Įkraunama...
Įkraunama...

*Receptai su nuotraukomis*

Oi mergaites su Jusu receptais ir as virtuveje gera vireja biggrin.gif blush2.gif

Giriu META ir jos pusssilkinius kukulius su mesa wub.gif
pirmakart gyvenime gaminau juos,gavosi nerealus thumbup.gif
aciu aciu aciu 4u.gif

Siandien gaminsiu jau nebepirmakart, bet butent pagal ULES recepta pirma smile.gif zemaiciu blynus ax.gif
parasysiu kaip gavosi,ne pamaciau foto tai sakes kaip nuostabiai atrodo wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Armante: 15 spalio 2010 - 12:36
QUOTE(Salima @ 2010 10 14, 20:19)
Siūlau pasigaminti vieną iš mėgstamiausių mūsų šeimos patiekalų  bigsmile.gif Receptas labai paprastas ir lengvas  4u.gif
Kepti varškėčiai su bulvėmis

išbandžiau thumbup.gif laaaabai skanučiai blyniukai rolleyes.gif

dėjau po lygiai bulvių ir varškės ir pirmai keptuvei pagailėjau miltų, tai "pliurzaliukai" gavosi doh.gif , bet kiti tai liuks kai perminkiau biggrin.gif

AČIŪ 4u.gif
Atsakyti
Prašom, nėra už ką mirksiukas.gif Smagu, kad patiko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ulė @ 2010 10 14, 18:57)
Šepardo pyragas



Labai skaniai atrodo wub.gif
Savaitgali noreciau isbandyti, tik kad va nelabai supratau blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Dugne viena ssluoksnis bulviu koses, po to vistiena ir ant visraus suris su padazu? Ar daug tokiu sluoksniu prisluoksniuoti reikia?

Ir dar norejau paklausti apie vytinta mesa, ar gerai bus jei as vytinsiu na ta vadinama palendrica (na kabonadine)? ir kokiais prieskoniais man ja itrinti (na kazkokiu ipatingu neturiu), kiek druskos naudoti?

Vat kiek kvailu klausimu blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(yuki @ 2010 10 15, 10:43)
aš ne elena, bet kepu tokias dažnai. nereikia vyniot 4u.gif

QUOTE(Elena @ 2010 10 15, 10:53)

Aš nevynioju  4u.gif Gal galima bandyti ir su foliją...


ACIU aciu uz ats 4u.gif 4u.gif
Tuoj eisiu ragaut bulvyciu essen.gif
Atsakyti
QUOTE(mamkaa @ 2010 10 15, 16:38)
Labai skaniai atrodo  wub.gif
Savaitgali noreciau isbandyti, tik kad va nelabai supratau  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif
Dugne viena ssluoksnis bulviu koses, po to vistiena ir ant visraus suris su padazu? Ar daug tokiu sluoksniu prisluoksniuoti reikia?

Ir dar norejau paklausti apie vytinta mesa, ar gerai bus jei as vytinsiu na ta vadinama palendrica (na kabonadine)? ir kokiais prieskoniais man ja itrinti (na kazkokiu ipatingu neturiu), kiek druskos naudoti?

Vat kiek kvailu klausimu  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

gal ne manes klauste, bet atsakysiu as vytinu ir manau geriausiai vytinasi filiuke, vadinama kiaules ispjova ji tokia pailga ir gan brangoka, pirma karta kai vytnau pasiskolinau ideja is Bitulkos o po to jau dariau pagal save: drsuka, pipirai, vengrisko cilio milteliai, smulkintas lauras ir pan., beje as 3 dienas laikiau suryme, o kai nelaikiau surime gavosi tokia na glitesne sakyciau, bet dar esme tame kad reikia jausti ir negaileti prieskoniu nes mesa kaip ir zuvis turbut pasiima tiek kiek reikia, prasau nesupykti profiu 4u.gif sakau pagal save
Atsakyti
QUOTE(mamkaa @ 2010 10 15, 16:38)

Dugne viena ssluoksnis bulviu koses, po to vistiena ir ant visraus suris su padazu? Ar daug tokiu sluoksniu prisluoksniuoti reikia?

Ir dar norejau paklausti apie vytinta mesa, ar gerai bus jei as vytinsiu na ta vadinama palendrica (na kabonadine)? ir kokiais prieskoniais man ja itrinti (na kazkokiu ipatingu neturiu), kiek druskos naudoti?

Vat kiek kvailu klausimu  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

klausimai visai nekvaili 4u.gif
sluoksniuoti galite pagal fantazija bigsmile.gif ,as sluoksniavau po viena sluoksni.

tikrai nzn del karbonadines mesos,niekada nebandziau 4u.gif
o viska graziai parase georgiana thumbup.gif
Druskos dedu sauksta ant 700-800 gr. mesos.
Atsakyti
QUOTE(silsta @ 2010 10 13, 07:23)
neringuskinas, pagal šį receptuką dariau "bepročius" vienam žmogeliukui, bet be įdaro. Dariau iš pusės normos
1 pokelis varškės,
1 kiaušinis,
3 šaukštai manų,
3 šaukštai krakmolo,
druska
bet man gavosi tokie kieti... Valgė su padažiuku (grietinė+sviestas), sakė, kad per kieti... Ką aš negerai padariau?



o bulviu i sita patiekala nereikia deti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jokūba @ 2010 10 12, 22:33)
Sakykit, o kaip jus sultini padarot? smile.gif


dažniausiai naudoju naminį, t.y. verdu vištieną su morka, svogūnu, lauro lapeliais ir kvepiančiais pipirais. po to perkošiu per sietelį.
blogiausiu atveju tenka pasinaudoti kūbeliais iš parduotuvės.
Atsakyti
Labukas
Jau patiekalu nuostabumas bigsmile.gif Vis pasirenku ideju pietums ir vakarienems...Dabar MB prisipirko astuonkoju...Gamint aisku man reiks,o intike vos keli receptai blink.gif Gal kuri gamino,gal turi koki idomesni receptuka g.gif Is anksti aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(regyte @ 2010 10 15, 21:08)
o bulviu i  sita patiekala nereikia deti? g.gif



Recepte, kurį davė neringuskinas nebuvo paminėtos bulvės... ax.gif
Atsakyti
Vakar dariau ryžių paplotėlius labai skanus thumbup.gif tik man jie per daug birūs gal per mažai kiaušinių įdėjau (2 ant 300g nevirtų ryžių) kas darėte kie dėjote kiaušinių?
Atsakyti