Įkraunama...
Įkraunama...

*Receptai su nuotraukomis*

Karpis idarytas svogunais

Karpis
Svogunai
Bulves
Morkos
Prieskoniai

Svogunus supjaustyt plonais griezineliais, juos pabarstyti prieskoniais (druska, pipirai, "vegeta"), sita misini pamaigyti kol svogunai paleidzia sultis, morkas pjaustyt mazdaug 0,5cm storio griezineliais, morkomis iskloti skardos dugna, ant ju deti bulves ir karpi, prikimsta svogunu idaru, idaras turetu buti astrokas, nes zuvies daugiau neprieskoniuoju. Uzdengus folija kepti 200 laipsniu apie 1 val 40min smile.gif

neleidzia ikelt foto, atsiprasau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saldidruska: 25 rugsėjo 2010 - 18:52
QUOTE(vaimis @ 2010 09 25, 11:19)
nesupykit, bet man tas vezys tik pasigrozeti..... 4u.gif

o mes tai mielai vagom kada vakare prie vyno blush2.gif pasidarom dar Alioli ir pirstus apsilaizyti galima user posted image tik mes maziausiai po viena kiekvienam verdam...
Atsakyti
QUOTE(saldidruska @ 2010 09 25, 20:49)
Karpis idarytas svogunais

Karpis
Svogunai
Bulves
Morkos
Prieskoniai

Svogunus supjaustyt plonais griezineliais, juos pabarstyti prieskoniais (druska, pipirai, "vegeta"), sita misini pamaigyti kol svogunai paleidzia sultis, morkas pjaustyt mazdaug 0,5cm storio griezineliais, morkomis iskloti skardos dugna, ant ju deti bulves ir karpi, prikimsta svogunu idaru, idaras turetu buti astrokas, nes zuvies daugiau neprieskoniuoju. Uzdengus folija kepti 200 laipsniu apie 1 val 40min  smile.gif

neleidzia ikelt foto, atsiprasau  blush2.gif


O kuo dar galetu idaryti karpi,nes svogunu idaras tai man nelabai?
Atsakyti
QUOTE(mikaela @ 2010 09 25, 17:01)

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vaimis @ 2010 09 25, 03:19)
nesupykit, bet man tas vezys tik pasigrozeti..... 4u.gif

Grozekites grozekites , o mes skaniai suvalgysim biggrin.gif

QUOTE(Ineta.V @ 2010 09 25, 04:21)
Nu jo,labai graziai atrodo,bet mano vyrui reiketu daug tokiu veziu,kad pavalgytu pietus biggrin.gif Bet siaip jei viena buciau,tai tikrai leisciau sau pasilepint tokiu patiekalu

Aga mano irgi reik daug, bet mes daug ir verdam, tik pateikt foto smagiau ji viena mirksiukas.gif

QUOTE(Indre @ 2010 09 25, 07:01)
Mergaitės, gal čia ne įtemą blush2.gif bet labai reikia patarimo ax.gif kaip paruošti skaniai žąsį????? naminę, didžiulę žąsį g.gif atvežė lauktuvių vienas jų augintojas, tad dabar turiu rūpestį kaip skaniai paruošti g.gif
O, Mėta, vėžiukas , tai super thumbup.gif aš panašiai omarus ruošiu ax.gif

Nezinau, bet as gaminu su apelsinais, ju sultim, medumi, teriyaki, ciobreliais, daug tokiu visokiu prieskoniu man be galo skanu, i vidu apelsinu prikemsu ar mandarinu, o garnyrui ruosiu ruduosius ryzius su graikiskais reisutais smile.gif
drinks_cheers.gif

QUOTE(aguonele @ 2010 09 25, 10:54)
o mes tai mielai vagom kada vakare prie vyno  blush2.gif  pasidarom dar Alioli ir pirstus apsilaizyti galima user posted image tik mes maziausiai po viena kiekvienam verdam...

As dazniausiai perku jau tik lobster tails, todel kad pagrindine mesa ten, todel prisivalgom iki soties, poto ilgaio ju nesinori

p.s. o tavo blog'as man laaabai patinka bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 30 rugsėjo 2010 - 21:22
QUOTE(LolitCafe @ 2010 09 25, 02:04)

gal ir kvailas klausimas, bet kiek reikia vandens?  blush2.gif


Nei tai kvailas , nei tai ne biggrin.gif bet zinok esu megeja is akies bet pagal tai kuriam puode ja gaminu galiu pasakyt kad darzoves uzpilu virt ~2.5 lito vandeniu, nuverda tai lieka apie 2l, is esmes trintu sriubu nesu linkus gamint dviem dienom, nes kazkaip sviezios jos pacios paciausios, todel tai iseina vienai dienai pietums 4 asmenims 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Mėta* @ 2010 09 25, 21:37)
p.s. o tavo blog'as man laaabai patinka  bigsmile.gif  4u.gif

aciu user posted image
Atsakyti
QUOTE(*Mėta* @ 2010 09 25, 22:37)
G
Nezinau, bet as gaminu su apelsinais, ju sultim, medumi, teriyaki, ciobreliais, daug tokiu visokiu prieskoniu man be galo skanu, i vidu apelsinu prikemsu ar mandarinu, o garnyrui ruosiu ruduosius ryzius su graikiskais reisutais smile.gif
drinks_cheers.gif


Na, jei sutiksit pasidalinti garnyro receptuku, tai bus thumbup.gif šventinė vakarienė garantuota 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ineta.V @ 2010 09 25, 19:00)
O kuo dar galetu idaryti karpi,nes svogunu idaras tai man nelabai?


na iskepe tie svogunai neturi savo skonio, tiesiog jie gaunasi astrus nuo prieskoniu..
Atsakyti
Sveikos, merginos 4u.gif Daznai cia uzsuku pasisemti ideju, tad nusprendziau pasidalinti ir savaja. Siandien gaminau astrius zuvies skonio baklazanus 4u.gif

user posted image

Padaza norejau gaminti kitaip, bet neradau paprikos..Tad liko tik morkos su cesnaku, bet vis tiek neblogai buvo.

Nulupame baklazana, supjaustome lazdelemis, paprieskoniuojame. Dedame i maiseli, ipilame sauksteli aliejaus, apveliame juo, idedame siek tiek bulviu krakmolo ir kepame paskleide ikaitintoje orkaiteje. Po 5 min. apverciame.

Padazas: medus, sojos padazas, pomidoru padazas, cesnakiukai, morka, siek tiek astraus kinietisko padazo.

Labai juos megstu. Baklazanai iseina neriebus ir su traskia plutele, kaip kinieciu restorane.
Atsakyti
Visom mamytėm ačiū už receptukus o aš registruojuosi kad nepamesčiau temos 4u.gif
Atsakyti
Laba diena,as noreciau paklausti Metos
susidomejau jusu pussilkiniu kukuliu receptu,bet man pora klausimu iskilo blush2.gif
tarp ingridientu rasoma kad reikes 2 svogunu ir 3 saukstu grietines,
o poto mesai 1 svogunas
tai man neaisku
svogunai dedami tik i mesa taip?
ir grietine ja det minkant tesla?
aciu uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti