Įkraunama...
Įkraunama...

*Receptai su nuotraukomis*

QUOTE(Ida25 @ 2010 10 12, 21:04)
Šiandien dariau ryžių paplotėlius, labai skanūs gavosi, valgėm su mėsos padažu, super  4u.gif

O koks tas mesos padazas?
Atsakyti
QUOTE(neringuskinas @ 2010 10 12, 16:23)
o aš šiandien dariau cepelinus iš varškės, arba "bepročiai"[kaip kas vadina].labai lengvas receptas, ir skanu, ir greit pasgamina...tik nuotraukytes neturiu...
internete pilna ju receptu, aš dariau pagal toki:
2 pak varskes
2 kiausiniai
6 saukstai manu
6 saukstai krakmolo
druskos
padarai tesla, darai kaip cepelinus-i vidu dedi farsiuka.dar pries verdant pavoliokit misynyje[karkmolas+manai], kad tikrai neisirtu.virt neilgai.gal 15-20min...
niam man .pirma kart dariau



neringuskinas, pagal šį receptuką dariau "bepročius" vienam žmogeliukui, bet be įdaro. Dariau iš pusės normos
1 pokelis varškės,
1 kiaušinis,
3 šaukštai manų,
3 šaukštai krakmolo,
druska
bet man gavosi tokie kieti... Valgė su padažiuku (grietinė+sviestas), sakė, kad per kieti... Ką aš negerai padariau?
Atsakyti
QUOTE(Ida25 @ 2010 10 12, 21:04)
Šiandien dariau ryžių paplotėlius, labai skanūs gavosi, valgėm su mėsos padažu, super  4u.gif

thumbup.gif
mums irgi jie labai patiko bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Evelincik @ 2010 10 12, 23:29)
O koks tas mesos padazas?

paprastas, na kaip ant kokių makaronų ir kt. fašas svogūnas pakepini ir baltą padažą padarai 4u.gif

QUOTE(Ulė @ 2010 10 13, 09:09)
thumbup.gif
mums irgi jie labai patiko bigsmile.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ida25: 13 spalio 2010 - 08:41
QUOTE(Ulė @ 2010 10 12, 08:37)
Ryžių paplotėliai.

Labai skanu ir kaip šaltas užkandis su česnakiniu padažu ir kaip karštas patiekalas su grybu padažu.

user posted image

Reikės:

300 gr. nevirtų ryžių
morkos
svogūno
česnako
kiaušinių
šaukštas krakmolo
šaukštas milų
prieskonių

Ryžius išvirti, įspausti česnaką, įmaišyti kepintą svogūną ir morką. Įpilti išplaktą kiaušinį, suberti miltus ir krakmolą, pagardinti druska, pipirais, krapais, mairūnu.
Į įkaitintą keptuvę dėti šaukštą masės ir gražiai suformuoti šaukšto pagalba.
Skanaus!!
P.S. daugiau foto nespėjau padaryti, nes paplotėliai dingo akimirksniu smile.gif



aciu uz recepta, vakar valgem, laaabai skanu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ulė @ 2010 09 23, 18:58)
vistienos tartiflette wub.gif
Blynai su idaru 4u.gif
Įdarą šiems blynams galite pasirinkti kokį tik leis fantazija. Aš gaminau su virtu kiaušiniu ir sv. laiškais.

receptas cia


va cia kur nuoroda ideta tai ir padazu uzpilti blyneliai matosi ax.gif tai gal butu galima ir padaziuko receptuka 4u.gif labai jau skaniai atrodo blush2.gif
Aciu 4u.gif
Atsakyti
Pas mane dabar kepa Ules ryziu paploteliai.Netrukus pranesiu ar skanu buvo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(*tigriukas* @ 2010 10 13, 11:38)
va cia kur nuoroda ideta tai ir padazu uzpilti blyneliai matosi ax.gif tai gal butu galima ir padaziuko receptuka  4u.gif labai jau skaniai atrodo blush2.gif
Aciu  4u.gif

ten tesla nufotografuota 4u.gif

Ineta lauksiu bigsmile.gif
Atsakyti
pas mus verda uzbekiskas plovas pagal irmavi recepta, skonis pasakiskas, kvapas nuostabus, kas nepatiko tai tos galvos cesnaku, nors buvo rasyta kad del ju pesas istraukus is plovo, bet man viduj saldi kose schmoll.gif , pats plovas 10 balu
Atsakyti
user posted image

Va manieji.Tik kitus su rankom formavau,nes su saukstu nekaip gavos.O padaziuka dariau is paprastu parukytu desreliu.Jas pakepiau su svogunu,idejau pora saukstu miltu,tada pieno ir vandens.Man patiko thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ineta.V: 13 spalio 2010 - 15:12
Sveikos, jei priimsit, jungiuosi ir as. Atsinesu savo ceburekus ax.gif

Teslai naudojau: 3 stiklines miltu, 3 saukstai aliejaus, 1 stikline pieno, druskos.

Uzvirinau piena, ji trupuciuka praskiedziau su vandeniu. Supyliau i miltus su aliejuumi. Viska ismaisiau ir minkiau minkiau minkiau, kjol nebelipo prie ranku. Plonai issikociojau. Dejau lekste ant lestos, ir issipjoviau apskritimus, i vidu dejau idara ir smarkiai uzspaudziau. Visa paruosta i keptuve su ikaitintu aliejumi. Ant nedideles ugnies kepiau, kai apskrudo apverciau kita puse. ax.gif

Idarui naudojau: grybai (sviezi, rinkti ryte, isvirti ir supjaustyti kubeliais), svoguno galva, druska.

Grybai jau buvo paruosti, isvirti ir supjaustyti.Supjaustyta svoguna sumaisiau su grybais, truputis druskytes. Idaras baigtas.

LAbai skanu su vistienos sultiniu. 4u.gif

user posted image
Atsakyti
kas cia prase zemaiciu recepto 4u.gif

user posted image


15 vidutinio dydžio bulvių
2 kiaušiniai
šaukštelis druskos
3 šaukštai miltų
3 šaukštai krakmolo

Įdarui :

300gr. vištienos
svogūnas

Padažui :

150 gr. grietinės
150gr. pieno
šaukštelis miltų
šaukštas sviesto
krapų
česnako

Išvirtas bulves sumalti, įmušti kiaušinius, suberti druską, miltus ir krakmolą. Gerai išminkyti tešlą.
Pagalinti vienodais gabalėliais.
Vištiena išvirti, sumalti ir sumaišyti su kepintu svogūnu.
Formuoti kaip cepelinus, paskui suploti, dėti į įkaitintą keptuvę ir kepti.
Iškeptus dėti į dubenį su dangčiu, kad truputį sušustų.

Keptuvėje ant šaukšto sviesto pakepti traiškytą česnaką, krapus ir supilti išplaktą grietinę, pieną ir miltus, kelias min. maišant pakaitinti.
Skanaus!!

user posted image
Atsakyti