Įkraunama...
Įkraunama...

*Receptai su nuotraukomis*

Šiandieniniai pietūs

Įdarytos vištienos kulšelės

Reikės:

3 vištienos ketvirčių
Svogūno
Morkos
Kiaušinio
2 šaukštų majonezo
2 šaukštų džiuvesėlių
Druska
Prieskoniai

Vištienos ketvirčiams nulupti odą ir prie pat kauliuko nukirsti (reikia kad kauliukas liktų).
Skūreles pabarstyti druska, prieskoniais.
Vištieną nurinkti nuo kaulo, mėsą smulkiai supjaustyti arba sumalti. Smulkia tarka įtarkuoti morką, įpjaustyti svogūną, įmušti kiaušinį, dėti majonezą, džiuvesėlius, druską bei prieskonius. Viską gerai išmaišyti ir dėti į skūreles. Prismeigti smeigtukais.
Viršų aptepti majonezu, pabarstyti kmynais, trupučiu prieskonių.
Kepti orkaitėje apie 1 val.
user posted image
daugiau foto http://rasosvirtuve-...s-kulseles.html
Atsakyti
QUOTE(Raseliuke @ 2010 10 07, 12:59)
Šiandieniniai pietūs

Isivaizduoju rolleyes.gif kaip skanu ax.gif thumbup.gif
Atsakyti
[quote=*Mėta*,2010 09 30, 23:28]
Man sirdeles labai labai patinka, skrandukai irgi ,kadangi ju turiu tai ryt jauciu ir pabandysiu, tik grietineles reik nusipirkt drinks_cheers.gif

Kas cia prase ŽEIMAIČĮŲ BLYNŲ? smile.gif

Labai tau aciu uz receptuka bandysiu gaminti smile.gif
Atsakyti
Mergaitės, noriupasiūlyti tikrai nuostabius kotletukus.Ne tik skanūs, bet ir sveiki wink.gif
Radau rusų forumo say7 platybėse wub.gif

Kotletai su avižiniais dribsniais

1 kg faršo (nepirkit gatavo, tegu sumala jūsų pasirinktą mėsos gabaliuką)
1 stiklinė avižinių dribsnių
2 kiaušiniai
1 stiklinės pieno
Svogūnas, druska , pipirai, prieskoninės žolelės (pas mane- Medžiotojų). Tinka bet kokie prieskoniai....

Pieną suplakti su kiaušiniais, užpilti dribsnius, atidėti pusvalandžiui.
Svogūną sutarkavau burokine tarka ir sumaišiau su faršu bei kt. prieskoniais. Tada supyliau avižų masę ir labai gerai išmaišiau. Drėgnomis rankomis dariau kukuliukus ir dėjau į įkaitusią keptuvę su trupučiu alyvų aliejaus.
Kai gražiai apkepė abi pusės, sumažinau ugnį ,įpyliau tuputį vandens ir uždengusi troškinau dar 10 gerų minučių.
Mano nuomone, tai tikrai labai skanūs kotletukai, žymiai skaniau nei su batonu biggrin.gif
Galit viską bandyti iš pusės normos, jei nedrąsu ax.gif Dribsnių skonio visai nelieka,beje...
Mums labai patiko, vaikams- irgi.
Skanaus essen.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo brashke77: 07 spalio 2010 - 13:58
QUOTE(Raseliuke @ 2010 10 07, 12:59)
Šiandieniniai pietūs

