Įkraunama...
Įkraunama...

Vyras žuvys, kokia jūsų nuomonė?

dar tik pora menesiu kaip turiu drauga zuvi, bet jau pastebejau kad labai analizuojantis viska, neduok die i sakini net nepagalvodama iterpiu zodeli gal... tada ir prasideda- kodel taip pasakei, ka tai reiskia ir t.t. doh.gif kartais labai erzina kiekvienos smulkmenos pastebejimas ir perdetas analizavimas, bet siaip labai rupestingas, jauciuosi kaip uz sienos su juo smile.gif tik pastebejau kad labai pasitiki zmonemis ir gali bet kam padeti. pats yra ne viena karta nukentejes, bet sako nieko negaliu padaryti ir viskas. seimos zmogus, ramus toks, sestadieni geriausia jam patinginiauti, o as vezys, bet keista kad nelabai seimyniskas ax.gif tai su tais tinginiavimais doh.gif vargas smile.gif bet siaip gerietis man kol kas atrodo lotuliukas.gif
Atsakyti
Na viska ka minejot tai daug tiesos, bet kazkaip kiek kada ir kur esu bendravusi su zuvimis, tai labai geri, draugiski zmones, be agresyvumo, saves iskelimo ir kt, ne taip kaip pvz ugnies zenklai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*trinity* @ 2011 01 30, 13:56)

*trinity*, 30 Sau 2011 - 13:56, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

*trinity*, 30 Sau 2011 - 13:56, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

Na viska ka minejot tai daug tiesos, bet kazkaip kiek kada ir kur esu bendravusi su zuvimis, tai  labai geri, draugiski zmones, be agresyvumo, saves iskelimo ir kt, ne taip kaip pvz ugnies zenklai  smile.gif

Na viska ka minejot tai daug tiesos, bet kazkaip kiek kada ir kur esu bendravusi su zuvimis, tai  labai geri, draugiski zmones, be agresyvumo, saves iskelimo ir kt, ne taip kaip pvz ugnies zenklai  smile.gif

VISIŠKAI sutinku, tikrai priešingybė ugnies ženklams, visgi vanduo ax.gif

Kiek pažįstu Žuvys - labai ramūs, nuoširdūs, paslaugūs ir geranoriški žmonės (vyrai) biggrin.gif
Žodžiu vien tik pliusai smile.gif
Atsakyti
O ką manote apie mergeles merginos ir vyro žuvies pora? 4u.gif
Atsakyti
Žuvys vyrai - nežemiški svajotojai, kūrėjai, menininkai .. nelabai patys žino ko nori .. jei šalia turi stiprų partnerį - jiems sekasi !
Atsakyti
radau ir as cia savo vyro bruozu....
Tikrai kitais zmonemis pasitiki labai,per daug naivus,visus pateisna,jam blogu zmoniu nera.Kiekvienoj blogybej stengiasi ir gerio izvelgt.
Atsakyti
Aplink mane irgi gana nemazai zuvyciu plaukioja, bet visos skirtingos.
bendradarbe labai linksma, nuosirdi, smagu su ja pasisneketi, kartais linkusi kai kuriuos dalykus perdeti, priesui i akis gali sypsotis lankstytis, o viduje kitaip galvoti. Pazystamas ir vaikystes draugas pasizymi labai staigia nuotaiku kaita. tai jam gera nuotaika, tai jam kazkas nepatiko jau depresija ir nelyskit prie manes sneketis nenoriu et neatsako ar net neatraso. doh.gif Dar yra viakinas zuvis labai analizuojantis viska, kaip jau buvo pamineta labai pastebi visas smulkmenas ir linkes daryti savo isvadas, nors ir klaidingos kai kurios, bet laiko tai teisybe ir prikaisioja, truputi egoistas, linkes stebeti viska ir visus. Manau zuvu bendras bruozas ir yra tas kad viska pastebi ir analizuoja, o beanalizuodami is muses padaro drambli smile.gif
Atsakyti
Eina sau, eilinį kartą įsitikinau, kad vyrai-žuviukai slidūs, mėgsta pameluoti, pasikirkinti su moterim ir negali gyventi be daugybės jų dėmesio biggrin.gif
Atsakyti
Maniskis irgi zuvis ax.gif

QUOTE(FaTaFeE @ 2011 02 15, 00:10)

FaTaFeE, 15 Vas 2011 - 00:10, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

FaTaFeE, 15 Vas 2011 - 00:10, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

Žuvys vyrai - nežemiški svajotojai, kūrėjai, menininkai .. nelabai patys žino ko nori .. jei šalia turi stiprų partnerį - jiems sekasi !

tikra tiesa drinks_cheers.gif sunku jiems apsispresti, daaaug svajoja, netgi apie sunkiai pasiekiamus dalykus..

QUOTE(mylimuke @ 2011 06 13, 01:17)

mylimuke, 13 Bir 2011 - 01:17, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

mylimuke, 13 Bir 2011 - 01:17, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

Eina sau, eilinį kartą įsitikinau, kad vyrai-žuviukai slidūs, mėgsta pameluoti, pasikirkinti su moterim ir negali gyventi be daugybės jų dėmesio  biggrin.gif

Eina sau, eilinį kartą įsitikinau, kad vyrai-žuviukai slidūs, mėgsta pameluoti, pasikirkinti su moterim ir negali gyventi be daugybės jų dėmesio  biggrin.gif

Deje, bet sitai irgi tiesa unsure.gif
Atsakyti
Mano žuviukas wub.gif Humoro jausmą tikrai turi ir nepasakyčiau, kad juodas, normalus, visi supranta thumbup.gif Šiaip nemelagis maniškis, niekada nemėgo meluoti, šiek tiek tinginys, tačiau puikus virtuvėje. Pinigų niekada man ir sau negailėjo, išlaidus sakyčiau, jei patiko tai ir nusipirks. blush2.gif Nemėgsta planuoti, nes kaip pats sako: "kam čia planuot, susiplanuosi ir nieko neišeis". Kažinau, šiaip nelabai romantiškas, tačiau, kai žino jog man patinka romantika, kartais pasistengia wub.gif Nežinau ar galėčiau pavadinti jį skūpu, nes man ir savo draugams nieko niekada negailėjo ir padėjo, nors kartais jam tai atrodė be reikalo, tačiau nepažįstamiems nelabai padėtų. Dažniausiai tai būna mano draugės biggrin.gif O šiaip šeimos žmogus, manimi visada rūpinasi ir skaniai maitina ax.gif. Turi be galo lakią vaizduotę. Į betką pažiūrėjęs galėtų kažką įsivaizduoti kitaip biggrin.gif
Ai va, beto dėl alkoholio ir cigarečių, tai mano žiauriai prieš schmoll.gif Pats nerūko ir man neleidžia. Alaus su draugais atsigeria kokį savaitgalį, bet ir tai ne visada. Dėl to labai džiaugiuosi thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramcikius: 28 birželio 2011 - 18:38
QUOTE(Marcha @ 2011 02 14, 21:55)

Marcha, 14 Vas 2011 - 21:55, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

Marcha, 14 Vas 2011 - 21:55, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

Kalbant apie žmones apskritai, manau, kad tikrai nemažai priklauso nuo auklėjimo, aplinkos. Bet, aišku, būna charakterio bruožų, kuriuos apibūdina zodiakas biggrin.gif Tai va, o kalbant apie žuvis vyrus, aš visai nesiskundžiu saviškiu biggrin.gif Gal kad charakteriais mes panašūs, nors aš - mergelė ax.gif
Atsakyti
o kaip jums zuvinai lovos reikaluose smile.gif ? neperdaug pasyvus smile.gif ?
Atsakyti