Oi mergaites su Jusu receptais ir as virtuveje gera vireja
Giriu META ir jos pusssilkinius kukulius su mesa
pirmakart gyvenime gaminau juos,gavosi nerealus
aciu aciu aciu
Siandien gaminsiu jau nebepirmakart, bet butent pagal ULES recepta pirma zemaiciu blynus
parasysiu kaip gavosi,ne pamaciau foto tai sakes kaip nuostabiai atrodo
QUOTE(Salima @ 2010 10 14, 20:19)
Siūlau pasigaminti vieną iš mėgstamiausių mūsų šeimos patiekalų Receptas labai paprastas ir lengvas
Kepti varškėčiai su bulvėmis
Kepti varškėčiai su bulvėmis
išbandžiau laaaabai skanučiai blyniukai
dėjau po lygiai bulvių ir varškės ir pirmai keptuvei pagailėjau miltų, tai "pliurzaliukai" gavosi , bet kiti tai liuks kai perminkiau
AČIŪ
Prašom, nėra už ką Smagu, kad patiko
QUOTE(Ulė @ 2010 10 14, 18:57)
Šepardo pyragas
Labai skaniai atrodo
Savaitgali noreciau isbandyti, tik kad va nelabai supratau
Dugne viena ssluoksnis bulviu koses, po to vistiena ir ant visraus suris su padazu? Ar daug tokiu sluoksniu prisluoksniuoti reikia?
Ir dar norejau paklausti apie vytinta mesa, ar gerai bus jei as vytinsiu na ta vadinama palendrica (na kabonadine)? ir kokiais prieskoniais man ja itrinti (na kazkokiu ipatingu neturiu), kiek druskos naudoti?
Vat kiek kvailu klausimu
QUOTE(yuki @ 2010 10 15, 10:43)
aš ne elena, bet kepu tokias dažnai. nereikia vyniot
QUOTE(Elena @ 2010 10 15, 10:53)
ACIU aciu uz ats
Tuoj eisiu ragaut bulvyciu
QUOTE(mamkaa @ 2010 10 15, 16:38)
Labai skaniai atrodo
Savaitgali noreciau isbandyti, tik kad va nelabai supratau
Dugne viena ssluoksnis bulviu koses, po to vistiena ir ant visraus suris su padazu? Ar daug tokiu sluoksniu prisluoksniuoti reikia?
Ir dar norejau paklausti apie vytinta mesa, ar gerai bus jei as vytinsiu na ta vadinama palendrica (na kabonadine)? ir kokiais prieskoniais man ja itrinti (na kazkokiu ipatingu neturiu), kiek druskos naudoti?
Vat kiek kvailu klausimu
Savaitgali noreciau isbandyti, tik kad va nelabai supratau
Dugne viena ssluoksnis bulviu koses, po to vistiena ir ant visraus suris su padazu? Ar daug tokiu sluoksniu prisluoksniuoti reikia?
Ir dar norejau paklausti apie vytinta mesa, ar gerai bus jei as vytinsiu na ta vadinama palendrica (na kabonadine)? ir kokiais prieskoniais man ja itrinti (na kazkokiu ipatingu neturiu), kiek druskos naudoti?
Vat kiek kvailu klausimu
gal ne manes klauste, bet atsakysiu as vytinu ir manau geriausiai vytinasi filiuke, vadinama kiaules ispjova ji tokia pailga ir gan brangoka, pirma karta kai vytnau pasiskolinau ideja is Bitulkos o po to jau dariau pagal save: drsuka, pipirai, vengrisko cilio milteliai, smulkintas lauras ir pan., beje as 3 dienas laikiau suryme, o kai nelaikiau surime gavosi tokia na glitesne sakyciau, bet dar esme tame kad reikia jausti ir negaileti prieskoniu nes mesa kaip ir zuvis turbut pasiima tiek kiek reikia, prasau nesupykti profiu sakau pagal save
QUOTE(mamkaa @ 2010 10 15, 16:38)
Dugne viena ssluoksnis bulviu koses, po to vistiena ir ant visraus suris su padazu? Ar daug tokiu sluoksniu prisluoksniuoti reikia?
Ir dar norejau paklausti apie vytinta mesa, ar gerai bus jei as vytinsiu na ta vadinama palendrica (na kabonadine)? ir kokiais prieskoniais man ja itrinti (na kazkokiu ipatingu neturiu), kiek druskos naudoti?
Vat kiek kvailu klausimu
klausimai visai nekvaili
sluoksniuoti galite pagal fantazija ,as sluoksniavau po viena sluoksni.
tikrai nzn del karbonadines mesos,niekada nebandziau
o viska graziai parase georgiana
Druskos dedu sauksta ant 700-800 gr. mesos.
QUOTE(silsta @ 2010 10 13, 07:23)
neringuskinas, pagal šį receptuką dariau "bepročius" vienam žmogeliukui, bet be įdaro. Dariau iš pusės normos
1 pokelis varškės,
1 kiaušinis,
3 šaukštai manų,
3 šaukštai krakmolo,
druska
bet man gavosi tokie kieti... Valgė su padažiuku (grietinė+sviestas), sakė, kad per kieti... Ką aš negerai padariau?
1 pokelis varškės,
1 kiaušinis,
3 šaukštai manų,
3 šaukštai krakmolo,
druska
bet man gavosi tokie kieti... Valgė su padažiuku (grietinė+sviestas), sakė, kad per kieti... Ką aš negerai padariau?
o bulviu i sita patiekala nereikia deti?
QUOTE(Jokūba @ 2010 10 12, 22:33)
Sakykit, o kaip jus sultini padarot?
dažniausiai naudoju naminį, t.y. verdu vištieną su morka, svogūnu, lauro lapeliais ir kvepiančiais pipirais. po to perkošiu per sietelį.
blogiausiu atveju tenka pasinaudoti kūbeliais iš parduotuvės.
Labukas
Jau patiekalu nuostabumas Vis pasirenku ideju pietums ir vakarienems...Dabar MB prisipirko astuonkoju...Gamint aisku man reiks,o intike vos keli receptai Gal kuri gamino,gal turi koki idomesni receptuka Is anksti aciu
Jau patiekalu nuostabumas Vis pasirenku ideju pietums ir vakarienems...Dabar MB prisipirko astuonkoju...Gamint aisku man reiks,o intike vos keli receptai Gal kuri gamino,gal turi koki idomesni receptuka Is anksti aciu
QUOTE(regyte @ 2010 10 15, 21:08)
o bulviu i sita patiekala nereikia deti?
Recepte, kurį davė neringuskinas nebuvo paminėtos bulvės...