Įkraunama...
Įkraunama...

*Receptai su nuotraukomis*

QUOTE(S.N.A.S @ 2010 10 03, 16:08)
čia ne Elenos receptas? blush2.gif  4u.gif

Kad recepto cia ne nera biggrin.gif o ideja radau rusu forume 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ulė: 03 spalio 2010 - 16:54
user posted image
Sveikutės smile.gif
Atnešu jums mūsų vakarienę makaronai su baravykų padažu
Uždėjau virti makaronus, o kol išvirė padariau padažiuka. Keptuvėje pakepinau smulkiai pjaustyta svogūna ir smulkiai tarkuota morka, kai suminkštėjo sudėjau baravykus pjaustytus, bėriau druskos, pipirų ir šiek tiek apkepus pyliau grietinėlę, pakaitinau iki norimo tirštumo ir viskas smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(AkvileZ @ 2010 10 03, 19:08)

bet tai koks vaizdas swoon.gif Atrodo labai puikiai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(brashke77 @ 2010 10 03, 18:50)
bet tai koks vaizdas swoon.gif Atrodo labai puikiai  thumbup.gif

Tik nereikia lia lia lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Žinau, kad iš manęs fotografė nekokia, bet esmė vistiek matosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2010 10 02, 11:56)
Kas čia tokio ? Turiu jau anties kulšis, dabar reikia susirinkti reikiamus ingridientus  g.gif

Ar darai kada kokoso ryžius ? Aš juos dievinu, ir gaunasi nerealūs. Kolkas seniai nedariau, nes kokoso drožlių vis pamirštu nusipirkti. Bet jaučiu būtų nerealus derinys prie anties  bigsmile.gif

Kazkur turejau jau pabaigus, istikro anciai zinok ko gali pilt teriyaki maisyt su medum, apelsinu sultim , ciobreliu ir t.t.t. liuks bus 4u.gif

Darau darau, as dar zinai ka kokoso piene darau perku dozen crabs man jie nerealiai skanus butent troskinti kokoso piene tiesiog gilesnej keptuvej rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ulė @ 2010 10 02, 17:42)
siulau rytoj is pat ryto nustebinti savo seimyna 4u.gif

labai grazu, idomu ir turetu buti skanu smile.gif

QUOTE(AkvileZ @ 2010 10 03, 18:08)
Sveikutės  smile.gif

mano megstamiausi makaronai,o jei dar su tokiu padazu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(AkvileZ @ 2010 10 03, 20:59)
Tik nereikia lia lia  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Žinau, kad iš manęs fotografė nekokia, bet esmė vistiek matosi  smile.gif

na jau na jau- as uz makaronus su grietinele ir grybais viska padaryciau cool.gif blush2.gif Gaminu daznai su pievagrybiais (misko grybu, deja, negaliu valgyt)- man tai dieviskas skonis, labai patinka thumbup.gif
Atsakyti
Gal neuzpyksite, jei pasakysiu savo, kaip dideles maisto blog'u gerbejos, nuomone. Aguonele rase, kad norisi jai komentaru savo bloge, o man bloguose labai truksta paciu seimininkiu patiekalo ivertinimo, ar savo nuomones apie ji. Pavyzdziui kaip Sonatina po kiekvieno savo recepto paraso apibudinima. Bet cia tik mano nuomone, gal kotoms visai to nereikia rolleyes.gif
Atsakyti
Soti sriuba

Gali būti ir pirmas patiekalas ir antras biggrin.gif

Sriubai reiks mėsos.Mėsa gali būtų įvairių rūšių,tad renkamės pagal skonį.Savo sriubai aš paėmiau gabaliuką kiaulienos sprandinės ir vištienos kumpelius (be odos).Dedame į pasūdytą vandenį ir verdame kol mėsa suminkštės.Kai mėsa išverda išimame ir susmulkiname.Dar susmulkiname parūkytas dešrelės,galima daktariškos dešros,kumpio kokio nors..ką turite šaldytuve.
Į sultinį kur virė mėsa dedame lauro lapus,supjaustytas morkas ir bulvės.Kai bulvės suminkštėja dedame tarkuotą raugintą agurką,česnako pagal skonį,sudedame visą mėsą kur paruošėme.Ragaujame,paskaniname šviežiai maltais pipirais ir jei reikia dedame druskos,bet agurkai irgi priduoda sūrumo...
Pilame sriubą į lėkštę,dedame kapotų krapų/petražolių, alyvuogių ir citrinos gabaliuką.
Paskaniname su grietinė.

Skanaus 4u.gif

user posted image

user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elena: 04 spalio 2010 - 15:07
QUOTE(Elena @ 2010 10 04, 15:02)
[color=darkviolet]Soti sriuba

Aha, o jei i ta sriubyte imaisytume keleta saukstu pomidoru padazo, ir siek tiek raugintu kopustu idetume, tai gautusi "Sudaruskos' siupinine sriuba.... thumbup.gif mmmm...niam niam...
Atsakyti
QUOTE(Bitulka @ 2010 10 04, 16:11)
Aha, o jei i ta sriubyte imaisytume keleta saukstu pomidoru padazo, ir siek tiek raugintu kopustu idetume, tai gautusi "Sudaruskos' siupinine sriuba.... thumbup.gif  mmmm...niam niam...

Na va,dabar reiks su kopūstai bandyti lotuliukas.gif O pomidorų padažą ne visi šeimoje valgo,tad nededu...po to kas nori su adžika pasiskanina...O mano sriuba gal daugiau į solianką panaši blush2.gif
Atsakyti
Kažin, man vienai nerodo Elenos sriubos antros nuotraukėlės g.gif

Jau rodo ok.gif bus išbandyta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Safe: 04 spalio 2010 - 15:30