Įkraunama...
Įkraunama...

*Receptai su nuotraukomis*

QUOTE(keistuole @ 2010 10 06, 11:24)
aš tokią turiu, superinis daiktas, kai reik plonų griežinėlių

Papildyta:
o kokiam čia mieste tokia gera parduotuvė  g.gif

Aš naudoju tokį peiliuką 4u.gif

user posted image

Čia Vilniuje 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elena: 06 spalio 2010 - 10:27
bandysiu daryti kepuriukus. sakykit nebus sausi? kiek kepu orkaitej kotletus ,tiek jie man sausi gaunasi doh.gif neturejau grietineles,tai idejau grietines su majonezu i farsa. ir ar butinai reikia ant kepimo popieriaus kept? smile.gif
Atsakyti
Va radau savo parduotuvė...tikrai man patinka,ten ir silkės skanios nusiperku,ir rūkytos žuvies,Yra ir šaldyta produkcija,pagal užsakymą žuvį išvalo ir padaro filę, net receptų pasiūlo thumbup.gif

http://www.plius.lt/...istas/id-569026
Atsakyti
Gaila, kad KAUNE ner angel_sadangel.gif
Atsakyti
QUOTE(Elena @ 2010 10 06, 11:31)
Va radau savo parduotuvė...tikrai man patinka,ten ir silkės skanios nusiperku,ir rūkytos žuvies,Yra ir šaldyta produkcija,pagal užsakymą žuvį išvalo ir padaro filę, net receptų pasiūlo  thumbup.gif

http://www.plius.lt/...istas/id-569026

ačiū 4u.gif
reiks prie progos užsukt
Atsakyti
QUOTE(brashke77 @ 2010 10 06, 11:58)
Gaila, kad KAUNE ner angel_sadangel.gif

ir as ta pati pagalvojau verysad.gif
Atsakyti
Didelis aciu Elenai uz idejas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif 4u.gif
(po gimtadienio pranesiu kas ir kaip,ka dariau,aisku ir nuotrauku idesiu...)
Atsakyti
QUOTE(Elena @ 2010 10 06, 11:27)
Aš naudoju tokį peiliuką  4u.gif

user posted image

Čia Vilniuje  4u.gif

reiks eit ieškoti tokio stebuklingo peiliuko biggrin.gif kažin maximoj galima būtų rasti turbūt g.gif nes taip gardžiai foto atrodo ta žuvytė, tai įsivaizduoju kaip burnoj tirpsta rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Indre @ 2010 10 06, 16:15)
reiks eit ieškoti tokio stebuklingo peiliuko biggrin.gif kažin  maximoj galima būtų rasti turbūt g.gif nes taip gardžiai foto atrodo ta žuvytė, tai įsivaizduoju kaip burnoj tirpsta rolleyes.gif

Aš pirkau turguje.Bet jei turite savo ūkyje stačiakampę tarką,galima ją panaudoti 4u.gif

user posted image
Atsakyti
oo as ta peiliuka turiu,kazkokioj parodoj pirkau,reik susirast thumbup.gif
Elena padirbejus!! thumbup.gif

Vistiena odelese.
user posted image

1kg apie 20 odelių
1kg vištienos (aš naudoju šlaunelių mėsą)
2 kiaušiniai
majonezo
sūrio
pievagrybių
svogūno
česnako
medaus,sojos padažo,druskos,pipirų.

Odeles marinuoju apie 4-5 val. įtrinu česnaku, pipirais, druska, kmynais ir majonezu.
Vištienos mėsą, susikapoju smulkiais gabalėliais, pagardinu druska, pipirais, įmaišau kapotų žolelių, rozmarino ar čiobrelių, įmušu lengvai plaktus kiaušinius.
Formuojame iš mėsos blyną delno dydžio, į jį dedame šaukštą kepintų grybų su svogūnais ir šaukštą tarkuoto sūrio sumaišyto su majonezu ir česnaku,galima krapų įdėti. Užlenkiame kraštelį ir suformuojame kotletuką. Ištiesiname odelę ir į ją įvyniojame.

Sumaišome šaukštą medaus su šaukštu sojos, ir ištepame teptuku suktinukus.
Kepame orkaitėje 40 min. 190 laipsnių temperatūroje.
Skanaus!

Atsakyti
QUOTE(Nova @ 2010 10 06, 10:23)
Netikras zuikis su ryžiais - Dar vienas "netikro zuikio" variantas. Šį kartą pabandžiau su ryžiais - labai patiko. Kai šaltas, tai labai tinka net ant sumuštinio riekelę užsidėt smile.gif

bus isbandyta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elena @ 2010 10 06, 09:33)
[color=darkviolet]Žuvis užkepta orkaitėje su bulvėmis

Butinai gaminsiu bigsmile.gif
O dabar Ules zuvies kotletukai dar karteli bus gaminami, nes visiems labai patiko thumbup.gif Tik vaikas dar ir grybu padazo uzsiprase ax.gif
Atsakyti