Įkraunama...
Įkraunama...

*Receptai su nuotraukomis*

Ryžių paplotėliai.

Labai skanu ir kaip šaltas užkandis su česnakiniu padažu ir kaip karštas patiekalas su grybu padažu.

user posted image

Reikės:

300 gr. nevirtų ryžių
morkos
svogūno
česnako
kiaušinių
šaukštas krakmolo
šaukštas milų
prieskonių

Ryžius išvirti, įspausti česnaką, įmaišyti kepintą svogūną ir morką. Įpilti išplaktą kiaušinį, suberti miltus ir krakmolą, pagardinti druska, pipirais, krapais, mairūnu.
Į įkaitintą keptuvę dėti šaukštą masės ir gražiai suformuoti šaukšto pagalba.
Skanaus!!
P.S. daugiau foto nespėjau padaryti, nes paplotėliai dingo akimirksniu smile.gif
Atsakyti
Kepiau vakar Braskes ceburekus, net nufotografuoti nespejau bigsmile.gif Gavosi labai skaniai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ulė @ 2010 10 12, 08:13)
man atrodo tesla puikiai tiks drinks_cheers.gif ,dar jos pliusas tame,kad niekada koldunai neissileidzia,neistyzta,nepraplysta bigsmile.gif

Ačiū, tadu darysiu su ja.
QUOTE(amorosa @ 2010 10 12, 08:32)
as tik su ja ir darau, tikrai labai faini gaunasi, neisileidzia. Forma turiu ta tokia senoviska , metaline

Aš ir turiu tą senovinę. Sūnus vadina "lietnyku"... lotuliukas.gif
Atsakyti
Kiaulienos guliašas su morkomis

Reikės:

Kiaulienos kumpio
Svogūno
3 morkų
Sultinio
Šauštelio miltų
Šaukšto grietinės
2 šaukštų pomidorų padažo

Kiaulienos kumpį supjaustyti, apkepti ant trupučio aliejaus. Sudėti smulkintą svogūną, pjaustytas morkas ir viską apkepinti, užpilti sultiniu ir troškinti apie 30 min. Indelyje sumaišyti miltus su trupučiu vandens, pomidorų padažu bei grietine ir viską supilti ant mėsos. Skanaus!
user posted image
Atsakyti
Gėris tas guliašas thumbup.gif
Atsakyti
o aš šiandien dariau cepelinus iš varškės, arba "bepročiai"[kaip kas vadina].labai lengvas receptas, ir skanu, ir greit pasgamina...tik nuotraukytes neturiu...
internete pilna ju receptu, aš dariau pagal toki:
2 pak varskes
2 kiausiniai
6 saukstai manu
6 saukstai krakmolo
druskos

padarai tesla, darai kaip cepelinus-i vidu dedi farsiuka.dar pries verdant pavoliokit misynyje[karkmolas+manai], kad tikrai neisirtu.virt neilgai.gal 15-20min...
niam man .pirma kart dariau
Atsakyti
QUOTE(DomingoFaustas @ 2010 10 07, 20:21)
liuks gavosi  thumbup.gif  vyras pirstus apsilaizydamas kapojo  essen.gif

REIKS BANDYTI SKANIAI ATRODO smile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(brashke77 @ 2010 10 07, 13:56)

Kotletai su avižiniais dribsniais

Labai skanus kotletukai thumbup.gif tik kas darysit, turekit omeny, kad is kilogramo mesos gaunas laabai daug kotletu rolleyes.gif
Atsakyti
Šiandien dariau ryžių paplotėlius, labai skanūs gavosi, valgėm su mėsos padažu, super 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(neringuskinas @ 2010 10 12, 16:23)
o aš šiandien dariau cepelinus iš varškės, arba "bepročiai"[kaip kas vadina].labai lengvas receptas, ir skanu, ir greit pasgamina...tik nuotraukytes neturiu...
internete pilna ju receptu, aš dariau pagal toki:
2 pak varskes
2 kiausiniai
6 saukstai manu
6 saukstai krakmolo
druskos

padarai tesla, darai kaip cepelinus-i vidu dedi farsiuka.dar pries verdant pavoliokit misynyje[karkmolas+manai], kad tikrai neisirtu.virt neilgai.gal 15-20min...
niam man .pirma kart dariau

nenoriu kabinetis, bet jei neturit nuotraukos nedekit ir recepto, tam yra daug kitu temu mirksiukas.gif si tema yra skirta TIK kai turit ir vaizdine madziaga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Raseliuke @ 2010 10 12, 13:10)
Kiaulienos guliašas su morkomis

Sakykit, o kaip jus sultini padarot? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(indria @ 2010 10 12, 21:36)
nenoriu kabinetis, bet jei neturit nuotraukos nedekit ir recepto, tam yra daug kitu temu mirksiukas.gif  si tema yra skirta TIK kai turit ir vaizdine madziaga smile.gif

nu nelabai ir aš supratau kur tešla kur faršiukas. soryyy. gal galima išsamiau
Atsakyti