Va manieji blyncikai pagal Ule.Labai skanus tik as vietoj vistienos sumaliau saldytuve rastus desru likucius,pridejau svoguno,cesnako,pipiriuku ir vistienos prieskoniu.O tesla gavosi gera.
kepiau Ulės zemaicius jau kokie skanus tai apsivagymas ir tesla buvo kaip tik tokia nei kieta nei skysta, blynai neistize ir nekieti. zodziu didelis ACIU uz ta recepta
As irgi norejau padekoti.Viskas pavyko,labai skanus .Receptas bus nuolat naudojamas
Savo kelyje galim sutikti daug neadekvačių žmonių. Labai linkiu nesigadinti nuotaikos dėl to - tiesiog prisiminkit, kad tuos žmones tokiais pavertė aplinkybės, kurių jie nenugalėjo: alkoholis, narkotikai, stresas, nelaiminga santuoka, nekenčiamas darbas trisdešimt metų, ir t.t.
Dar toks pastebejimas,kai kepiau blynus is katik suminkytos teslos viskas buvo liux,o kai tesla jau pasistovejo,tai taip istizo,kad nejo nieko suformuot.Teko dar miltu idet.Kazi kodel cia taip nutiko?
Dar toks pastebejimas,kai kepiau blynus is katik suminkytos teslos viskas buvo liux,o kai tesla jau pasistovejo,tai taip istizo,kad nejo nieko suformuot.Teko dar miltu idet.Kazi kodel cia taip nutiko?
nu kas čia jums su tais žemaičiais daros, 10 metų darau ir niekada niekas nėra ištižę
Gal kiaušinių per daug pridedat, aš dedu krakmolo daugiau negu miltų, nu niekada nėra nei vienas ištižęs
nu kas čia jums su tais žemaičiais daros, 10 metų darau ir niekada niekas nėra ištižę
Gal kiaušinių per daug pridedat, aš dedu krakmolo daugiau negu miltų, nu niekada nėra nei vienas ištižęs
labai priklauso ir nuo paciu bulviu: paziurekit, kartais buna sukrite, blizgios (su daug krakmolo, reiskia), o kitos- vandeningesnes, patize
Vienasyk kad nusipirkom tai nusipirkom- nei cepelinu, nei zemaiciu, nieko nepadarysi
[quote=brashke77,2010 10 20, 09:12]
labai priklauso ir nuo paciu bulviu: paziurekit, kartais buna sukrite, blizgios (su daug krakmolo, reiskia), o kitos- vandeningesnes, patize
Vienasyk kad nusipirkom tai nusipirkom- nei cepelinu, nei zemaiciu, nieko nepadarysi
Tai dar galutinai pasakykit - gal bulves su lupenom reik virt?
Aš visad su lupenomis verdu
kalbant apie žemaičius, visad į masę dedu krakmolo truputį daugiau nei miltų, ir gaunas geri, nei per kieti, nei per minkšti.
nu kas čia jums su tais žemaičiais daros, 10 metų darau ir niekada niekas nėra ištižę
Gal kiaušinių per daug pridedat, aš dedu krakmolo daugiau negu miltų, nu niekada nėra nei vienas ištižęs
Galvoju daryti suri pagal Ules receptuka,bet iskilo klausimas del druskos,o jei norisi saldaus surio tai gal deti cukraus,o ne druskos dar gal kokiu razinu idet galima?