Įkraunama...

Vyras žuvys, kokia jūsų nuomonė?

QUOTE(Abandon @ 2010 09 25, 11:00)

Abandon, 25 Rgs 2010 - 11:00, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

Abandon, 25 Rgs 2010 - 11:00, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

Pamirsau ir as naivumą paminėti mirksiukas.gif

Pamirsau ir as naivumą paminėti mirksiukas.gif

Vėl gi, naivumas gali būti priskiriamas ne tik žuvims. Ne visi žmonės turi "galią" pasižiūrėjus į žmogų pasakyti kas jis toks.
Atsakyti
Na taip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Abandon @ 2010 09 25, 07:53)

Abandon, 25 Rgs 2010 - 07:53, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

Abandon, 25 Rgs 2010 - 07:53, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

Mano žuvinas drovuolis  4u.gif bet nepasakyčiau, kad bailys g.gif  kaip tik kuo daugiau jam ekstremalumo gyvenime reikia. O ir jaučiuosi už jo kaip už devynių mūrų wub.gif Kažkas sakė, kad egoistai.. Kalbant apie maniski- nesutikčiau schmoll.gif  Negaili pinigų geram, skaniam maistui ar kokybiskiems rūbams, laikrodžiams, bet ir man NIEKADA dar nėra kažko gailėjęs ar taip sakant kąsnio didesnės pusės pasiėmęs thumbup.gif
O dėl alkoholio.. kad ir kaip gaila, mėgsta savaitgaliais su draugais aptarti reikalus prie alaus ar degtinės  verysad.gif Bet visumoje: idealus man wub.gif  labai rūpestingas, seimyniskas žmogus, o ir suktis virtuvėje mėgsta tongue.gif

Mano žuvinas drovuolis  4u.gif bet nepasakyčiau, kad bailys g.gif  kaip tik kuo daugiau jam ekstremalumo gyvenime reikia. O ir jaučiuosi už jo kaip už devynių mūrų wub.gif Kažkas sakė, kad egoistai.. Kalbant apie maniski- nesutikčiau schmoll.gif  Negaili pinigų geram, skaniam maistui ar kokybiskiems rūbams, laikrodžiams, bet ir man NIEKADA dar nėra kažko gailėjęs ar taip sakant kąsnio didesnės pusės pasiėmęs thumbup.gif
O dėl alkoholio.. kad ir kaip gaila, mėgsta savaitgaliais su draugais aptarti reikalus prie alaus ar degtinės  verysad.gif Bet visumoje: idealus man wub.gif  labai rūpestingas, seimyniskas žmogus, o ir suktis virtuvėje mėgsta tongue.gif

Vat idomu, jis vasario ar kovo zuvys?

Speju, kad vasario blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Coffee bean @ 2010 09 26, 01:59)

Coffee bean, 26 Rgs 2010 - 01:59, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

Coffee bean, 26 Rgs 2010 - 01:59, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

Kovo wub.gif
Atsakyti
Aš pats - "žuvis", tik nežinau prie kurių priklausau - gimiau vasario 29, tad gal labiau prie kovo (3:1). Tik, kad netikiu aš tais bandymais sugrupuoti žmones pagal gimimo datą, ar zodiaką. Koks bus žmogus priklauso nuo tūkstančių įvairiausių dalykų, kurie daug svarbesni už gimimo datą...Pvz.: auklėjimas šeimoje, išgyventos psichologinės ar fizinės traumos, vienturtis ar išaugęs daugiavaikėje šeimoje, skurde ar pertekliuje, ar pilna ar išsiskyrusi šeima ir t.t. Neklijuokim tokių etikečių - vyras-žuvis ar pan., nes tai tik etiketės. Jei pagal etiketes ieškosite sau partnerio - tikrai prašausite. Žiūrėkite į žmogų, į asmenybę.

Zodiakas - anachronizmas, svetimas mūsų kultūrai. Neleiskim jam plisti protest.gif
Atsakyti
Pritariu, kad daug kas priklauso nuo auklėjimo ir pan, bet yra bendri bruožai, kurie būna būdingi tiems žmonėms ax.gif čia MANO nuomonė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2010 09 24, 13:29)

Maidenana, 24 Rgs 2010 - 13:29, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

Maidenana, 24 Rgs 2010 - 13:29, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

Vyras-zuvys.....

