Įkraunama...
Įkraunama...

*Receptai su nuotraukomis*

QUOTE(kaledukas @ 2010 10 18, 05:08)
Filo teslos galima nusipirkti Prisma parduotuveje Vilniuje  4u.gif


aciu uz atsakyma mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=Margareta,2010 10 18, 13:48]
kepiau Ulės zemaicius biggrin.gif jau kokie skanus tai apsivagymas ir tesla buvo kaip tik tokia nei kieta nei skysta, blynai neistize ir nekieti. zodziu didelis ACIU uz ta recepta 4u.gif
[/quote]

kaip gera bigsmile.gif wub.gif
nes kazkaip nusiminus buvau,kad daugumai nepavyksta 4u.gif


[quote=Agrefa,2010 10 18, 13:53]
Ule, kažkurioje temutėje radau gundantį jūsų sūrio receptą- o jei ten mušti mažiau kiaušinių-gal irgi l.skanu būtų? Na čia tik taip - mano garsus pamąstymas.

[/quote]
galite deti ir maziau kiausiniu,na ne maziau 3.
as dabar ta suri ismokau dar tobuliau gamint,vietoj 2l pieno pilu 1 pieno 1 kefyro,is vis tobulas wub.gif



[quote=pienia,2010 10 18, 15:04]
[quote=Ulė,2010 10 18, 09:37]
tai ir gausis turbut viskas pagal recepta biggrin.gif 4u.gif

piena nesiseka tau su mano bandytais receptais 4u.gif

Nu nereikia tik biggrin.gif Kol kas viskas super, pradedant blynais, baigiant vytinta mesyte, kuria ~ketvirtadieni ragausim biggrin.gif 4u.gif
[/quote]
aa thumbup.gif
nes as jau ir mesyte nurasiau lotuliukas.gif
o ji jau kietoka?
nes as diena po jusu pakabinau,taj namiskei dar dziut ir dziut 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ulė: 18 spalio 2010 - 16:09
QUOTE(Ulė @ 2010 10 18, 17:08)
[nes as jau ir mesyte nurasiau lotuliukas.gif
o ji jau kietoka?
nes as diena po jusu pakabinau,taj namiskei dar dziut ir dziut 4u.gif[/color]


Dziusta , kieteja ir jokio kvapo nemalonaus biggrin.gif. Galai pokieciai, o viduriukas dar nea:D biggrin.gif Paragausiu, tai parasysiu.
Zinokit viskas gerai ,tik kazkaip zemaiciai pasipainiojo nelaiku doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ra @ 2010 10 17, 21:11)

Merginos, senai senai.. prieš kokius 35 metus darželiuose dažnas patiekalas buvo kažkokie virti bulvių piršteliai.. Kvapą atsimenu.. padažą.. skonį.. o kas tai buvo tiksliai - nežinau.. manau, kad trintos bulvės, maišytos su varke, formuoti piršteliai, virti, patiekti su sviesto-grietinės padažu... Gal kas turit įdėjų apie ką aš čia prisimenu?smile.gif))


Gali buti, kad bulves buvo maisytos su varske, bet as darau tokius "pirstelius", kai atlieka bulviu koses (arba tiesiog reikia sugrusti virtas bulves). Ir varskes nededu. Imusu kiausini, idedu miltu, druskos, ismaisau tesla, kocioju ir darau "pagaliukus". Virti reikia tik keleta min. Reikalas tik tas, kad tokia tesla turi tendencija skysteti, todel jos negalima palikti ilgesniam laikui arba paskui vel reikes papildomai prideti miltu. Pabandykit -gal kartais kaip tik tokius atsimenat is vaikystes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(noriu zinoti @ 2010 10 18, 19:38)
Gali buti, kad bulves buvo maisytos su varske, bet as darau tokius "pirstelius", kai atlieka bulviu koses (arba tiesiog reikia  sugrusti virtas bulves). Ir varskes nededu. Imusu kiausini, idedu miltu, druskos, ismaisau tesla, kocioju ir darau "pagaliukus". Virti reikia tik keleta min. Reikalas tik tas, kad tokia tesla turi tendencija skysteti, todel jos negalima palikti ilgesniam laikui arba paskui vel reikes papildomai prideti miltu. Pabandykit -gal kartais kaip tik tokius atsimenat is vaikystes  4u.gif



ačiūūūūūūūūūūūūūūūū... miltų tiek, kad tešla būt kietoka, neliptų prie rankų? ax.gif

Šiandien viriau Nėrutės bloge rastas bulkvines bandukes - man buvo per minkštos.. Vanosiu dar miltų smile.gif))))
Atsakyti
QUOTE(ra @ 2010 10 18, 13:24)
ačiūūūūūūūūūūūūūūūū... miltų tiek, kad tešla būt kietoka, neliptų prie rankų?  ax.gif

Šiandien viriau Nėrutės bloge rastas bulkvines bandukes - man buvo per minkštos.. Vanosiu dar miltų smile.gif))))


Kur galima rasti Nerutes bloga? aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sanda @ 2010 10 18, 21:29)
Kur galima rasti Nerutes bloga? aciu 4u.gif

http://www_neringa-blogas_com/
Atsakyti
QUOTE(Jeta @ 2010 10 18, 14:41)


Didelis ačiū 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sanda: 19 spalio 2010 - 01:21
Žuvis...žuvis...žuvis...Galėčiau ją valgyti pusryčiams,pietums ir vakarienei biggrin.gif

Tilapijos filė su lašišos įdaru


Patiekalui reiks:
tilapijos filė
šviežios lašišos gabaliukas
garstyčių su grūdėliais
žuvies prieskonių, druskos
citrinos
Garnyrui: bulvės ir morkos
Lašišą supjaustome plonais gabaliukais.
Nuplauname tilapijos filė šaltu vandeniu ir gerai nusausiname.
Imame sviestu išteptą kepimo indą,dedame tilapijos filę,ištepame su garstyčiomis. Ant viršaus sudedame lašišos gabaliukus ir uždengiame kitu gabaliuku tilapijos. Apibarstome apelsininiais pipirais,druska,išspaudžiame citrinos sulčių. Sutvirtiname galus su dantų krapštukais.
Dedame į orkaitę 200 l temp ir kepame apie 20-25 min.
Garnyrui apverdame pasūdytame vandenyje bulvės ir mažas morkytės. Kai daržovės beveik suminkštėja,nukošiame ir apkepiname ant sviesto.

Man atrodo ryžiai šiam patiekalui irgi labai tiktų,ypač laukiniai.

user posted image

user posted image

user posted image


Atsakyti
blink.gif ohmy.gif swoon.gif as jau jauciu sito patiekalo skoni burnoj.Atrodo nuostabiai.O as verdu bulves,siandien gaminsiu zemaiciu blynus pagal Ule
Atsakyti
gal kas zinot sroves bloga??????????? Labai patinka jos receptai bet niekur nerandu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Elena @ 2010 10 19, 10:34)
[color=purple]Žuvis...žuvis...žuvis...Galėčiau ją valgyti pusryčiams,pietums ir vakarienei  biggrin.gif

Tilapijos filė su lašišos įdaru

Fantastika,bus sbandyta thumbup.gif
Atsakyti