Įkraunama...
Įkraunama...

*Receptai su nuotraukomis*

QUOTE(JOLKA999 @ 2010 09 30, 17:12)
ule,nepaliaujat stebinusi bigsmile.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti

 ! 
FORUME  DRAUDŽIAMA:

3. Vartoti grubius, necenzūrinius išsireiškimus ir įžeidimus bet kokiu pavidalu, skelbti grubaus tono komentarus. Net jei buvo ginčytasi, net jei jūs buvote teisūs, už tokį elgesį jūs būsite įspėti.

4. Rašyti temos neatitinkančias žinutes ("Off-Topic" - bet kokios žinutės, neatitinkančios diskusijos arba forumo temos), nes tai yra besaikis forumo šiukšlinimas;




Pakartotinai radus taisyklių pažeidimus, žinutės, neatitinkančios temos , bus pašalintos be išankstinio perspėjimo, o dalyvaims bus skirti įspėjimai.
Atsakyti
Aciu irmulia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2010 09 27, 15:58)
Dariau Elenos pyragėlius. Ačiū Elena, likau iš aš ir svečiai sužavėti  wub.gif





Merginos , koks tiksliai tas receptukas? niu taip skaniai atrodo, kad nes aš susigundžiau tokius iškepti wub.gif

kokia tešla? šaldyta sluoksnuota bemielė iš parduotuvės tiktų? g.gif
arba galima būtų kažkaip be tešlos tokius gražuolius padaryti? pvz. kokiomis cukinijos juostelėmis apvynioti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2010 09 30, 22:25)
Merginos , koks tiksliai tas receptukas? niu taip skaniai atrodo, kad nes aš susigundžiau tokius iškepti  wub.gif

kokia tešla? šaldyta sluoksnuota bemielė iš parduotuvės tiktų?  g.gif
arba galima būtų kažkaip be tešlos tokius gražuolius padaryti? pvz. kokiomis cukinijos juostelėmis apvynioti?  g.gif

pilnas receptas cia (elenos zinute) http://www.supermama...;#entry40499869 ax.gif kad pavyktu taip su cukinija, tai stipriai abejoju unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(*Mėta* @ 2010 09 30, 18:41)
Idomu jei as taip su broileriu skrandukais ? turetu but irgi neblogai ar ne? 4u.gif

manau,kad butu irgi labai skanu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(minguliux @ 2010 09 30, 14:21)
manau,kad butu irgi labai skanu thumbup.gif

Man sirdeles labai labai patinka, skrandukai irgi ,kadangi ju turiu tai ryt jauciu ir pabandysiu, tik grietineles reik nusipirkt drinks_cheers.gif

Kas cia prase ŽEIMAIČĮŲ BLYNŲ? smile.gif

Tai is esmes viskas tas pats kaip as darau tuos kukuliukus pussilkinius, mase ta pati : isverdam bulves, dedam ten kiausini druskos ir krakmolo tik ne tiek daug (kiti deda miltu) ir atskirai isverdam mesyte, ja sumalam svoguno irgi malu i ten prieskoniai formuojam zemaicius ir prasom skanaus 4u.gif

user posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(*Mėta* @ 2010 09 30, 22:28)
Kas cia prase ŽEIMAIČĮŲ BLYNŲ?  smile.gif


Vajez kaip užsimaniau blink.gif
Atsakyti
Čia tokia greita vakarienė...jei kartais tingisi ką nors rimto gaminti blush2.gif

Jums reiks pieniškų dešrelių,sūrio ir šoninės arba bekono.
Sūrį sutarkuojame.Dešrelės įpjauname išilgai,į pjūvį dedame tarkuotą sūrį.
Šoninė turi būti labai plonai supjaustyta.Galima rinktis šviežią,parūkytą...čia jau pagal skonį.
Imame įdarytas dešreles ir apsukame su šoninė.Dedame į kepimo indą,statome į orkaitę ir kepame maždaug 15/20 min.
Valgėme su adžika ir salotomis.
Andžikai smulkinu su blenderiu morkas,obuolius,pomidorus,paprikas,patroškinu,dedu cukraus,druskos,acto,pipirų ir česnako.
Salotos: šiaudeliais sutarkuojame morką ir agurką,paskaniname druska,cukrumi ir citrinos sultimis pagal skonį.Pilame aliejaus,dedame skrudinto sezamo,išmaišome.

Skanaus



user posted image

user posted image
Atsakyti
Elena,kaip laiku ir vietoj lotuliukas.gif wub.gif
as sian tiek suku galva ka gamint,super drinks_cheers.gif
o tas bekonas pasakok,rukytas,zalias bigsmile.gif biggrin.gif ?

as ir su ideja savaitgaliui atvariau 4u.gif
SOTUSIS VYNIOTINIS

user posted image



400 gr. faršo
2 kiaušinių tryniai150 gr. grybų
300 gr. kopūsto
1 poras
2 galvutės svogūno
Pakelis sluoksniuotos bemieles tešlos nekarpytos!

Faršą pakept keptuvėje, sudėti tarkuotą kopūstą, porą, svogūnus, grybus.Viską apkepus pagardinti prieskoniais, druska, pipirai,sojos padažas. Į atvėsusią masę įmaišyti trynius ir gerai viską permaišyti. Dėti ant sluoksniuotos tešlos lakšto, susukti, aptepti kiaušinio plakiniu, užbarstyti sezamo ir kepti 35 min. 180 laipsnių.

SKANAUS!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ulė: 01 spalio 2010 - 08:37
QUOTE(Ulė @ 2010 10 01, 09:34)
Faršą pakept keptuvėje, sudėti tarkuotą kopūstą, porą, svogūnus, grybus.Viską apkepus pagardinti prieskoniais, druska, pipirai,sojos padažas. Į atvėsusią masę įmaišyti trynius ir gerai viską permaišyti. Dėti ant sluoksniuotos tešlos lakšto, susukti, aptepti kiaušinio plakiniu, užbarstyti sezamo ir kepti 35 min. 180 laipsnių.

SKANAUS!!


o gal žinot, kodėl būtent tik trynius reik dėt?

Man paskui būna problema, kur kišt baltymą,išmest gaila, taip ir stovi šaldytuve, kol sugenda doh.gif
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2010 10 01, 09:54)
o gal žinot, kodėl būtent tik trynius reik dėt?

Man paskui būna problema, kur kišt baltymą,išmest gaila, taip ir stovi šaldytuve, kol sugenda  doh.gif

As isivajzduoju,kad tryniai geriau viska sukabina 4u.gif
gal su baltymais ne taip mase sukimba.
As tik taip galvoju 4u.gif

o is baltymu.. visad smagu isplakti su ziupsneliu druskos ir uztepi ant kepamo pyrago, kad ir obuoliu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ulė: 01 spalio 2010 - 09:01