Ule,o jus pirkote atskirai odeles,kaip buna sufasuotos,ar naudojote slauneliu oda?
A dar griztu prie mesos vytinimo. Gal kas nors pasakytu ar taip pat reik vytinti jautiena . Nuostabiai atrodo Ules vytinta mesyte, bet as nemegstu kiaulaites, todel laukiu patarimo. Aciu
QUOTE(pienia @ 2010 10 06, 20:09)
A dar griztu prie mesos vytinimo. Gal kas nors pasakytu ar taip pat reik vytinti jautiena . Nuostabiai atrodo Ules vytinta mesyte, bet as nemegstu kiaulaites, todel laukiu patarimo. Aciu
Manau,kad vytinti jautiena reikia taip pat.Kazkuri mergyte cia rase,kad jautiena vytina tik astriau
Mes tuoj isbandysim Ules recepta ir su jautiena
QUOTE(pienia @ 2010 10 06, 20:09)
A dar griztu prie mesos vytinimo. Gal kas nors pasakytu ar taip pat reik vytinti jautiena . Nuostabiai atrodo Ules vytinta mesyte, bet as nemegstu kiaulaites, todel laukiu patarimo. Aciu
as vytinu taip pat kaip kiauliena,tik dar pridedu mesos prieskoniu ir cili pipiru,smulkintu lauro lapu,skonio ir fantazijos reikalas
QUOTE(ingridukas @ 2010 10 06, 20:09)
Ule,o jus pirkote atskirai odeles,kaip buna sufasuotos,ar naudojote slauneliu oda?
taip perku saldytas maiseliais visose pardese yra 1kg apie 2lt
QUOTE(pienia @ 2010 10 06, 20:09)
A dar griztu prie mesos vytinimo. Gal kas nors pasakytu ar taip pat reik vytinti jautiena . Nuostabiai atrodo Ules vytinta mesyte, bet as nemegstu kiaulaites, todel laukiu patarimo. Aciu
jautiena vytinu taip pat,kaip ir mergaites rase, as ir dar kartais iberiu sauksteli maltos raudonos paprikos
QUOTE(Ulė @ 2010 10 06, 21:49)
jautiena vytinu taip pat,kaip ir mergaites rase, as ir dar kartais iberiu sauksteli maltos raudonos paprikos
o kokią dalį vytinat?
QUOTE(Taurė @ 2010 10 04, 23:54)
Liaaaabai skaniai atrodo, dievinu antyte kokiam pavidale ji bebutu daryta man ji be galo skanus paukstis varysiu i Net cost as tu slauneliu vel, nes ko tai savaitgaliui labai jau ju noriu vel ir vel nedekavok ner uz ka
QUOTE(Indre @ 2010 10 06, 07:15)
reiks eit ieškoti tokio stebuklingo peiliuko kažin maximoj galima būtų rasti turbūt nes taip gardžiai foto atrodo ta žuvytė, tai įsivaizduoju kaip burnoj tirpsta
indre bet kuriuo peiliu skustuku taip galima daryt as zuvi panasiai visad darau su tom bulvem, dar surio ant virsaus, tai skustukas i trasa eina kaip daina, nors turiu ir ta tarka ir dar kitokia tarka, net netraukiu skustuku ras ras ir viskas vietoj
Jau kokiuuuuuu gerybiu jus cia pridejot
Esu aptikus tokį receptą panašų į Elenos, tik čia bulvės dar aliejuje apvirtos, pamaniau kad gal taip net skaniau ir jos išliktų traškios pakepus orkaitėje, nebūtų tokios šlapios ir sulipę kaip žalios iškeptos orkaitėje
http://www.youtube.c...feature=related
http://www.youtube.c...feature=related
o vytinant mesyte prieskonius sveriat ar is akies?man svarbiausiai druskos kiek ant kiek
QUOTE(Indre @ 2010 10 06, 16:15)
reiks eit ieškoti tokio stebuklingo peiliuko kažin maximoj galima būtų rasti turbūt
ir sita maciau klaipedos tilzes turguj
QUOTE(Zometa @ 2010 10 07, 09:20)
o vytinant mesyte prieskonius sveriat ar is akies?man svarbiausiai druskos kiek ant kiek
as tai viska is akies vyras po keliu dienu paragauja,jei ko truksta tai pridedu