Įkraunama...
Įkraunama...

*Receptai su nuotraukomis*

QUOTE(braaskytea @ 2010 10 20, 13:56)
Galvoju daryti suri pagal Ules receptuka,bet iskilo klausimas del druskos,o jei norisi saldaus surio tai gal deti cukraus,o ne druskos dar gal kokiu razinu idet galima?  blush2.gif

As dariau du kartus ir siandien jau trecia thumbup.gif Visus kartus dejau cukraus ir gaunasi skanus saldus suris kaip tikru ukininku bigsmile.gif Ka cia ukininku, kaip tikrai Ules biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Galvoju daryti suri pagal Ules receptuka,bet iskilo klausimas del druskos,o jei norisi saldaus surio tai gal deti cukraus,o ne druskos dar gal kokiu razinu idet galima?  blush2.gif

As ir saldaus uzsimaniau,ka tik paslegiau,tai skoni tik i vakara galesiu pakomentuot,dariau su pienu ir kefyru,dejau pora saukstu cukraus ir pora saukstu medaus.Gal valgomas bus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Evelincik @ 2010 10 20, 14:15)
As ir saldaus uzsimaniau,ka tik paslegiau,tai skoni tik i vakara galesiu pakomentuot,dariau su pienu ir kefyru,dejau pora saukstu cukraus ir pora saukstu medaus.Gal valgomas bus  biggrin.gif

O kuo skiriasi kai kefyrą maišai su pienu, nuo to kur vienas pienas?Nes kur iš pieno tai atsivalgius pas mamą, o kitas variantas ydomu būtų g.gif
Atsakyti
Ule, kaip skonis keičiasi kai naudoji pusė kefyro? Šiandien ruošiuosi daryti, bet nežinau ar iš pieno daryti ar per pusę su kefyru.
Atsakyti

man nei aguonos nei razinos kazkaip prie sio surio nelimpa blush2.gif 4u.gif

QUOTE(pienia @ 2010 10 20, 14:06)
As dariau du kartus ir siandien jau trecia thumbup.gif Visus kartus dejau cukraus ir gaunasi skanus saldus suris kaip tikru ukininku bigsmile.gif Ka cia ukininku, kaip tikrai Ules biggrin.gif  biggrin.gif

wub.gif biggrin.gif aciuuu

QUOTE(Evelincik @ 2010 10 20, 14:15)
As ir saldaus uzsimaniau,ka tik paslegiau,tai skoni tik i vakara galesiu pakomentuot,dariau su pienu ir kefyru,dejau pora saukstu cukraus ir pora saukstu medaus.Gal valgomas bus  biggrin.gif

oo geras!! o kaip ten su medum,spalva tuomet kokia parodykit aaa kaip jau sustengs 4u.gif

QUOTE(Daiber @ 2010 10 20, 14:19)
O kuo skiriasi kai kefyrą maišai su pienu, nuo to kur vienas pienas?Nes kur iš pieno tai atsivalgius pas mamą, o kitas variantas ydomu būtų g.gif

su kefyru skonis dar geresnis,suris dar svelnesnis 4u.gif

QUOTE(AkvileZ @ 2010 10 20, 14:21)
Ule, kaip skonis keičiasi kai naudoji pusė kefyro? Šiandien ruošiuosi daryti, bet nežinau ar iš pieno daryti ar per pusę su kefyru.

gaunasi tobuliau nei tik su pienu biggrin.gif

mergytes nufotografuokirt kas,juk taip idomu paziuret kaip jums gaunasi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ulė @ 2010 10 20, 14:30)

mergytes nufotografuokirt kas,juk taip idomu paziuret kaip jums gaunasi wub.gif

Gaminau savaitgalį sūriuką, nu labai skanus, bet mažokas smile.gif Maniškis tikrai nesiekė 700g. Neatėjo į galvą nufotkinti. Bet giriu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(BevardeX @ 2010 10 20, 14:42)
Gaminau savaitgalį sūriuką, nu labai skanus, bet mažokas smile.gif Maniškis tikrai nesiekė 700g. Neatėjo į galvą nufotkinti. Bet giriu biggrin.gif

aciu,kad giriat biggrin.gif
man baisiausia kaip jums nesigauna kas 4u.gif
mazesnis buvo?
gal nuo kiaurasamcio dydzio priklauso nzn net,mano visad vienodi 4u.gif
user posted image
Atsakyti
o nuo medaus nelabai ir skirias spalva,ciut gelsvesnis nei jusu,nes medus mano sviesus,labiau nusidaze nuo kaimisku tryniu
Atsakyti
QUOTE(pienia @ 2010 10 20, 14:06)
As dariau du kartus ir siandien jau trecia thumbup.gif Visus kartus dejau cukraus ir gaunasi skanus saldus suris kaip tikru ukininku bigsmile.gif Ka cia ukininku, kaip tikrai Ules biggrin.gif  biggrin.gif

Reiškia, tik cukraus šaukšrą? Druskos-nedėjot?
Ruošiuosi ir aš daryt, bet irgi noriu saldaus sūrio tongue.gif .
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Jei jau šnekat apie Ulės sūrį, tai noriu ir aš pasirodyti ax.gif
user posted image
Šiandien sūnaus mokykloje vyko ekologiškų patiekalų pristatymai, mes nešėmės šį sūrį, ,,ištirpo'' akimirksniu ir dar teko gamybos intruktažą pravesti lotuliukas.gif
Aš į pieną dėjau 2v.š. cukraus, skanavome su medum thumbup.gif Džiaugiuosi jog dariau 2, nes namiškiai nebūtų paragavę doh.gif lotuliukas.gif Sau dariau su druska, jis man skanesnis blush2.gif
Labai ačiū Ulei 4u.gif 4u.gif 4u.gif
P.S. Pasvėriau, maniškis 705 g drinks_cheers.gif Bet aš atvirkščiai nustebau jog iš 2l pieno toks didelis gaunasi 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo poeme: 20 spalio 2010 - 14:41
Nerandu sūrio recepto,gelbėkit blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ra @ 2010 10 19, 17:39)
jau valčiau šiandien Jūsų pirštelius smile.gif.. Aiškiai, kad ne tai, ką prisimenu, bet labai skanu buvo su spirgais  smile.gif)))) mniam smile.gif

Tai smagu, kad truputi pagelbejau, bet zinoma gaila, kad cia ne tas patiekalas is vaikystes prisiminimu... Mane kartais irgi "persekioja" visokie darzelio laiku patiekalai biggrin.gif
Atsakyti