QUOTE(Elena @ 2010 10 01, 09:18)
Jums reiks pieniškų dešrelių,sūrio ir šoninės arba bekono.
Sūrį sutarkuojame.Dešrelės įpjauname išilgai,į pjūvį dedame tarkuotą sūrį.
Šoninė turi būti labai plonai supjaustyta.Galima rinktis šviežią,parūkytą...čia jau pagal skonį.
Imame įdarytas dešreles ir apsukame su šoninė.Dedame į kepimo indą,statome į orkaitę ir kepame maždaug 15/20 min.
Valgėme su adžika ir salotomis.
Andžikai smulkinu su blenderiu morkas,obuolius,pomidorus,paprikas,patroškinu,dedu cukraus,druskos,acto,pipirų ir česnako.
Salotos: šiaudeliais sutarkuojame morką ir agurką,paskaniname druska,cukrumi ir citrinos sultimis pagal skonį.Pilame aliejaus,dedame skrudinto sezamo,išmaišome.
Sveikutes
Norejau paklausti del siu desreliu, o kaip jeigu as jas ivyniociau ne i sonine, o ta sviezia tesla
, kaip gautusi, nepykit jeigu kvailas klausimas, bet man virtuve nera mielas dalykas
tad tiek ir tenusimanau...