Vakar kaip tik nusipirkau 17 ketvirciu,tai man jau kaip ir aisku ka gaminsiu gimtadieniui smile.gif ax.gif
Beje,siandien pietum kepiau kiauliu smegenys.Foto nededu,nes ne visi megsta ir gali nuo vaizdo supykint. tongue.gif As jas isplaunu,padruskinu,papipirinu,iberiu siek tiek miltu,suverciu i keptuve,imusu kiausini apkepu ir vsio.Skanu,bet as neesu megeja,mano vyras labai megsta si delikatesa.Gal kuri is jusu kepa,pasidalinkit receptukais ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ingridukas @ 2010 10 07, 15:12)
Vakar kaip tik nusipirkau 17 ketvirciu,tai man jau kaip ir aisku ka gaminsiu gimtadieniui smile.gif  ax.gif
Beje,siandien pietum kepiau kiauliu smegenys.Foto nededu,nes ne visi megsta ir gali nuo vaizdo supykint. tongue.gif As jas isplaunu,padruskinu,papipirinu,iberiu siek tiek miltu,suverciu i keptuve,imusu kiausini apkepu ir vsio.Skanu,bet as neesu megeja,mano vyras labai megsta si delikatesa.Gal kuri is jusu kepa,pasidalinkit receptukais ax.gif

Mes kaime per skerstuves kepdavom sita reikaliuka mirksiukas.gif Bet imdavom gabaliuka liesos mesos, siek tiek riebesnes, supjaustydavom nedideliais gabaliukais, kad greiciau iskeptu. Sdededavom i keptuve ir kepdavom, paskui ipjaustydavom dideli svoguna kubeliais, druskos pipiru ir likus mazdaug 15 minuciu kepti, smegenis suplakdavom sukiausiniu ir supildavom i keptuve su mesa, gerai ismaisom ir dar apie 15min pakepam. Labia skanu su marinuotais agurkais ir juoda duona.... thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitulka @ 2010 10 07, 17:25)
Mes kaime per skerstuves kepdavom sita reikaliuka mirksiukas.gif  Bet imdavom gabaliuka liesos mesos, siek tiek riebesnes, supjaustydavom nedideliais gabaliukais, kad greiciau iskeptu. Sdededavom i keptuve ir kepdavom, paskui ipjaustydavom dideli svoguna kubeliais, druskos pipiru ir likus mazdaug 15 minuciu kepti, smegenis suplakdavom sukiausiniu ir supildavom i keptuve su mesa, gerai ismaisom ir dar apie 15min pakepam. Labia skanu su marinuotais agurkais ir juoda duona.... thumbup.gif  drinks_cheers.gif

wacko.gif total košmar swoon.gif
biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ingridukas @ 2010 10 07, 16:12)
Beje,siandien pietum kepiau kiauliu smegenys.

Siaubas ph34r.gif gun_bandana.gif bash.gif gun_rifle.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(brashke77 @ 2010 10 07, 15:43)
wacko.gif total košmar swoon.gif
biggrin.gif

po kai kam tai delikatesas biggrin.gif man tai jau skaitant seilės kaupės biggrin.gif

o tavo kotletukai tai gražiai atrodo, visai gal ir susigundysiu išbandyt kokią dieną rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(brashke77 @ 2010 10 07, 14:56)

Kotletai su avižiniais dribsniais

Kokie grazuoliai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ulė @ 2010 10 05, 18:47)

oj ne ,ne as taip rasiau,tikrai neturetu kaboti karstai 4u.gif  turetu kaboti sausai,na,kad dregmes nebutu,butu siek tiek silta ir pakanka drinks_cheers.gif

Ups ax.gif , tu teisi... Truputi susimaisiau, gal kuri forumiete apie gyvatuka buvo uzsiminus...
Aciu uz ats 4u.gif Butinai isbandysiu vytint mesyte!
Atsakyti
QUOTE(Nova @ 2010 10 07, 14:53)
Kokie grazuoliai  wub.gif

Hmmm... skanumelis smile.gif buvau siandien pasiruosusi daryti kukuliukus su ryziais. bet va padariau tu kotletuku ax.gif dar grybu padaza padariau ax.gif tai isvis pasaka blush2.gif O MB tai net nesuprato kad cia su dribsniais doh.gif kol nepasakiau kai jau buvo pavalges thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti