Karpis idarytas svogunais
Karpis
Svogunai
Bulves
Morkos
Prieskoniai
Svogunus supjaustyt plonais griezineliais, juos pabarstyti prieskoniais (druska, pipirai, "vegeta"), sita misini pamaigyti kol svogunai paleidzia sultis, morkas pjaustyt mazdaug 0,5cm storio griezineliais, morkomis iskloti skardos dugna, ant ju deti bulves ir karpi, prikimsta svogunu idaru, idaras turetu buti astrokas, nes zuvies daugiau neprieskoniuoju. Uzdengus folija kepti 200 laipsniu apie 1 val 40min
neleidzia ikelt foto, atsiprasau
QUOTE(vaimis @ 2010 09 25, 11:19)
nesupykit, bet man tas vezys tik pasigrozeti.....
o mes tai mielai vagom kada vakare prie vyno pasidarom dar Alioli ir pirstus apsilaizyti galima tik mes maziausiai po viena kiekvienam verdam...
QUOTE(saldidruska @ 2010 09 25, 20:49)
Karpis idarytas svogunais
Karpis
Svogunai
Bulves
Morkos
Prieskoniai
Svogunus supjaustyt plonais griezineliais, juos pabarstyti prieskoniais (druska, pipirai, "vegeta"), sita misini pamaigyti kol svogunai paleidzia sultis, morkas pjaustyt mazdaug 0,5cm storio griezineliais, morkomis iskloti skardos dugna, ant ju deti bulves ir karpi, prikimsta svogunu idaru, idaras turetu buti astrokas, nes zuvies daugiau neprieskoniuoju. Uzdengus folija kepti 200 laipsniu apie 1 val 40min
neleidzia ikelt foto, atsiprasau
Karpis
Svogunai
Bulves
Morkos
Prieskoniai
Svogunus supjaustyt plonais griezineliais, juos pabarstyti prieskoniais (druska, pipirai, "vegeta"), sita misini pamaigyti kol svogunai paleidzia sultis, morkas pjaustyt mazdaug 0,5cm storio griezineliais, morkomis iskloti skardos dugna, ant ju deti bulves ir karpi, prikimsta svogunu idaru, idaras turetu buti astrokas, nes zuvies daugiau neprieskoniuoju. Uzdengus folija kepti 200 laipsniu apie 1 val 40min
neleidzia ikelt foto, atsiprasau
O kuo dar galetu idaryti karpi,nes svogunu idaras tai man nelabai?
QUOTE(vaimis @ 2010 09 25, 03:19)
nesupykit, bet man tas vezys tik pasigrozeti.....
Grozekites grozekites , o mes skaniai suvalgysim
QUOTE(Ineta.V @ 2010 09 25, 04:21)
Nu jo,labai graziai atrodo,bet mano vyrui reiketu daug tokiu veziu,kad pavalgytu pietus Bet siaip jei viena buciau,tai tikrai leisciau sau pasilepint tokiu patiekalu
Aga mano irgi reik daug, bet mes daug ir verdam, tik pateikt foto smagiau ji viena
QUOTE(Indre @ 2010 09 25, 07:01)
Mergaitės, gal čia ne įtemą bet labai reikia patarimo kaip paruošti skaniai žąsį????? naminę, didžiulę žąsį atvežė lauktuvių vienas jų augintojas, tad dabar turiu rūpestį kaip skaniai paruošti
O, Mėta, vėžiukas , tai super aš panašiai omarus ruošiu
O, Mėta, vėžiukas , tai super aš panašiai omarus ruošiu
Nezinau, bet as gaminu su apelsinais, ju sultim, medumi, teriyaki, ciobreliais, daug tokiu visokiu prieskoniu man be galo skanu, i vidu apelsinu prikemsu ar mandarinu, o garnyrui ruosiu ruduosius ryzius su graikiskais reisutais
QUOTE(aguonele @ 2010 09 25, 10:54)
o mes tai mielai vagom kada vakare prie vyno pasidarom dar Alioli ir pirstus apsilaizyti galima tik mes maziausiai po viena kiekvienam verdam...
