Įkraunama...
Įkraunama...

*Receptai su nuotraukomis*

Va manieji blyncikai pagal Ule.Labai skanus thumbup.gif tik as vietoj vistienos sumaliau saldytuve rastus desru likucius,pridejau svoguno,cesnako,pipiriuku ir vistienos prieskoniu.O tesla gavosi gera.

user posted image
Atsakyti
Elena,išbandziau jusu sviesta su graikiskais riesutais thumbup.gif Nu jau skanumelis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ingridukas @ 2010 10 19, 14:18)
Elena,išbandziau jusu sviesta su graikiskais riesutais thumbup.gif Nu jau skanumelis wub.gif



Gal būtų galima receptuką to sviesto? Nerandu... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ingridukas @ 2010 10 19, 14:18)
Elena,išbandziau jusu sviesta su graikiskais riesutais thumbup.gif Nu jau skanumelis wub.gif


Smagu kad patiko thumbup.gif

QUOTE(Rytinė pašvaistė @ 2010 10 19, 14:31)
Gal būtų galima receptuką to sviesto? Nerandu...  ax.gif



Sviestas su riešutais
Atsakyti
[as dabar ta suri ismokau dar tobuliau gamint,vietoj 2l pieno pilu 1 pieno 1 kefyro,is vis tobulas wub.gif


Labai skanus sūris, thumbup.gif
Dėkui už receptuką.

O kai pilate 1 ltr.pieno ir 1 ltr. kefyro, tai kiek kiaušų dedat?
Atsakyti
Merginos padekit.. nu nerandu as recepto ten kur vistienos kulseles ryziuose troskinamos... stovi tas patiekalas akyse blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mam @ 2010 10 19, 14:53)
[as dabar ta suri ismokau dar tobuliau gamint,vietoj 2l pieno pilu 1 pieno 1 kefyro,is vis tobulas wub.gif
Labai skanus sūris,  thumbup.gif
Dėkui už receptuką.

O kai pilate 1 ltr.pieno ir 1 ltr. kefyro, tai kiek kiaušų dedat?

viskas lieka taip pat 4u.gif

Ineta V thumbup.gif
Atsakyti
[quote=ra,2010 10 18, 21:24]
ačiūūūūūūūūūūūūūūūū... miltų tiek, kad tešla būt kietoka, neliptų prie rankų? ax.gif


Labai sunku apibudinti ta teslos kietuma. Padarysit minksta tesla, tai virtiniai isskys. Bet per kieta irgi nebus skanu, nes tada jau ir bulviu skonio nelabai jusit, tik miltu tongue.gif Nors is atsiliepimo apie Nerytes bandutes supratau, kad megstat "tvirtesne" tesla. As stengiuosi isgauti viduriuka, o kad lengviau kociotusi, tai tiesiog ta iskociota teslos juostele pavolioju miltuose ir tada jau pjaustau.
Atsakyti
QUOTE(mam @ 2010 10 19, 14:53)
[as dabar ta suri ismokau dar tobuliau gamint,vietoj 2l pieno pilu 1 pieno 1 kefyro,is vis tobulas wub.gif
Labai skanus sūris,  thumbup.gif
Dėkui už receptuką.

O kai pilate 1 ltr.pieno ir 1 ltr. kefyro, tai kiek kiaušų dedat?



eeaaa... gal visą receptuką galima? ax.gif

QUOTE(noriu zinoti @ 2010 10 19, 16:23)
ačiūūūūūūūūūūūūūūūū... miltų tiek, kad tešla būt kietoka, neliptų prie rankų?  ax.gif
Labai sunku apibudinti ta teslos kietuma. Padarysit minksta tesla, tai virtiniai isskys. Bet per kieta irgi nebus skanu, nes tada jau ir bulviu skonio nelabai jusit, tik miltu tongue.gif  Nors is atsiliepimo apie Nerytes bandutes supratau, kad megstat "tvirtesne" tesla. As stengiuosi isgauti viduriuka, o kad lengviau kociotusi, tai tiesiog ta iskociota teslos juostele pavolioju miltuose ir tada jau pjaustau.


jau valčiau šiandien Jūsų pirštelius smile.gif.. Aiškiai, kad ne tai, ką prisimenu, bet labai skanu buvo su spirgais smile.gif)))) mniam smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ra @ 2010 10 19, 16:39)
eeaaa... gal visą receptuką galima?  ax.gif


http://skanusgyvenim...skes-suris.html

mergaites dalyvauju reklamuojamam projekte taj jei kas imestumete savo balseli ant zvaigzdutes but smagu rolleyes.gif

http://www.seimoskep...ndex.php?id=104
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ulė: 19 spalio 2010 - 16:39
Troškinta stirniena 4u.gif

Reikės:
Apie 1 kg mėsos.
4 vnt svogųnų galvų
3 vnt saldžių paprikų
Krapų, petruškų ir pan.
Prieskonių.
Mėsos sultinio(jautienos) du kubeliai.
Konservuotų pomidorų savo sultyse mažoji skardinė.

Mėsos paruošimas: kiti mirko mėsą acte kiti nemirko. Dingsta kraujas. Aš pamirkiau kokias 15 min. Kiti žinau mirko ilgiau, apie keletą valandų.
Mėsą supjaustome plonomis juostelėmis.
Dedame į keptuvę ir kaitiname be aliejaus, turi išgaruoti visi skysčiai iš jos.
Prieš skysčiui dingstant sudedami pjaustyti svogūnai, leidžiame svogūnams pasigarinti kartu su mėsa kol dings skystis.
Po to įpilame aliejaus, sudedame prieskonius, truputį pakepame.
Tada sudedamos paprikos.
Pakepiname vėl trumpai, kad apkristų daržovės.
Tada sudedami konserv.pomidorai ir susmulkinti jautienos kubeliai.
Dar patroškinama, laikas priklauso nuo mėsytės skonio.


My Webpage
My Webpage
My Webpage
My Webpage
My Webpage
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukinė prerija: 19 spalio 2010 - 19:19
[quote=Ulė,2010 10 19, 17:26]

mergaites dalyvauju reklamuojamam projekte taj jei kas imestumete savo balseli ant zvaigzdutes but smagu rolleyes.gif

http://www.seimoskep...ndex.php?id=104


Tai jau matem ir pribalsavom essen.gif mirksiukas.gif Kol kas geresniu dar nera biggrin.gif
Atsakyti