnyru valget? bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ulė @ 2010 09 27, 08:08)
Taure,uoj kaip grazu wub.gif  thumbup.gif o pasakok,ar nera jie sausi...nzn man net ziurint kazkaip gerklej stringa blush2.gif tesla,orkaitej kepta mesa ,o su kokiu garnyru valget? bigsmile.gif  bigsmile.gif

man tai jie tokie kaip snack net atrodo bite size rolleyes.gif be jokio garnyro tinka g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ulė @ 2010 09 27, 09:08)
Taure,uoj kaip grazu wub.gif  thumbup.gif o pasakok,ar nera jie sausi...nzn man net ziurint kazkaip gerklej stringa blush2.gif tesla,orkaitej kepta mesa ,o su kokiu garnyru valget? bigsmile.gif  bigsmile.gif

Nebuvo sausi. Nudojau veršienos faršą, dėjau daug svogūnų, "žolių". Valgėm kaip pyragėlius, šaltus. Karšti būt skanu užsigeriant bulijonu kokiu. Man labai patiko, bus prie mėgiamų ir greitų receptų mano virtuvėje bigsmile.gif
Tik kitą kartą darysiu faršą kapotą, o ne maltą. Džiūvėsių nedėk daug, jie džiovina.
Atsakyti
Ko gero, darau didelę klaidą po jūsų šedevrų dėdama savo parastutį receptuka blush2.gif Bet jis aktualus šioms dienoms... rolleyes.gif

Blynai 'Rudenėlis" biggrin.gif
Tarkuotų bulvių
Tarkuoto moliūgo ir cukinijos, tiek, kiek ir bulvių masės.
Svogūnas (sutarkuoti)
Kiaušinis
Krakmolo pora kupinų šaukštų, tiek pat miltų.
Druska, pipirai.

Moliūgą ir cukiniją apibarstyt druska, duot pastovet, nuspausti. O tada jau viską sumaišyt, paragaut, kad druskytė jaustūs smile.gif

Labai gerai įkaitinti keptuvę su aliejumi, dėti gan neplonus blynelius, ir kai jau prades iš apačios dailiai ruduoti, sumažinti ugnį.... žodžiu, stengtis pakepti ilgiau.
Labai labai skanūs, kvapnūs, lengvi blynukai- tikras cukinijų ir moliūgų derliaus naikintuvas thumbup.gif

Valgem su krapų-špinatų padažu 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(brashke77 @ 2010 09 27, 19:44)
Ko gero, darau didelę klaidą po jūsų šedevrų dėdama savo parastutį receptuka  blush2.gif  Bet jis aktualus šioms dienoms...  rolleyes.gif

Blynai 'Rudenėlis" biggrin.gif

Vau,butinai bus isbandyta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ingridukas @ 2010 09 27, 20:58)
Vau,butinai bus isbandyta thumbup.gif

dėkui 4u.gif
Beje, sutarkavau kažkur šešias dideles bulves smile.gif
Atsakyti
QUOTE(brashke77 @ 2010 09 27, 19:44)
Ko gero, darau didelę klaidą po jūsų šedevrų dėdama savo parastutį receptuka  blush2.gif  Bet jis aktualus šioms dienoms...  rolleyes.gif

Blynai 'Rudenėlis" biggrin.gif
Tarkuotų bulvių
Tarkuoto moliūgo ir cukinijos, tiek, kiek ir bulvių masės.
Svogūnas (sutarkuoti)
Kiaušinis
Krakmolo pora kupinų šaukštų, tiek pat miltų.
Druska, pipirai.

Moliūgą ir cukiniją apibarstyt druska, duot pastovet, nuspausti. O tada jau viską sumaišyt, paragaut, kad druskytė jaustūs  smile.gif

Labai gerai įkaitinti keptuvę su aliejumi, dėti gan neplonus blynelius, ir kai jau prades iš apačios dailiai ruduoti, sumažinti ugnį.... žodžiu, stengtis pakepti ilgiau.
Labai labai skanūs, kvapnūs, lengvi blynukai- tikras cukinijų ir moliūgų derliaus naikintuvas  thumbup.gif

Valgem su krapų-špinatų padažu  4u.gif


Mano skonio recepciukas, butinai bandysiu smile.gif
Atsakyti