Va manieji blyncikai pagal Ule.Labai skanus tik as vietoj vistienos sumaliau saldytuve rastus desru likucius,pridejau svoguno,cesnako,pipiriuku ir vistienos prieskoniu.O tesla gavosi gera.
Elena,išbandziau jusu sviesta su graikiskais riesutais Nu jau skanumelis
QUOTE(ingridukas @ 2010 10 19, 14:18)
Elena,išbandziau jusu sviesta su graikiskais riesutais Nu jau skanumelis
Gal būtų galima receptuką to sviesto? Nerandu...
QUOTE(ingridukas @ 2010 10 19, 14:18)
Elena,išbandziau jusu sviesta su graikiskais riesutais Nu jau skanumelis
Smagu kad patiko
QUOTE(Rytinė pašvaistė @ 2010 10 19, 14:31)
Gal būtų galima receptuką to sviesto? Nerandu...
Sviestas su riešutais
[as dabar ta suri ismokau dar tobuliau gamint,vietoj 2l pieno pilu 1 pieno 1 kefyro,is vis tobulas
Labai skanus sūris,
Dėkui už receptuką.
O kai pilate 1 ltr.pieno ir 1 ltr. kefyro, tai kiek kiaušų dedat?
Labai skanus sūris,
Dėkui už receptuką.
O kai pilate 1 ltr.pieno ir 1 ltr. kefyro, tai kiek kiaušų dedat?
Merginos padekit.. nu nerandu as recepto ten kur vistienos kulseles ryziuose troskinamos... stovi tas patiekalas akyse
QUOTE(mam @ 2010 10 19, 14:53)
[as dabar ta suri ismokau dar tobuliau gamint,vietoj 2l pieno pilu 1 pieno 1 kefyro,is vis tobulas
Labai skanus sūris,
Dėkui už receptuką.
O kai pilate 1 ltr.pieno ir 1 ltr. kefyro, tai kiek kiaušų dedat?
Labai skanus sūris,
Dėkui už receptuką.
O kai pilate 1 ltr.pieno ir 1 ltr. kefyro, tai kiek kiaušų dedat?
viskas lieka taip pat
Ineta V
[quote=ra,2010 10 18, 21:24]
ačiūūūūūūūūūūūūūūūū... miltų tiek, kad tešla būt kietoka, neliptų prie rankų?
Labai sunku apibudinti ta teslos kietuma. Padarysit minksta tesla, tai virtiniai isskys. Bet per kieta irgi nebus skanu, nes tada jau ir bulviu skonio nelabai jusit, tik miltu Nors is atsiliepimo apie Nerytes bandutes supratau, kad megstat "tvirtesne" tesla. As stengiuosi isgauti viduriuka, o kad lengviau kociotusi, tai tiesiog ta iskociota teslos juostele pavolioju miltuose ir tada jau pjaustau.
ačiūūūūūūūūūūūūūūūū... miltų tiek, kad tešla būt kietoka, neliptų prie rankų?
Labai sunku apibudinti ta teslos kietuma. Padarysit minksta tesla, tai virtiniai isskys. Bet per kieta irgi nebus skanu, nes tada jau ir bulviu skonio nelabai jusit, tik miltu Nors is atsiliepimo apie Nerytes bandutes supratau, kad megstat "tvirtesne" tesla. As stengiuosi isgauti viduriuka, o kad lengviau kociotusi, tai tiesiog ta iskociota teslos juostele pavolioju miltuose ir tada jau pjaustau.
QUOTE(mam @ 2010 10 19, 14:53)
[as dabar ta suri ismokau dar tobuliau gamint,vietoj 2l pieno pilu 1 pieno 1 kefyro,is vis tobulas
Labai skanus sūris,
Dėkui už receptuką.
O kai pilate 1 ltr.pieno ir 1 ltr. kefyro, tai kiek kiaušų dedat?
Labai skanus sūris,
Dėkui už receptuką.
O kai pilate 1 ltr.pieno ir 1 ltr. kefyro, tai kiek kiaušų dedat?
eeaaa... gal visą receptuką galima?
QUOTE(noriu zinoti @ 2010 10 19, 16:23)
ačiūūūūūūūūūūūūūūūū... miltų tiek, kad tešla būt kietoka, neliptų prie rankų?
Labai sunku apibudinti ta teslos kietuma. Padarysit minksta tesla, tai virtiniai isskys. Bet per kieta irgi nebus skanu, nes tada jau ir bulviu skonio nelabai jusit, tik miltu Nors is atsiliepimo apie Nerytes bandutes supratau, kad megstat "tvirtesne" tesla. As stengiuosi isgauti viduriuka, o kad lengviau kociotusi, tai tiesiog ta iskociota teslos juostele pavolioju miltuose ir tada jau pjaustau.
Labai sunku apibudinti ta teslos kietuma. Padarysit minksta tesla, tai virtiniai isskys. Bet per kieta irgi nebus skanu, nes tada jau ir bulviu skonio nelabai jusit, tik miltu Nors is atsiliepimo apie Nerytes bandutes supratau, kad megstat "tvirtesne" tesla. As stengiuosi isgauti viduriuka, o kad lengviau kociotusi, tai tiesiog ta iskociota teslos juostele pavolioju miltuose ir tada jau pjaustau.
jau valčiau šiandien Jūsų pirštelius .. Aiškiai, kad ne tai, ką prisimenu, bet labai skanu buvo su spirgais )))) mniam
QUOTE(ra @ 2010 10 19, 16:39)
http://skanusgyvenim...skes-suris.html
mergaites dalyvauju reklamuojamam projekte taj jei kas imestumete savo balseli ant zvaigzdutes but smagu
http://www.seimoskep...ndex.php?id=104
Troškinta stirniena
Reikės:
Apie 1 kg mėsos.
4 vnt svogųnų galvų
3 vnt saldžių paprikų
Krapų, petruškų ir pan.
Prieskonių.
Mėsos sultinio(jautienos) du kubeliai.
Konservuotų pomidorų savo sultyse mažoji skardinė.
Mėsos paruošimas: kiti mirko mėsą acte kiti nemirko. Dingsta kraujas. Aš pamirkiau kokias 15 min. Kiti žinau mirko ilgiau, apie keletą valandų.
Mėsą supjaustome plonomis juostelėmis.
Dedame į keptuvę ir kaitiname be aliejaus, turi išgaruoti visi skysčiai iš jos.
Prieš skysčiui dingstant sudedami pjaustyti svogūnai, leidžiame svogūnams pasigarinti kartu su mėsa kol dings skystis.
Po to įpilame aliejaus, sudedame prieskonius, truputį pakepame.
Tada sudedamos paprikos.
Pakepiname vėl trumpai, kad apkristų daržovės.
Tada sudedami konserv.pomidorai ir susmulkinti jautienos kubeliai.
Dar patroškinama, laikas priklauso nuo mėsytės skonio.
My Webpage
My Webpage
My Webpage
My Webpage
My Webpage
Reikės:
Apie 1 kg mėsos.
4 vnt svogųnų galvų
3 vnt saldžių paprikų
Krapų, petruškų ir pan.
Prieskonių.
Mėsos sultinio(jautienos) du kubeliai.
Konservuotų pomidorų savo sultyse mažoji skardinė.
Mėsos paruošimas: kiti mirko mėsą acte kiti nemirko. Dingsta kraujas. Aš pamirkiau kokias 15 min. Kiti žinau mirko ilgiau, apie keletą valandų.
Mėsą supjaustome plonomis juostelėmis.
Dedame į keptuvę ir kaitiname be aliejaus, turi išgaruoti visi skysčiai iš jos.
Prieš skysčiui dingstant sudedami pjaustyti svogūnai, leidžiame svogūnams pasigarinti kartu su mėsa kol dings skystis.
Po to įpilame aliejaus, sudedame prieskonius, truputį pakepame.
Tada sudedamos paprikos.
Pakepiname vėl trumpai, kad apkristų daržovės.
Tada sudedami konserv.pomidorai ir susmulkinti jautienos kubeliai.
Dar patroškinama, laikas priklauso nuo mėsytės skonio.
My Webpage
My Webpage
My Webpage
My Webpage
My Webpage
[quote=Ulė,2010 10 19, 17:26]
mergaites dalyvauju reklamuojamam projekte taj jei kas imestumete savo balseli ant zvaigzdutes but smagu
http://www.seimoskep...ndex.php?id=104
Tai jau matem ir pribalsavom Kol kas geresniu dar nera
mergaites dalyvauju reklamuojamam projekte taj jei kas imestumete savo balseli ant zvaigzdutes but smagu
http://www.seimoskep...ndex.php?id=104
Tai jau matem ir pribalsavom Kol kas geresniu dar nera