Įkraunama...
Įkraunama...

*Receptai su nuotraukomis*

QUOTE(Nova @ 2010 09 24, 15:10)
Kurmiukė 201001 15, 21:42
Noriu pasidalinti labai paprastu ir puikiu koldūnų tešlos receptu:

Aciu uz super gera recepta 4u.gif 4u.gif 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Indre @ 2010 09 26, 02:52)
Na, jei sutiksit pasidalinti garnyro receptuku, tai bus  thumbup.gif šventinė vakarienė garantuota 4u.gif

Mielai tikta recepta reik surast, nes nepamenu jau ten visko, bet rasiu ir idesiu butinai 4u.gif

QUOTE(Armante @ 2010 09 26, 09:44)
Laba diena,as noreciau paklausti Metos
susidomejau jusu pussilkiniu kukuliu receptu,bet man pora klausimu iskilo  blush2.gif
tarp ingridientu rasoma kad reikes 2 svogunu ir 3 saukstu grietines,
o poto mesai 1 svogunas
tai man neaisku
svogunai dedami tik i mesa taip?
ir grietine ja det minkant tesla?
aciu uz atsakyma  4u.gif

Armante, vienas svogunas be abejo i mesa, o kitas padazui kaip ir grietine, jauciu netiksliai surasiau ten man rodos as dar ir truputeli sonines esu dejus 4u.gif jokiu budu grietines i tesla nedek, ten tik bulves, krakmolas ir kiausinis berods. 4u.gif
Papildyta:

Šamo file su kukuruzo burbuole smile.gif

Šamo file apie 6 gabaliukus
Zuvies prieskoniai ( citrininiai labai tinka)
Vienos bulves
Vieno pomidoro ( analogiskai galima uzdet citrinos rieke)
Smulkiai tarkuoto mocarelos surio
Petrazoliu

File subarstom prieskoniais, dedam i skarda, pilma slakeli aliejaus, file apdengiam be galo plonu sluoksniu bulves riekelem( as jas padarau su bulviu skustuku), baigiant kept uzdedam kiekviena po pora pomidoru persvieciamu riekeliu ir uzbarstom mocarelos suriu, 2 min file jau paruosta valgymui. Labai megstu zuvyte su kukuruzu burbuolem, jas tik isverdu vandeny, jei netingiu metu ant griliaus arba i konvekcine krosnele, 20 min , traukiam lauk pabarstom siek tiek druskyte pipiriuku ir skanaus 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Mėta*: 26 rugsėjo 2010 - 19:34
QUOTE(*Mėta* @ 2010 09 26, 20:29)

Armante, vienas svogunas be abejo i mesa, o kitas padazui kaip ir grietine, jauciu netiksliai surasiau ten man rodos as dar ir truputeli sonines esu dejus  4u.gif jokiu budu grietines i tesla nedek, ten tik bulves, krakmolas ir kiausinis berods.  4u.gif

aciu labai,ateinancia savaite isbandysiu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*Mėta* @ 2010 09 26, 19:29)
Šamo file  su kukuruzo burbuole  smile.gif

sveciams dar gabaliukas liko g.gif vyno jau pati atsinesciau user posted image
Atsakyti
shonines ir shpinatu tarta 4u.gif
apsivalgymas tongue.gif

RECEPTAS:375g gatavos sluoksniuotos teslos,1svogunas,apie 200g svieziu spinatu,250g grietines,3dideli kiausiniai,100g grueyre surio,apie 150g parukyto plonai pjaustyto kumpio-sonines,kuri reikai siek tiek paskrudinti keptuveje.isvyniojam te...sla ir patiese ant kepimo popieriaus itaisome i kepimo skardele apie 30x20cm,kad butu 1-2cm krastelis,subadome sakute.pakepti keptuveje riekelem pjaustyta svoguna,atidedami indeli.spinatus durslioke nupilam du kartus verdanciu vandeniu,tada saltu,nuspaudziam,kad nuvarvetu vanduo ir supjaustome,sumaisome su svogunais.kitame inde isplakame kiausinius,grietine ir puse tarkuoto surio,padruskiti,papipirinti.ant subadytos teslos paskliesti spinatu mase,pilti grietines mixa,ant virsaus isdelioti paskrudinta sonine,apiberti likusiu tarkuotu suriu ir kepti iki 200 laipsniu ikaitintoje orkaiteje 25min.jei su fenu orkaite temperatura 180.valgom su salotom!skanaus:)
user posted image
Atsakyti
Šamo file su kukuruzo burbuole smile.gif

Issaugota kompjuteryje wub.gif Nuostabu wub.gif
Atsakyti
tarta kokia fainute drinks_cheers.gif

ir tos burbuoles kaip noriuuu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(dolly` @ 2010 09 26, 20:41)
shonines ir shpinatu tarta 4u.gif
apsivalgymas tongue.gif
100g grueyre surio

o kas čia per sūris? kaip jis atrodo mūsų parduotuvėse? ax.gif
Atsakyti
Aciu Ulei uz puikia ideja.Pasinaudojau ja ir iskepiau nuostabias,lauzu kvepiancias bulvytes.Isplaunamos bulves su lupenom,ir apvoiojamos misinyje-2saukstai miltu 1 saukstas druskos.Sudedam i bleka ir pasaunam i orkaite.Kadangi mano bulves buvo nedidukes,iskepe per pusvalandy.Valgem su grietine,silke ir svogunais.
user posted image

user posted image

O cia vakarykstis mano vyro sedevras ax.gif ,pagamintas pagal paprasciausia ir dradicini cepelinu recepta.(Mano tevai buvo suzaveti smile.gif )
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ingridukas @ 2010 09 27, 12:18)
Aciu Ulei uz puikia ideja

aciu,siu bulviu ideja atese mums Elena wub.gif

o cepelinai baltuciai,kokie grazuciai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ulė: 27 rugsėjo 2010 - 14:19
Aciu uz skanias idejas smile.gif Visada randu ka nors tinkamo sau.
Atsakyti
ingridukas,ar dar liko cepelinu?? jetau kaip uzsimaniau dabar drinks_cheers.gif doh.gif
Atsakyti