QUOTE(braaskytea @ 2010 10 20, 13:56)
Galvoju daryti suri pagal Ules receptuka,bet iskilo klausimas del druskos,o jei norisi saldaus surio tai gal deti cukraus,o ne druskos dar gal kokiu razinu idet galima?
man nei aguonos nei razinos kazkaip prie sio surio nelimpa
QUOTE(pienia @ 2010 10 20, 14:06)
As dariau du kartus ir siandien jau trecia
Visus kartus dejau cukraus ir gaunasi skanus saldus suris kaip tikru ukininku
Ka cia ukininku, kaip tikrai Ules
aciuuu
QUOTE(Evelincik @ 2010 10 20, 14:15)
As ir saldaus uzsimaniau,ka tik paslegiau,tai skoni tik i vakara galesiu pakomentuot,dariau su pienu ir kefyru,dejau pora saukstu cukraus ir pora saukstu medaus.Gal valgomas bus
oo geras!! o kaip ten su medum,spalva tuomet kokia parodykit aaa kaip jau sustengs
QUOTE(Daiber @ 2010 10 20, 14:19)
O kuo skiriasi kai kefyrą maišai su pienu, nuo to kur vienas pienas?Nes kur iš pieno tai atsivalgius pas mamą, o kitas variantas ydomu būtų
su kefyru skonis dar geresnis,suris dar svelnesnis
QUOTE(AkvileZ @ 2010 10 20, 14:21)
Ule, kaip skonis keičiasi kai naudoji pusė kefyro? Šiandien ruošiuosi daryti, bet nežinau ar iš pieno daryti ar per pusę su kefyru.
gaunasi tobuliau nei tik su pienu
mergytes nufotografuokirt kas,juk taip idomu paziuret kaip jums gaunasi