Įkraunama...
Įkraunama...

*Receptai su nuotraukomis*

siulau rytoj is pat ryto nustebinti savo seimyna 4u.gif

user posted image

Kiaušinius gražiai išleisti į puodelį kuriame išklota maistinė plėvelė, pabarstyti druska ir užrišti su siūlu.
Leisti gražiai į verdantį vandenį ir virti 6 min. gaunas nei kieti nei minkšti kiaušiniai.
Žodžiu tokie maloniai nuteikiantys gomurį smile.gif
Gražiai nukirpti siūlą ir išlukštenti kiaušinį į lėkštę.
Skanaus!!

tiksliau stai cia
http://skanusgyvenim...h.../Pusryčiai
Atsakyti
Oi Ule, kokia liuks ideja thumbup.gif O jau grozis wub.gif
Atsakyti
Situs valgem essen.gif Rekomenduoju, laaabai skanu didis.gif

http://skanusgyvenim...s-kotletai.html

Tik grybus ne i vidu, o i padaza dejom, bet tikrai patiko drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(moonlight @ 2010 10 02, 18:55)
Situs valgem essen.gif Rekomenduoju, laaabai skanu didis.gif

http://skanusgyvenim...s-kotletai.html

Tik grybus ne i vidu, o i padaza dejom, bet tikrai patiko  drinks_cheers.gif

liuks wub.gif ,moon,o is kokios zuvies kepet bigsmile.gif

July aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ulė: 02 spalio 2010 - 18:03
QUOTE(Ulė @ 2010 10 02, 16:42)
siulau rytoj is pat ryto nustebinti savo seimyna 4u.gif

ule, kaip visada esu suzaveta jusu receptu blush2.gif as tik tylus stebetojas dazniausiai esu, bet stengiuosi isbandyti ir jusu ir kitu mergaiciu receptus ax.gif lankausi ir visu cia esanciu mergaiciu bloguose blush2.gif visos jus esat super thumbup.gif
tai va, "kepuriukai" man tai super, tik siandien kepdama pasitobulinau recepteli pagal save blush2.gif kadangi stengiuosi mesos nevalgyti kartu su bulvem, tai vietoj koses dejau morkas ir kalafiorus, buvo super skaniai thumbup.gif aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nesusipratele @ 2010 10 02, 18:39)
ule, kaip visada esu suzaveta jusu receptu  blush2.gif as tik tylus stebetojas dazniausiai esu, bet stengiuosi isbandyti ir jusu ir kitu mergaiciu receptus  ax.gif  lankausi ir visu cia esanciu mergaiciu bloguose  blush2.gif visos jus esat super  thumbup.gif 

o as mielai is tu tyliuju skaitytoju ir komentarus gauti noreciau blush2.gif gi tik taip galima zinoti ar skanu, tiko, patiko, nenusiseke... mokinames ir tobulejame tik is to 4u.gif beto ir kiek kitiems idomu nuomone mirksiukas.gif drasiau merginos reiskit savo nuomone 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aguonele @ 2010 10 02, 18:44)
o as mielai is tu tyliuju skaitytoju ir komentarus gauti noreciau  blush2.gif  gi tik taip galima zinoti ar skanu, tiko, patiko, nenusiseke... mokinames ir tobulejame tik is to  4u.gif beto ir kiek kitiems idomu nuomone  mirksiukas.gif  drasiau merginos reiskit savo nuomone  4u.gif

na tada galiu ir as pasakyti savo nuomone ax.gif
aguonele, jusu bloge taip pat apsilankau, bet jusu patiekalai man tokie sudetingi atrodo blush2.gif as is tikruju esu tingine, ir man patinka gaminti tai kas greita ir skanu, o su jusu patiekaliukais reiktu uztrukti ilgiau blush2.gif gal netgi ne del to kad tingine esu, bet kad to laiko truksta, vaikuciai ji okupuoja, ir as galiu "pasireiksti" tik tada kai vyras su jais uzsiima, o tas buna tik tada, kai jis nera uzsiemes ax.gif tai va
bet jau nusiziurejau zuvies suktinukus, sonines suktinukus su vistiena ir troskinta zuvi su pievagrybiais thumbup.gif va situos tai butinai isbandysiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(nesusipratele @ 2010 10 02, 19:39)
ule, kaip visada esu suzaveta jusu receptu  blush2.gif as tik tylus stebetojas dazniausiai esu, bet stengiuosi isbandyti ir jusu ir kitu mergaiciu receptus  ax.gif  lankausi ir visu cia esanciu mergaiciu bloguose  blush2.gif visos jus esat super  thumbup.gif 
tai va, "kepuriukai" man tai super, tik siandien kepdama pasitobulinau recepteli pagal save  blush2.gif kadangi stengiuosi mesos nevalgyti kartu su bulvem, tai vietoj koses dejau morkas ir kalafiorus, buvo super skaniai  thumbup.gif  aciu  4u.gif

