siulau rytoj is pat ryto nustebinti savo seimyna
Kiaušinius gražiai išleisti į puodelį kuriame išklota maistinė plėvelė, pabarstyti druska ir užrišti su siūlu.
Leisti gražiai į verdantį vandenį ir virti 6 min. gaunas nei kieti nei minkšti kiaušiniai.
Žodžiu tokie maloniai nuteikiantys gomurį
Gražiai nukirpti siūlą ir išlukštenti kiaušinį į lėkštę.
Skanaus!!
tiksliau stai cia
http://skanusgyvenim...h.../PusryÄiai
Oi Ule, kokia liuks ideja O jau grozis
Situs valgem Rekomenduoju, laaabai skanu
http://skanusgyvenim...s-kotletai.html
Tik grybus ne i vidu, o i padaza dejom, bet tikrai patiko
QUOTE(moonlight @ 2010 10 02, 18:55)
Situs valgem Rekomenduoju, laaabai skanu
liuks ,moon,o is kokios zuvies kepet
July aciu
QUOTE(Ulė @ 2010 10 02, 16:42)
siulau rytoj is pat ryto nustebinti savo seimyna
ule, kaip visada esu suzaveta jusu receptu as tik tylus stebetojas dazniausiai esu, bet stengiuosi isbandyti ir jusu ir kitu mergaiciu receptus lankausi ir visu cia esanciu mergaiciu bloguose visos jus esat super
tai va, "kepuriukai" man tai super, tik siandien kepdama pasitobulinau recepteli pagal save kadangi stengiuosi mesos nevalgyti kartu su bulvem, tai vietoj koses dejau morkas ir kalafiorus, buvo super skaniai aciu
QUOTE(nesusipratele @ 2010 10 02, 18:39)
ule, kaip visada esu suzaveta jusu receptu as tik tylus stebetojas dazniausiai esu, bet stengiuosi isbandyti ir jusu ir kitu mergaiciu receptus lankausi ir visu cia esanciu mergaiciu bloguose visos jus esat super
o as mielai is tu tyliuju skaitytoju ir komentarus gauti noreciau gi tik taip galima zinoti ar skanu, tiko, patiko, nenusiseke... mokinames ir tobulejame tik is to beto ir kiek kitiems idomu nuomone drasiau merginos reiskit savo nuomone
QUOTE(aguonele @ 2010 10 02, 18:44)
o as mielai is tu tyliuju skaitytoju ir komentarus gauti noreciau gi tik taip galima zinoti ar skanu, tiko, patiko, nenusiseke... mokinames ir tobulejame tik is to beto ir kiek kitiems idomu nuomone drasiau merginos reiskit savo nuomone
na tada galiu ir as pasakyti savo nuomone
aguonele, jusu bloge taip pat apsilankau, bet jusu patiekalai man tokie sudetingi atrodo as is tikruju esu tingine, ir man patinka gaminti tai kas greita ir skanu, o su jusu patiekaliukais reiktu uztrukti ilgiau gal netgi ne del to kad tingine esu, bet kad to laiko truksta, vaikuciai ji okupuoja, ir as galiu "pasireiksti" tik tada kai vyras su jais uzsiima, o tas buna tik tada, kai jis nera uzsiemes tai va
bet jau nusiziurejau zuvies suktinukus, sonines suktinukus su vistiena ir troskinta zuvi su pievagrybiais va situos tai butinai isbandysiu
QUOTE(nesusipratele @ 2010 10 02, 19:39)
tai va, "kepuriukai" man tai super, tik siandien kepdama pasitobulinau recepteli pagal save kadangi stengiuosi mesos nevalgyti kartu su bulvem, tai vietoj koses dejau morkas ir kalafiorus, buvo super skaniai aciu
tie kepuriukai tai tik ideja galima ir grybus naudoti,ir darzoves,galima gaminti is vistienos deti ananasus ir t.t.
Aguonele,kol nepradejau rasyti ir rinkti receptuku i savo psl. niekada nemaniau,kad taip svarbu yra atsiliepimai,komentarai
o dar..baigiant gerti vyno taure galiu pasakyti ,kad gaminti ismokau sioje temoje..tikrai..kazkokie pagrindai zinoma buvo is mamos,bet sedint cia 6 metus,gaudziau viska,bandziau ir dabar visai neblogai maitinu savo seimyna
taj va visom sekmes, ir drasos
QUOTE(Ulė @ 2010 10 02, 19:20)
Aguonele,kol nepradejau rasyti ir rinkti receptuku i savo psl. niekada nemaniau,kad taip svarbu yra atsiliepimai,komentarai
as irgi ismokau valgyti gaminti tik per supermamas seniau net kiausinio neissikepdavau bet laikui einat norejos kazko naujo isbandyti delto dabar tai darau visu tempu
o komentarai man svarbu, bet nera kad ju laukciau kiekviena minute. Smagu jei kas bande ir atsiliepe, bet jau cia zmoniu nepriversi rasyti taip yra net vokiskuose bloguose, cia toks kaip fenomenas
nesusipratele aciu uz nuomone va kaip idomu isgirsti jog mano receptai pvz sudetingi. Mes valgome biski kitoki maista nei Lt...nezinau kodel, gal kad salygos kitokios. del sudetingumo: man rodos vel kiekvienas pagal laika daro. Man labai is tikruju pamalonina sirdele, kai maistas atrodo sudetingai ir ilgai gamintas. As tam neturiu laiko, dazniausiai viskas greitai sumesta ir pamirsta orkaitej...keptuvej...delto jei atrodo kad as valandas praleisciau virtuveje, turiu nuvilti na ir daugiau netersiu eterio ....
QUOTE(aguonele @ 2010 10 02, 19:38)
nesusipratele aciu uz nuomone va kaip idomu isgirsti jog mano receptai pvz sudetingi. Mes valgome biski kitoki maista nei Lt...nezinau kodel, gal kad salygos kitokios. del sudetingumo: man rodos vel kiekvienas pagal laika daro. Man labai is tikruju pamalonina sirdele, kai maistas atrodo sudetingai ir ilgai gamintas. As tam neturiu laiko, dazniausiai viskas greitai sumesta ir pamirsta orkaitej...keptuvej...delto jei atrodo kad as valandas praleisciau virtuveje, turiu nuvilti na ir daugiau netersiu eterio ....
na nera uz ka man paziurejus i jusu receptelius atrodo, kad teks ilgai uztrukti virtuveje ( ko nelabai galiu sau leisti su mazais vaikuciais), bet butinai kai isbandysiu pareiksiu savo nuomone man gaminti be galo patinka, ir vyra palepinti megstu, bet tik siuo metu nelabai turiu kada
beje, ule, jau itariu kuom ryt ryte palepinsiu vyra nuogais kiausiniais
QUOTE(*Mėta* @ 2010 10 01, 10:06)
Marinato paukstienai
Kas čia tokio ? Turiu jau anties kulšis, dabar reikia susirinkti reikiamus ingridientus
Papildyta:
QUOTE(*Mėta* @ 2010 10 01, 11:15)
Zinau zinau nepamirsau ,bet kur as ta recepta nukisau , nerandu , net nefaina, tik zinau kad ten rudi ryziai, ne baltieji ir graikiski riesutai berods, bet pazadu tau ji surast, daznai nedarau, kazkur uzmeciau. kaip tiktai taip iskart, nes as pas draugus veziausi visa anti kazkuriom kaledom su tais ryziais butent visiem patiko
Ar darai kada kokoso ryžius ? Aš juos dievinu, ir gaunasi nerealūs. Kolkas seniai nedariau, nes kokoso drožlių vis pamirštu nusipirkti. Bet jaučiu būtų nerealus derinys prie anties
Aguonele,man tavo lbogas vienas silciausiu ir mylimiausiu
tik va kai atsiranda vaikai tas meniu nejucia pasikeicia..reik sriubos,bulviu koses,kotletuku,blynu
labai noreciau va darzoviu keptu,bet del saves tyngiu o vaikai nevalgytu
tik va kai atsiranda vaikai tas meniu nejucia pasikeicia..reik sriubos,bulviu koses,kotletuku,blynu
labai noreciau va darzoviu keptu,bet del saves tyngiu o vaikai nevalgytu