[quote=pienia,2010 10 17, 14:59]
[quote=Ulė,2010 10 13, 19:46]
kas cia prase zemaiciu recepto
Ule, gal gali pasakyti kas man neisejo? Tesla nesimynke, o kaip buvo kose taip ir liko, net i rankas negalima paimti. Zodziu minksta nelimpanti tesla.
[/quote]
Kaip bulves virei? ir su kuo trynei? be ro geriausia žemaičiams bulves išsivirti iš vakaro arba jas gerai atvesinti, tada nebus tokios po malimo "guminės" . Bet ,kad skystos ta nesuprantu iš kur jos tokios gali buti. Ar viska darei pagal receptą? Man dažniausiai per kieta buna.
QUOTE(ra @ 2010 10 17, 20:11)
tai ir gausis turbut viskas pagal recepta
piena nesiseka tau su mano bandytais receptais
labas rytas.
Noreciau paklausti Ule del kibinu recepto, kuri radau Jusu svetaineje http://skanusgyvenim...09/kibinai.html , ar mesytes nereikia sumalti?jei ne,tai kokiais gabaliukais ja pjaustyti,kad gerai iskeptu? atsiprasau, kad cia parasiau,bet kazkodel man Jusu svetaineje neina parasyti komentaro o kibinus bandysiu pirma karta kepti,todel norejau pasitikslinti
QUOTE(laurikee @ 2010 10 18, 09:41)
Noreciau paklausti Ule del kibinu recepto, kuri radau Jusu svetaineje http://skanusgyvenim...09/kibinai.html , ar mesytes nereikia sumalti?jei ne,tai kokiais gabaliukais ja pjaustyti,kad gerai iskeptu?
Mesyte reiketu supjaustyti na tokiais gabaleliais kaip stambus spirguciai,tada rankom gerai isminkyti,kad jie taptu minkstuciai.
Iskeps puikiai,Sekmes
Dekui uz atsakyma,bandysiu daryti o kita diena jei juos pasildai mikrobangeje ar nepasikeicia skonis?
QUOTE(laurikee @ 2010 10 18, 10:01)
Dekui uz atsakyma,bandysiu daryti o kita diena jei juos pasildai mikrobangeje ar nepasikeicia skonis?
man asmeniškai viso maisto šildyto mikrobangėj pasikeičia skonis
QUOTE(brashke77 @ 2010 10 10, 00:26)
OOo! Srove- sveika sugryzus! Labai geri patiekliukai
o kur atrasti visus sroves receptus????
QUOTE(inguliux/lt @ 2010 10 18, 13:22)
o kur atrasti visus sroves receptus????
reikia jau jos klausti, gal bloga koki turi, ar ka...
kepiau Ulės zemaicius jau kokie skanus tai apsivagymas ir tesla buvo kaip tik tokia nei kieta nei skysta, blynai neistize ir nekieti. zodziu didelis ACIU uz ta recepta
Ule, kažkurioje temutėje radau gundantį jūsų sūrio receptą- o jei ten mušti mažiau kiaušinių-gal irgi l.skanu būtų? Na čia tik taip - mano garsus pamąstymas.
Ir dar šaunioms šeimininkėms klausimas-kepsiu orkaitėje šoninę. Kiek laiko ir kokioje temp.ją kepat, ar tepat viršų kokiu nors padažu-majonezu ar pan.?
Ir dar šaunioms šeimininkėms klausimas-kepsiu orkaitėje šoninę. Kiek laiko ir kokioje temp.ją kepat, ar tepat viršų kokiu nors padažu-majonezu ar pan.?
[quote=Ulė,2010 10 18, 09:37]
Nu nereikia tik Kol kas viskas super, pradedant blynais, baigiant vytinta mesyte, kuria ~ketvirtadieni ragausim
Nu nereikia tik Kol kas viskas super, pradedant blynais, baigiant vytinta mesyte, kuria ~ketvirtadieni ragausim
QUOTE(Agrefa @ 2010 10 18, 14:53)
Ule, kažkurioje temutėje radau gundantį jūsų sūrio receptą- o jei ten mušti mažiau kiaušinių-gal irgi l.skanu būtų? Na čia tik taip - mano garsus pamąstymas.
as tai sonine visada kepu pamarinuota su majonezu.O temp ir laikas priklauso nuo orkaites