Įkraunama...
Įkraunama...

*Receptai su nuotraukomis*

QUOTE(Taurė @ 2010 10 05, 08:54)
Mėtos antukė, tik paimprovizuota "manaip"  blush2.gif

super wub.gif

QUOTE(divėja @ 2010 10 05, 09:00)

Ir dar noriu padėkoti Ulei  už idėja,kaip suvytinti mėsa namu sąlygomis thumbup.gif

aciu ir Jums,labai grazi mesyte,man dar labai patinka ,kad taip vyrinant labai sodri spalvyte lieka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ulė @ 2010 10 05, 13:07)

aciu ir Jums,labai grazi mesyte,man dar labai patinka ,kad taip vyrinant labai sodri spalvyte lieka thumbup.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Labai saunuoles mergaites 4u.gif savo receptuku nededu, bet vis ateinu paskaitineti ka gero pagaminot ir pasisemti ideju.
Keli receptukai jau guli mano knygutei. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(indria @ 2010 10 05, 12:27)
lotuliukas.gif  o kaip dabar zinot koks vaizdas tau atrodo skaniai? biggrin.gif  jei ir matem gal ne visom atrode taip ispudingai kaip tau biggrin.gif

labai juos visi gire smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(Ulė @ 2010 10 05, 13:07)
super wub.gif

O šaldytuve mėsytės nebereikia slėgti? Ir kaip laikot šaldytuve: atvirai, ar uždarytą kokiame nors inde?
Atsakyti
QUOTE(Deiva1212 @ 2010 10 05, 17:08)
O šaldytuve mėsytės nebereikia slėgti? Ir kaip laikot šaldytuve: atvirai, ar uždarytą kokiame nors inde?

as mesyte susuku rateliu ir prislegiu lekstute ant kurios pastatau koki stiklaini su tom. padazu pvz. blush2.gif biggrin.gif lygiai tajp pat irdedu i saldytuva,aklinai nereiketu prislegti 4u.gif

as atsiprasau, kazkaip nelabai man sekas rastu paajskinti,geriau pavyksta gestikuliuojant rankom doh.gif lotuliukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Ule, aš šiandien kotletukus gaminau pagal tavo receptuką kur padažas pienas, grietinėlė ir miltai), labai labai skanu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agrefa: 05 spalio 2010 - 17:24
QUOTE(Ulė @ 2010 10 05, 15:17)
as mesyte susuku rateliu ir prislegiu lekstute ant kurios pastatau koki stiklaini su tom. padazu pvz. blush2.gif  biggrin.gif lygiai tajp pat irdedu i saldytuva,aklinai nereiketu prislegti 4u.gif

Ule, savo bloge rasai, kad mesyte turi pakaboti 7-10 d virs karsto gyvatuko. Turbut tas gyvatukas turetu buti nuolat veikiantis - karstas, tiesa? Pas mus autonominis sildymas, kurio kasdien kol kas nejungiam, o vonios gyvatukas su namu sildymu, o ne karstu vandeniu sujungtas, tai todel nuolatos karstas nebuna.
Atsakyti
QUOTE(divėja @ 2010 10 05, 09:00

Ir dar noriu padėkoti [cool.gif
Ulei[/b]  už idėja,kaip suvytinti mėsa namu sąlygomis thumbup.gif
Išbandėm ir likom labai patenkinti thumbup.gif
Va,mūsiškė

O originalus receptukas Ulės blog'e

aciuks.gif  aciuks.gif  aciuks.gif

Labas vakarelis ax.gif , norejau paklausti, kur Jus laikote pakabinta ta mesyte? lauke, namuose, ar dar kur, kokioje temperaturoje gal tiksliau?
Atsakyti
Taurės antytė drinks_cheers.gif seilių pilna burna biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ulė @ 2010 10 05, 17:17)
as mesyte susuku rateliu ir prislegiu lekstute ant kurios pastatau koki stiklaini su tom. padazu pvz. blush2.gif  biggrin.gif lygiai tajp pat irdedu i saldytuva,aklinai nereiketu prislegti 4u.gif

as atsiprasau, kazkaip nelabai man sekas rastu paajskinti,geriau pavyksta gestikuliuojant rankom doh.gif  lotuliukas.gif  4u.gif

O mes ja prislegem plyta blush2.gif Super susiplojo ir "sultys" visos išbėgo.O šaldytuve laikėm neslėgta,nes nežinojom ax.gif

thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(foox @ 2010 10 05, 19:49)

Labas vakarelis  ax.gif , norejau paklausti, kur Jus laikote pakabinta ta mesyte? lauke, namuose, ar dar kur, kokioje temperaturoje gal tiksliau?

Svarbu kad butu sausa ir šilta kažkiek.Pas mus vonioj buvo tokios sąlygos,tai ir džiovinom.O pas jus gal virtuvėje geriau mirksiukas.gif
O beto,tuoj ijungs šildymą,tai galėsit ir kambry džiovint mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Agrefa @ 2010 10 05, 18:24)
Ule, aš šiandien kotletukus gaminau pagal tavo receptuką kur padažas pienas, grietinėlė ir miltai), labai labai skanu.

gera skaityt wub.gif

QUOTE(Gelyteee @ 2010 10 05, 18:27)
Ule, savo bloge rasai, kad mesyte turi pakaboti 7-10 d virs karsto gyvatuko. Turbut tas gyvatukas turetu buti nuolat veikiantis - karstas, tiesa? Pas mus autonominis sildymas, kurio kasdien kol kas nejungiam, o vonios gyvatukas su namu sildymu, o ne karstu vandeniu sujungtas, tai todel nuolatos karstas nebuna.

oj ne ,ne as taip rasiau,tikrai neturetu kaboti karstai 4u.gif turetu kaboti sausai,na,kad dregmes nebutu,butu siek tiek silta ir pakanka drinks_cheers.gif
as pvz buvau nuo radiatoriaus iki lovos krasto padejus šluotkoti blush2.gif lotuliukas.gif ir ant o sukabinus

QUOTE(divėja @ 2010 10 05, 20:07)
O mes ja prislegem plyta blush2.gif  Super susiplojo ir "sultys" visos išbėgo.O šaldytuve laikėm neslėgta,nes nežinojom ax.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif ,bet ar nesigavo visai sausa kaip poperiuks kai tajp stipriai suslegta? 4u.gif
Atsakyti