Įkraunama...
Įkraunama...

*Receptai su nuotraukomis*

Šepardo pyragas

user posted image

Reikės:

bulvių košės
100 gr. sūrio
100 g pievagrybių
400 gr. smulkiai kapotos vištienos
svogūnas
morka
česnako kelios skiltelės
druskos


Padažui:


150 ml grietinėlės
1 šaukštas miltų

pipirų
krapų

Svieste apkepinam svogūnus, ir tarkuotas morkas. Įpilame kelis šaukštus aliejaus, sudedame vištieną , supjaustytą mažais gabalėliais ir apkepame.
Į skardą išteptą sviestu, iškloti bulvių košę, dėti sluoksnį vištienos su kepintom daržovėm.
Miltus gerai sumaišyti su grietinėle, kad neliktų gumulėlių, ir užpilti ant paruošto pyrago.
Pakepinti pievagrybius su česnaku ir sudėti ant viršaus, apibarstyti sūriu ir krapais.
Kepti orkaitėje 190 laipsnių 30 min.


Skanaus!!
receptas cia
Atsakyti
QUOTE(taupuokle @ 2010 10 14, 18:43)
GRANGE sakykit, o o farsa nereikia deti kiausini ir baltos duonos?

As ne grange bet pasakysiu, kad nereikia nieko deti i farsa. mirksiukas.gif
Atsakyti
Ule, Separdo pyragas atrodo dieviskai wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ulė @ 2010 10 14, 20:57)
Šepardo pyragas

Ule, isidukrink mane, kaaa bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monalyza @ 2010 10 14, 13:19)
thumbup.gif

Norejau padekoti uz saunu receptuka.
Gaminau. Aisku nesilaikiau visu nurodymu, biski elementariau dariau smile.gif
Bet siaip patiko labai. Tiesiog malti steikai gavosi  4u.gif

Į sveikatą. mums ir labai patiko.
O, ką vietoj to rudo padažo naudojai? (nes įtariu, kad čia pakoregavai? ) mamai pasakojau, bet Siauliuos tai kazi ar ras tokio padažo, o pirkt dėl karto kito tai vėl, nenaudoja tokių,tai sakau su pomidorų padažu ar su kuo reikia daryt..

QUOTE(taupuokle @ 2010 10 14, 17:43)
GRANGE sakykit, o o farsa nereikia deti kiausini ir baltos duonos?

Na, aš nedėjau 4u.gif mane taip mokė,taip patiko,tai jei dėsi,tai jau gausis kaip eiliniai kotletai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nesuper @ 2010 10 14, 23:16)
Ule, isidukrink mane, kaaa  bigsmile.gif

bet tai kas bus, jei dukra bus vyresne uz mama? nu, tai kaip tai atrodys? Dar bent pora poziciju isvardinkit biggrin.gif
juokauju biggrin.gif

Ule, pyragas labai skaniai atrodo wub.gif

Salima, isivaizduoju, kad labai skanuciai blyneliai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ulė @ 2010 10 14, 19:57)
Šepardo pyragas

Nuostabus vaizdelis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(brashke77 @ 2010 10 14, 22:26)
bet tai kas bus, jei dukra bus vyresne uz mama? nu, tai kaip tai atrodys? Dar bent pora poziciju isvardinkit  biggrin.gif
juokauju  biggrin.gif

Ule zino kaip as atrodau ir turetu bent jau apytiksliai isivaizduoti kiek man metu, taip kad isgyvensim lotuliukas.gif
Zaviuosi jumis visomis, kad randat laiko pasidalinti receptukais. As deja, tik gaminu, bet nespeju nei pafotkint, nei pasidalinti idejomis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ulė @ 2010 10 13, 18:46)


pirma mintis pamacius buvo "OMG, kokie grazus!!!! lotuliukas.gif" ir tikiu, kad labai skanus wub.gif wub.gif thumbup.gif 4u.gif
Ule, Tu nepakartojama thumbup.gif

beje, tokius storus ir formuoji ar dar pastoreja jie kepdami? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bad_cat: 15 spalio 2010 - 02:33
QUOTE(Ulė @ 2010 10 13, 19:46)
kas cia prase zemaiciu recepto 4u.gif

user posted image
15 vidutinio dydžio bulvių
2 kiaušiniai
šaukštelis druskos
3 šaukštai miltų
3 šaukštai krakmolo

Įdarui :

300gr. vištienos
svogūnas

Padažui :

150 gr. grietinės
150gr. pieno
šaukštelis miltų
šaukštas sviesto
krapų
česnako

Išvirtas bulves sumalti, įmušti kiaušinius, suberti druską, miltus ir krakmolą. Gerai išminkyti  tešlą.
Pagalinti vienodais gabalėliais.
Vištiena išvirti, sumalti ir sumaišyti su kepintu svogūnu.
Formuoti kaip cepelinus, paskui suploti, dėti į įkaitintą keptuvę ir kepti.
Iškeptus dėti į dubenį su dangčiu, kad truputį sušustų.

Keptuvėje ant šaukšto sviesto pakepti traiškytą česnaką, krapus  ir supilti išplaktą grietinę, pieną ir miltus, kelias min. maišant pakaitinti.
Skanaus!!

user posted image

Begalo skanus vakar vakarienei dariau thumbup.gif Pirma kart kai dariau pagal uosvienes recepta deti miltu kol nelips ant ranku gavosi kaip ne zemaiciu blynai ,o bandeles ar kazkas panasaus,o kai dariau viska pagal tavo recepta primine vaikyste skonis kai mama vesdavosi i blynine zmeaiciu valgyti thumbup.gif
Atsakyti
mergaites labas.
Skaitau ir galvoju,kazkas bus! negali but ilgai taip gera ax.gif biggrin.gif
ziauriai smagu, kad jums patinka,kad dalinates,komentuojat,taj taip ikvepia wub.gif
Aciu 4u.gif

QUOTE(mergyte83 @ 2010 10 14, 21:41)
Ule, Separdo pyragas atrodo dieviskai 

wub.gif

QUOTE(nesuper @ 2010 10 14, 22:16)
Ule, isidukrink mane, kaaa  bigsmile.gif


bliam kas baisiausia,kad tu mane matei, negi as tokia sena atrodau cool.gif

QUOTE(brashke77 @ 2010 10 14, 22:26)

Ule, pyragas labai skaniai atrodo


wub.gif

QUOTE(daivaP @ 2010 10 14, 22:55)
Nuostabus vaizdelis


wub.gif
QUOTE(nesuper @ 2010 10 14, 23:22)

As deja, tik gaminu, bet nespeju nei pafotkint, nei pasidalinti idejomis

baisiai gaila 4u.gif

QUOTE(bad_cat @ 2010 10 15, 03:31)
pirma mintis pamacius buvo "OMG, kokie grazus!!!!  ir tikiu, kad labai skanus
Ule, Tu nepakartojama  thumbup.gif

beje, tokius storus ir formuoji ar dar pastoreja jie kepdami? g.gif


wub.gif
as formuoju grynai kaip cepelina, teslos imu,kad i delniuka tilptu, o paskui ta cepelina suploju biggrin.gif

QUOTE(braaskytea @ 2010 10 15, 06:50)
primine vaikyste skonis kai mama vesdavosi i blynine zmeaiciu valgyti

wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ulė @ 2010 10 15, 07:41)

bliam kas baisiausia,kad tu mane matei, negi as tokia sena atrodau cool.gif



taigi būna ir labai jaunos mamos biggrin.gif
Atsakyti