As dazniausiai perku jau tik lobster tails, todel kad pagrindine mesa ten, todel prisivalgom iki soties, poto ilgaio ju nesinori
p.s. o tavo blog'as man laaabai patinka
QUOTE(LolitCafe @ 2010 09 25, 02:04)
Nei tai kvailas , nei tai ne bet zinok esu megeja is akies bet pagal tai kuriam puode ja gaminu galiu pasakyt kad darzoves uzpilu virt ~2.5 lito vandeniu, nuverda tai lieka apie 2l, is esmes trintu sriubu nesu linkus gamint dviem dienom, nes kazkaip sviezios jos pacios paciausios, todel tai iseina vienai dienai pietums 4 asmenims
QUOTE(*Mėta* @ 2010 09 25, 22:37)
G
Nezinau, bet as gaminu su apelsinais, ju sultim, medumi, teriyaki, ciobreliais, daug tokiu visokiu prieskoniu man be galo skanu, i vidu apelsinu prikemsu ar mandarinu, o garnyrui ruosiu ruduosius ryzius su graikiskais reisutais
Nezinau, bet as gaminu su apelsinais, ju sultim, medumi, teriyaki, ciobreliais, daug tokiu visokiu prieskoniu man be galo skanu, i vidu apelsinu prikemsu ar mandarinu, o garnyrui ruosiu ruduosius ryzius su graikiskais reisutais
Na, jei sutiksit pasidalinti garnyro receptuku, tai bus šventinė vakarienė garantuota
QUOTE(Ineta.V @ 2010 09 25, 19:00)
O kuo dar galetu idaryti karpi,nes svogunu idaras tai man nelabai?
na iskepe tie svogunai neturi savo skonio, tiesiog jie gaunasi astrus nuo prieskoniu..
Sveikos, merginos Daznai cia uzsuku pasisemti ideju, tad nusprendziau pasidalinti ir savaja. Siandien gaminau astrius zuvies skonio baklazanus
Padaza norejau gaminti kitaip, bet neradau paprikos..Tad liko tik morkos su cesnaku, bet vis tiek neblogai buvo.
Nulupame baklazana, supjaustome lazdelemis, paprieskoniuojame. Dedame i maiseli, ipilame sauksteli aliejaus, apveliame juo, idedame siek tiek bulviu krakmolo ir kepame paskleide ikaitintoje orkaiteje. Po 5 min. apverciame.
Padazas: medus, sojos padazas, pomidoru padazas, cesnakiukai, morka, siek tiek astraus kinietisko padazo.
Labai juos megstu. Baklazanai iseina neriebus ir su traskia plutele, kaip kinieciu restorane.
Padaza norejau gaminti kitaip, bet neradau paprikos..Tad liko tik morkos su cesnaku, bet vis tiek neblogai buvo.
Nulupame baklazana, supjaustome lazdelemis, paprieskoniuojame. Dedame i maiseli, ipilame sauksteli aliejaus, apveliame juo, idedame siek tiek bulviu krakmolo ir kepame paskleide ikaitintoje orkaiteje. Po 5 min. apverciame.
Padazas: medus, sojos padazas, pomidoru padazas, cesnakiukai, morka, siek tiek astraus kinietisko padazo.
Labai juos megstu. Baklazanai iseina neriebus ir su traskia plutele, kaip kinieciu restorane.
Laba diena,as noreciau paklausti Metos
susidomejau jusu pussilkiniu kukuliu receptu,bet man pora klausimu iskilo
tarp ingridientu rasoma kad reikes 2 svogunu ir 3 saukstu grietines,
o poto mesai 1 svogunas
tai man neaisku
svogunai dedami tik i mesa taip?
ir grietine ja det minkant tesla?
aciu uz atsakyma
susidomejau jusu pussilkiniu kukuliu receptu,bet man pora klausimu iskilo
tarp ingridientu rasoma kad reikes 2 svogunu ir 3 saukstu grietines,
o poto mesai 1 svogunas
tai man neaisku
svogunai dedami tik i mesa taip?
ir grietine ja det minkant tesla?
aciu uz atsakyma