Įkraunama...
Įkraunama...

*Receptai su nuotraukomis*

QUOTE(linosska @ 2010 10 22, 09:21)
Labas, savaitgali maziaus gimtadienis, aciu visoms uz puikias idejas  4u.gif  Karstui galvoju daryti siuos kiaulienos kepsniukus. Ar niekas nebande ju daryti? Ar lengvai suformuojami?
Ispjova reikia supjaustyti i keturias juosteles ir susukti, apsukant sonines juostele..

as esu darius, bet man gavos labai sausi. Padaryti nera sunku juos, bet mano manymu be kepiniu termometro as ju daugiau nekepsiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(linosska @ 2010 10 22, 08:59)
schmoll.gif  deja, placiau nieko ir neparasyta, todel ir uzsukau pas jus.. , sakau, gal kuri esate bandziusi.
Papildyta:
http://www.sonatinos...rstyciomis.html

Dekui.Pameginsiu del ivairoves,mano vyrui patinka naujoves biggrin.gif
Atsakyti
Bandysiu ir as, tik kad neramu ar kas gausis g.gif
Atsakyti
QUOTE(D o ll @ 2010 10 22, 11:44)
...mano vyrui patinka naujoves biggrin.gif

keiciames, a? lotuliukas.gif
Atsakyti
gal ka sudomins cepelinu giminaiciai is Švedijos 4u.gif
http://villa-alps.bl...lithuanian.html
Atsakyti
QUOTE(flour-pasta @ 2010 10 22, 16:28)
gal ka sudomins cepelinu giminaiciai is Švedijos  4u.gif
http://villa-alps.bl...lithuanian.html



flour-pasta.

iškilo klausimas,jeigu įdarui naudosime virtą mėsą pagrindas skonio pasikeis šių sv. mūsų giminaičių?ar būtina žalia mėsa

AČIŪ 4u.gif
Atsakyti
sveikutes
vakar kepiau pyraga biggrin.gif nuotraukytes neturiu, nes fotika paskolinus (bet galit apsilankyti http://sauletavirtuv...iniu-sluoksniu/ ir pamatysit kaip atrodo jis)

♥ Pyragas su karameliniu obuolių sluoksniu

Tešlai:
250 g cukraus
250 g sviesto, kambario temperatūros
keli lašai vanilės esencijos
3 kiaušiniai
300 g miltų
žiupsnelis druskos
1 arb.š. kepimo miltelių
5 valg.š. pieno

2 dideli obuoliai
1 skardinė “Rududu”

Trupiniams:
200 g miltų
120 g sviesto, šalto
100 g cukraus

1. Kepimo indą (30 x 20 cm. dydžio) iškloti kepimo popieriumi.
2. Sviestą išplakti su cukrumi iki purumo.
3. Supilti vanilės esenciją.
4. Po vieną įmušti kiaušinius, po kiekvieno gerai išplakant.
5. Suberti miltus, sumaišytus su druska ir kepimo milteliais.
6. Supilti pieną ir išmaišyti iki vientisos masės.
7. Paruoštą tešlą sukrėsti į kepimo indą.
8. Obuolius nulupti, supjaustyti nedideliais kubeliais, ir sumaišyti su skardine “Rududu”.
9. “Karamelinę” masę lygiu sluoksniu paskleisti ant į formą supiltos tešlos.
10. Trupiniams miltus sumaišyti su cukrumi, sudėti kubeliais pjaustytą sviestą; trinti tarp pirštų tol, kol susidarys smulkūs trupiniai.
11. Trupinius užbarstyti ant “karamelinės” masės.
12. Kepti iki 180 C temperatūros įkaitintoje orkaitėje apie 60 – 70 minučių (nors originaliame recepte nurodytas kepimo laikas – vos 35 – 40 minučių).

labai skanus isejo, kiek vaisinau visiems patiko drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(dymaxxx @ 2010 10 22, 15:51)
sveikutes
vakar kepiau pyraga biggrin.gif nuotraukytes neturiu, nes fotika paskolinus


1. tema "receptai su nuotraukomis" ; 2. ANTRU PATIEKALU receptai.
Atsakyti
QUOTE(regna @ 2010 10 22, 15:51)
flour-pasta.
iškilo klausimas,jeigu įdarui naudosime virtą mėsą pagrindas skonio pasikeis šių sv. mūsų giminaičių?ar būtina žalia mėsa


hmmm, kiek esu valgiusi ju, tai visur mesa pakepinta buvo is pradziu
ir cia mano uosviu variantas. tradiciniai tai su sonine ir rukytu kumpiu gaminami

siaip visa super skoni priduoda bruknes lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aguonele @ 2010 10 22, 11:16)
keiciames, a?  lotuliukas.gif

O taviskiui ne? mirksiukas.gif
Nesikeisiu tongue.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(D o ll @ 2010 10 22, 19:06)
O taviskiui ne? mirksiukas.gif
Nesikeisiu tongue.gif  mirksiukas.gif

naujoves daznai i nevilti varo lotuliukas.gif
Atsakyti
user posted image
kepta vistienos krutineles file;


filiukus pamarinavau su cesnaku ir zoliniais pipiriukais,pamirkiau kiausinio plakiny ir dziuveseliuose,lengvai apkepiau ir truputi patroskinau.mesyte gavosi sultinga ir aromatinga.valgem su grietines-pomidoru padazu.
Atsakyti