Įkraunama...
Įkraunama...

*Receptai su nuotraukomis*

QUOTE(JOLKA999 @ 2010 10 22, 20:25)
user posted image
kepta vistienos krutineles file;
filiukus pamarinavau su cesnaku ir zoliniais pipiriukais,pamirkiau kiausinio plakiny ir dziuveseliuose,lengvai apkepiau ir truputi patroskinau.mesyte gavosi sultinga ir aromatinga.valgem su grietines-pomidoru padazu.

Kaip seile istyso wacko.gif Bereikalo cia uzejau!Man dieta laugh.gif laugh.gif
Papildyta:
QUOTE(aguonele @ 2010 10 22, 18:44)
naujoves daznai i nevilti varo  lotuliukas.gif

Kodel?Nepatinka tavo maistas ar bijo ragauti?Joke biggrin.gif
Maniskis kaiptik praso ir paklausia ka naujo gaminsiu.Jei valgo ta patiekala kuri senai buvau gaminus,visada paklausia ar buvo ji valges laugh.gif
Atsakyti
Kepsnys
Reikės:
• Kiaulienos nugarinsė be kaulo be odos su lašiniais-800g
• Galvutės svogūno-1vnt vidutinio didzio
• Didelės morkos-1vnt
• Griežinėlio česnako-1vnt
• Majonezo-80g
• Fermentinio sūrio-50g
Paruošimo būdas:
Užmarinuoti mėsa – mėsa padėti į dubenį, ją apipilti majonezu, paberti prieskoniais ir šį mišinį palikti valandai, kad užsimarinuotų. Po valandos pastatyti kepti orkaitėje 200C*, kepti apie 60min. . Tuo metu sutarkuoti morką , susmulkinti griežinėlį česnako ir svogūną, visą tai pakepti keptuvėje. Sutarkuoti sūrį. Kai mėsa išsikeps ją išimti, iš viršaus papilti paruoštą masę apiberti sūrių ir vėl šiek tiek pakepti orkaitėje kol sūris ištirps.
Patiekalą paduoti su įvairiu garnyrų (geriausiai su bulviu kose ar ryziais ).
skanaus

user posted image
user posted image
user posted image
Gal jau bunu toks receptas visko ne perziurejau blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VI-VA-VI: 23 spalio 2010 - 17:36
QUOTE(VI-VA-VI @ 2010 10 23, 15:25)
Kepsnys
Reikės:
• Kiaulienos nugarinsė be kaulo be odos su lašiniais-800g
• Galvutės svogūno-1vnt vidutinio didzio
• Didelės morkos-1vnt
• Griežinėlio česnako-1vnt
• Majonezo-80g
• Fermentinio sūrio-50g
Paruošimo būdas:
Užmarinuoti  mėsa – mėsa padėti į dubenį,  ją apipilti majonezu,  paberti prieskoniais ir šį mišinį palikti valandai,  kad užsimarinuotų.  Po valandos pastatyti kepti orkaitėje 200C*, kepti apie 60min. . Tuo metu sutarkuoti morką , susmulkinti griežinėlį česnako ir svogūną, visą tai pakepti keptuvėje.  Sutarkuoti sūrį.  Kai mėsa išsikeps  ją išimti, iš viršaus papilti paruoštą  masę  apiberti sūrių ir vėl šiek tiek pakepti  orkaitėje kol sūris ištirps.
Patiekalą paduoti su įvairiu garnyrų (geriausiai su bulviu kose ar ryziais ).
skanaus

user posted image
user posted image
user posted image
Gal jau bunu toks receptas visko ne perziurejau blush2.gif  4u.gif

Labai riebiai viskas pasirode...
Atsakyti
kam is eiles cituojat nuotraukas?
Atsakyti
QUOTE(D o ll @ 2010 10 23, 19:01)
Labai riebiai viskas pasirode...

riebiai, bet mano isrankiam nestukiniam skoniui siuo metu butu pats tas bigsmile.gif essen.gif wub.gif
Atsakyti
"Kiaulienos kubeliai su pievagrybiais ir grietinele" user posted image

Ta reikes:

Kiaulienos 300g
Pievagrybiu 300g
Svoguno 1
Grietineles 250ml
Prieskoniu (naudojau saslyko prieskoniu,pipiru,raudonosios saldziosios paprikos,mesos prieskoniai)

Paruosimas:

Kiauliena supjaustai kubeliais,pakepini keptuveje,supreskoniuoji.
Suberi griezineliais pjaustytus pievagrybius ir smulkinti svoguna.Pakepini.Baigus kepti,supili grietinele.Dar pakepini keleta minuciu.Patieki su bulviu kose ar su kuo norite.Skanaus essen.gif
Atsakyti
QUOTE(VI-VA-VI @ 2010 10 23, 17:25)
Patiekalą paduoti su įvairiu garnyrų (geriausiai su bulviu kose ar ryziais ).
skanaus [/b]


ant bulviu koses ten sviestas plaukioja? g.gif
Atsakyti
QUOTE(KibirVibir @ 2010 10 23, 17:08)
ant bulviu koses ten sviestas plaukioja?  g.gif

Tai,kad ten ryziai ne bulves laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(D o ll @ 2010 10 23, 19:11)
Tai,kad ten ryziai ne bulves  laugh.gif


geriau isiziurejau, aga biggrin.gif bet visvien ten sviestas ant virsaus... blink.gif biggrin.gif
Atsakyti
O tai ko cia akis pusti, kaip nori zmones taip valgo.....nori sviesta pila nori ne.
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti