Įkraunama...
Įkraunama...

*Receptai su nuotraukomis*

QUOTE(Raseliuke @ 2010 10 07, 03:59)
Šiandieniniai pietūs

Įdarytos vištienos kulšelės

Oi kaip skaniai ziurisi bigsmile.gif ir su burokeliais ir bulviu kosyte niam niam, reiks isbandyt butinai , puiki ideja drinks_cheers.gif ir labai grazus rezultatas, itariu kad be galo skanus mirksiukas.gif

o smegeneles as kaip meeegstu, mes irgi sviezias tiesiai ant keptuves daug svoguno, sonines, grietines siek tiek, su duona kapojam ir ausys linksta, deja jav ta tenka patirt reciau, nes ju nematau niekur g.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2010 10 07, 17:50)
po kai kam tai delikatesas  biggrin.gif  man tai jau skaitant seilės kaupės  biggrin.gif

o tavo kotletukai tai gražiai atrodo, visai gal ir susigundysiu išbandyt kokią dieną  rolleyes.gif

o, dievuli, dar viena blink.gif biggrin.gif

būtinai išbandyk, pamatysi, kokie nerealūs wink.gif Kitaip nebekepsiu, jaučiu blush2.gif

QUOTE(Nova @ 2010 10 07, 17:53)
Kokie grazuoliai  wub.gif

dėkui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitulka @ 2010 10 07, 16:25)
Mes kaime per skerstuves kepdavom sita reikaliuka mirksiukas.gif  Bet imdavom gabaliuka liesos mesos, siek tiek riebesnes, supjaustydavom nedideliais gabaliukais, kad greiciau iskeptu. Sdededavom i keptuve ir kepdavom, paskui ipjaustydavom dideli svoguna kubeliais, druskos pipiru ir likus mazdaug 15 minuciu kepti, smegenis suplakdavom sukiausiniu ir supildavom i keptuve su mesa, gerai ismaisom ir dar apie 15min pakepam. Labia skanu su marinuotais agurkais ir juoda duona.... thumbup.gif  drinks_cheers.gif

va va,sita kaskur esu girdejus,bet pamirsus,butinai isbandysim ax.gif Aciu 4u.gif As tai lekeciu mesinei perku smegenukus,kitur nelabai randu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Raseliuke @ 2010 10 07, 12:59)
Šiandieniniai pietūs

Įdarytos vištienos kulšelės

Labai skaniai gavosi kulseles essen.gif
Atsakyti
QUOTE(Ulė @ 2010 10 01, 09:34)
as ir su ideja savaitgaliui atvariau 4u.gif
SOTUSIS VYNIOTINIS

user posted image

liuks gavosi thumbup.gif vyras pirstus apsilaizydamas kapojo essen.gif
Atsakyti
QUOTE(Elena @ 2010 10 01, 09:18)
Jums reiks pieniškų dešrelių,sūrio ir šoninės arba bekono.
Sūrį sutarkuojame.Dešrelės įpjauname išilgai,į pjūvį dedame tarkuotą sūrį.
Šoninė turi būti labai plonai supjaustyta.Galima rinktis šviežią,parūkytą...čia jau pagal skonį.
Imame įdarytas dešreles ir apsukame su šoninė.Dedame į kepimo indą,statome į orkaitę ir kepame maždaug 15/20 min.
Valgėme su adžika ir salotomis.
Andžikai smulkinu su blenderiu morkas,obuolius,pomidorus,paprikas,patroškinu,dedu cukraus,druskos,acto,pipirų ir česnako.
Salotos: šiaudeliais sutarkuojame morką ir agurką,paskaniname druska,cukrumi ir citrinos sultimis pagal skonį.Pilame aliejaus,dedame skrudinto sezamo,išmaišome.

Sveikutes 4u.gif
Norejau paklausti del siu desreliu, o kaip jeigu as jas ivyniociau ne i sonine, o ta sviezia tesla g.gif , kaip gautusi, nepykit jeigu kvailas klausimas, bet man virtuve nera mielas dalykas ax.gif tad tiek ir tenusimanau...
Atsakyti
[quote=brashke77,2010 10 07, 14:56]

Mano nuomone, tai tikrai labai skanūs kotletukai, žymiai skaniau nei su batonu biggrin.gif
drinks_cheers.gif kartais tokius gaminu,ir skanu ir sveika 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(irmuciukas5 @ 2010 10 07, 21:11)
Sveikutes  4u.gif
Norejau paklausti del siu desreliu, o kaip jeigu as jas ivyniociau ne i sonine, o ta sviezia tesla  g.gif , kaip gautusi, nepykit jeigu kvailas klausimas, bet man virtuve nera mielas dalykas  ax.gif tad tiek ir tenusimanau...

Manau gali gautis visai skirtingas patirkalas
Atsakyti
QUOTE(irmuciukas5 @ 2010 10 07, 20:11)
Sveikutes  4u.gif
Norejau paklausti del siu desreliu, o kaip jeigu as jas ivyniociau ne i sonine, o ta sviezia tesla  g.gif , kaip gautusi, nepykit jeigu kvailas klausimas, bet man virtuve nera mielas dalykas  ax.gif tad tiek ir tenusimanau...

Gausis labai skanios dešrelės tešloje.
Atsakyti
QUOTE(brashke77 @ 2010 10 07, 18:35)
o, dievuli, dar viena  blink.gif  biggrin.gif

ne ne ne schmoll.gif man nepatinka, seilės kaupės, kad nepatinka schmoll.gif (nu kaip pvz. citriną pamačius, kai nepatinka, seilės kaupias..) ne taip išsireiškiau gal blush2.gif

protest.gif protest.gif
Atsakyti
QUOTE(ingridukas @ 2010 10 07, 18:43)
va va,sita kaskur esu girdejus,bet pamirsus,butinai isbandysim ax.gif Aciu 4u.gif As tai lekeciu mesinei perku smegenukus,kitur nelabai randu smile.gif

As Kaune Pramones maximoj daznai matau sito produkto ax.gif
Papildyta:
QUOTE(brashke77 @ 2010 10 07, 15:43)
wacko.gif total košmar swoon.gif
biggrin.gif

lotuliukas.gif zinau, kad kai kam gali pasirodyti KOSMAR, bet kai kam - delikatesas blush2.gif
Mes aplamai visokius subproduktus megstam ir is ju ivairiausius patiekalus gaminam, tai mums kaip ir nera jokio kosmaro... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nova @ 2010 10 07, 16:48)
Siaubas  ph34r.gif  gun_bandana.gif  bash.gif  gun_rifle.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif rodė per kazkokią laidą neseniai kaip ant keptuvės avino pautus čirškino lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif . Nu ir delikatesas kai kam biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti