Įkraunama...
Įkraunama...

*Receptai su nuotraukomis*

Mėtos antukė, tik paimprovizuota "manaip" blush2.gif

user posted image
user posted image
user posted image

Ačiū Mėtute wub.gif
Atsakyti
QUOTE(AkvileZ @ 2010 10 03, 18:08)

Atnešu jums mūsų vakarienę makaronai su baravykų padažu

Ačiū už idėja,vakar skaniai pavakarieniavom aciuks.gif

Ir dar noriu padėkoti Ulei už idėja,kaip suvytinti mėsa namu sąlygomis thumbup.gif
Išbandėm ir likom labai patenkinti thumbup.gif
Va,mūsiškė

user posted image

O originalus receptukas Ulės blog'e

aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif
Atsakyti
Aš kažkada irgi bandžiau, praktiškai analogišką receptą buvau radus internete, tai man nepavyko. Kažkokį blogą kvapą mėsa įgavo, tai ragaut nebedrįsau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2010 10 05, 09:03)
Aš kažkada irgi bandžiau, praktiškai analogišką receptą buvau radus internete, tai man nepavyko. Kažkokį blogą kvapą mėsa įgavo, tai ragaut nebedrįsau  verysad.gif

Sita mėsa nesmirdi! Bijojau ir aš,nes kažkaip keista buvo.Bet labai puikiai gavosi thumbup.gif Mes su b mėgstam tokias vytintas mėsytes,o dabar daug pigiau viskas atsieis.
Isbandyk pagal šitą recepta mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo divėja: 05 spalio 2010 - 08:33
QUOTE(divėja @ 2010 10 05, 09:33)
Sita mėsa nesmirdi! Bijojau ir aš,nes kažkaip keista buvo.Bet labai puikiai gavosi thumbup.gif  Mes su b mėgstam tokias vytintas mėsytes,o dabar daug pigiau viskas atsieis.
Isbandyk pagal šitą recepta mirksiukas.gif

dariau pagal tokį
http://zaidziamevirt...s-nugarine.html
tik aš su išpjova dariau, bet matyt kažką ne taip padariau
Atsakyti
mes tai jau seniai su vyru vytinam mesyte smile.gif kiaulienos nugarine tai druska,pipirai,cesnakai ir malta kalendra smile.gif o kai norim astresnio ko nors tai jautienos ispjova-druska,pipirai ,cili pipirai,mesos prieskoniai ir t.t smile.gif kas ka sumastyt,bet cia labiau prie alaus tinka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2010 10 05, 09:42)
dariau pagal tokį
http://zaidziamevirt...s-nugarine.html
tik aš su išpjova dariau, bet matyt kažką ne taip padariau

Hmmmmm kitaip cia...
Pas Ule,reikia mėsą paslėgus laikyti parą.Per ta parą išbėga visos "sultys" iš mėsos.Manau gal tai ir turėjo įtakos g.gif
Ir aš džiovinau vonioj virš gyvatuko ax.gif

RenataN drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo divėja: 05 spalio 2010 - 09:29
QUOTE(divėja @ 2010 10 05, 10:27)
Hmmmmm kitaip cia...
Pas Ule,reikia mėsą paslėgus laikyti parą.Per ta parą išbėga visos "sultys" iš mėsos.Manau gal tai ir turėjo įtakos g.gif
Ir aš džiovinau vonioj virš gyvatuko ax.gif

RenataN drinks_cheers.gif

gal tas ir turėjo įtakos mastau.gif
reiks dar kada pabandyt, nes parduotuvėj visi tokie daiktai chemijos prifarširuoti doh.gif
Atsakyti
[quote=Elena,2010 10 04, 16:02]
[color=darkviolet]Soti sriuba

Gali būti ir pirmas patiekalas ir antras biggrin.gif

Sriubai reiks mėsos.Mėsa gali būtų įvairių rūšių,tad renkamės pagal skonį.Savo sriubai aš paėmiau gabaliuką kiaulienos sprandinės ir vištienos kumpelius (be odos).Dedame į pasūdytą vandenį ir verdame kol mėsa suminkštės.Kai mėsa išverda išimame ir susmulkiname.Dar susmulkiname parūkytas dešrelės,galima daktariškos dešros,kumpio kokio nors..ką turite šaldytuve.
Į sultinį kur virė mėsa dedame lauro lapus,supjaustytas morkas ir bulvės.Kai bulvės suminkštėja dedame tarkuotą raugintą agurką,česnako pagal skonį,sudedame visą mėsą kur paruošėme.Ragaujame,paskaniname šviežiai maltais pipirais ir jei reikia dedame druskos,bet agurkai irgi priduoda sūrumo...
Pilame sriubą į lėkštę,dedame kapotų krapų/petražolių, alyvuogių ir citrinos gabaliuką.
Paskaniname su grietinė.

Skanaus 4u.gif

čia latvių solianka turbut? g.gif
Atsakyti
QUOTE(bakatita @ 2010 10 05, 12:29)
Skanaus  4u.gif
čia latvių solianka turbut? g.gif

tai latviskai tikrai butu ne solianka doh.gif
tas pats, kas lietuviškas gaspačas biggrin.gif
Atsakyti
paklausiu apei labai sena dalyka, gal kas atsimins, dar lyg pavasari buvo idetas labai skaniu blynu receptas, lietiniu blynu, tik kad jie baisiai skaniai atrode ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vover@ @ 2010 10 05, 12:10)
paklausiu apei labai sena dalyka, gal kas atsimins, dar lyg pavasari buvo idetas labai skaniu blynu receptas, lietiniu blynu, tik kad jie baisiai skaniai atrode  ax.gif

lotuliukas.gif o kaip dabar zinot koks vaizdas tau atrodo skaniai? biggrin.gif jei ir matem gal ne visom atrode taip ispudingai kaip tau biggrin.gif
Atsakyti