tie kepuriukai tai tik ideja 4u.gif galima ir grybus naudoti,ir darzoves,galima gaminti is vistienos deti ananasus ir t.t. 4u.gif
Aguonele,kol nepradejau rasyti ir rinkti receptuku i savo psl. niekada nemaniau,kad taip svarbu yra atsiliepimai,komentarai rolleyes.gif 4u.gif

o dar..baigiant gerti vyno taure galiu pasakyti biggrin.gif ,kad gaminti ismokau sioje temoje..tikrai..kazkokie pagrindai zinoma buvo is mamos,bet sedint cia 6 metus,gaudziau viska,bandziau ir dabar visai neblogai maitinu savo seimyna 4u.gif

taj va visom sekmes, ir drasos drinks_cheers.gif flirt.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ulė: 02 spalio 2010 - 19:22
QUOTE(Ulė @ 2010 10 02, 19:20)
Aguonele,kol nepradejau rasyti ir rinkti receptuku i savo psl. niekada nemaniau,kad taip svarbu yra atsiliepimai,komentarai rolleyes.gif  4u.gif

as irgi ismokau valgyti gaminti tik per supermamas blush2.gif seniau net kiausinio neissikepdavau lotuliukas.gif bet laikui einat norejos kazko naujo isbandyti delto dabar tai darau visu tempu thumbup.gif
o komentarai man svarbu, bet nera kad ju laukciau kiekviena minute. Smagu jei kas bande ir atsiliepe, bet jau cia zmoniu nepriversi rasyti blush2.gif taip yra net vokiskuose bloguose, cia toks kaip fenomenas biggrin.gif

nesusipratele aciu uz nuomone 4u.gif va kaip idomu isgirsti jog mano receptai pvz sudetingi. Mes valgome biski kitoki maista nei Lt...nezinau kodel, gal kad salygos kitokios. del sudetingumo: man rodos vel kiekvienas pagal laika daro. Man labai is tikruju pamalonina sirdele, kai maistas atrodo sudetingai ir ilgai gamintas. As tam neturiu laiko, dazniausiai viskas greitai sumesta ir pamirsta orkaitej...keptuvej...delto jei atrodo kad as valandas praleisciau virtuveje, turiu nuvilti mirksiukas.gif na ir daugiau netersiu eterio .... tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(aguonele @ 2010 10 02, 19:38)
nesusipratele aciu uz nuomone  4u.gif  va kaip idomu isgirsti jog mano receptai pvz sudetingi. Mes valgome biski kitoki maista nei Lt...nezinau kodel, gal kad salygos kitokios. del sudetingumo: man rodos vel kiekvienas pagal laika daro. Man labai is tikruju pamalonina sirdele, kai maistas atrodo sudetingai ir ilgai gamintas. As tam neturiu laiko, dazniausiai viskas greitai sumesta ir pamirsta orkaitej...keptuvej...delto jei atrodo kad as valandas praleisciau virtuveje, turiu nuvilti  mirksiukas.gif na ir daugiau netersiu eterio ....  tongue.gif

na nera uz ka mirksiukas.gif man paziurejus i jusu receptelius atrodo, kad teks ilgai uztrukti virtuveje ( ko nelabai galiu sau leisti su mazais vaikuciais), bet butinai kai isbandysiu pareiksiu savo nuomone mirksiukas.gif man gaminti be galo patinka, ir vyra palepinti megstu, bet tik siuo metu nelabai turiu kada blush2.gif

beje, ule, jau itariu kuom ryt ryte palepinsiu vyra mirksiukas.gif nuogais kiausiniais hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(*Mėta* @ 2010 10 01, 10:06)
Marinato paukstienai

Kas čia tokio ? Turiu jau anties kulšis, dabar reikia susirinkti reikiamus ingridientus g.gif
Papildyta:
QUOTE(*Mėta* @ 2010 10 01, 11:15)
Zinau zinau nepamirsau ,bet kur as ta recepta nukisau , nerandu , net nefaina, tik zinau kad ten rudi ryziai, ne baltieji ir graikiski riesutai berods, bet pazadu tau ji surast, daznai nedarau, kazkur uzmeciau. kaip tiktai taip iskart, nes as pas draugus veziausi visa anti kazkuriom kaledom su tais ryziais butent visiem patiko  smile.gif

Ar darai kada kokoso ryžius ? Aš juos dievinu, ir gaunasi nerealūs. Kolkas seniai nedariau, nes kokoso drožlių vis pamirštu nusipirkti. Bet jaučiu būtų nerealus derinys prie anties bigsmile.gif
Atsakyti
Aguonele,man tavo lbogas vienas silciausiu ir mylimiausiu wub.gif
tik va kai atsiranda vaikai tas meniu nejucia pasikeicia..reik sriubos,bulviu koses,kotletuku,blynu biggrin.gif
labai noreciau va darzoviu keptu,bet del saves tyngiu blush2.gif o vaikai nevalgytu doh.gif
Atsakyti