Jumoro jausmas, tai... Jo... Savitas. bet neblogas. Gyvena absoliuciai nieko bendro su realybe neturinciame pasaulyje. megsta lodoriauti. nyuolatiniai "paduok, atnesk".. polinkis i aristokratizma, babnikas...

Vyras-zuvys.....

Jumoro jausmas, tai... Jo... Savitas. bet neblogas. Gyvena absoliuciai nieko bendro su realybe neturinciame pasaulyje. megsta lodoriauti. nyuolatiniai "paduok, atnesk".. polinkis i aristokratizma, babnikas...

Mano vyras gimes po siuo zenklu.
Jumoro jausmas ypatingai geras ir nevadinciau jo savitu, nes supranta daugelis. Gyvena tikrai realiai mastydamas, tvirtai stovi ant zemes. Fizinio darbo nemegsta, gimes vadovauti smile.gif (tenka pripazinti, kad vadovauti sekasi). Nors turi galybe draugu, pirmenybe teikia seimai. Neromantiskas (as taip pat, todel cia trukumu nevadinciau). Nedrovuolis ir nebailys. Su gamta rysys silpnas, jis - asfalto vaikas smile.gif Islaidus. Tiesmukas. Neapsimetineja ir nemegsta kitu taip besielgianciu.
Atsakyti
Maniskis kaip tik: neislaidus, labai seimyniskas, linkes prie zemes darbu, megstantis seimininkauti virtuveje...ir savaitgaliais pasilepinti vyno taure ar alaus bokalu, bet...ne draugu draugijoje, o salia zmonos wub.gif
Atsakyti
Draugas zuvys. Del loderiavimo, tai ka zn.. kai as pati prie tinginio tai jis man visai darbstus atrodo (ypac ant mokslo). Humoro jausmas - tobulas, bent jau man. Taip kitom panom, truputuka 'per astrus' gal. Megsta nesvankius bajerukus ir apskritai prijaucia viskam is sios operos biggrin.gif

Sakyciau seimyniskas. Myli vaikus. Tikrai ne visada pasako ka galvoja, pasilaiko sau daug ka, kas nepatinka kitu kalboje ar elgsenoje. Gilinasi i menkiausias smulkmenas santykiuose, pastabus.
Tas kuri as pazistu neatrodo babnykas, bet dar viena klasioka turejau.. tai vajej koks babnykas buvo biggrin.gif sugebejo makaronus kabint kaip reik.
Atsakyti
Mano brolis ir vyras gime ta pacia diena kovo men.pradzioje, tik 7 metu skirtumas. vyras jaunesnis... As jiems jau pasakiau," kad kuo toliau tuo jus darotes panasesni".
Hunoras normalus, visiems suprantamas, viska daro del seimos, pinigu tikrai negaili nei maistui, nei drabuziams, vaikus myli, gal tik brolis biski svelnesnis, gal del amziaus, abudu prie gamtos,megsta zvejoti. abudu turi tech.issilavinimus. Vadavauti megsta irgi, kaip seimoje taip ir darbuose. kai pikstames uzsidega labai greitai, bet ir viskas praeina labai greitai. O del "atnesk, paduok, sutvarkyk" tai jau jo, kartais netgi uzkn... kaip mazi vaikai...
Atsakyti
Na nežinau mano pažystami žuvynai,sakyčiau ne labai su humoru draugauja doh.gif
O šiaip ne pastovus žmonės ,naivūs ,neapsisprende viena diena taip,kita diena jau kitaip viskas jiems doh.gif
Sutariu,myliu,bet nesuprantu cool.gif
Atsakyti
Mano ex zuvyte.......pradzioje gerai, bet veliau islindo savybes....t.y.plaukimas pasroviui, ramus poilsis, nemegejas planuoti....kitaip tariant reikejo tempti. Is kitos puses kas liecia finansus buvo gerai: dalinasi, perkam maista, drabuzius ir t.t. Bet jei reikes patarimo - nesulauksi...tyli... doh.gif jam geriausias poilisi - namie, visus metus.....Tai cia ir nesutapo nuomone, gyvenimo budas ax.gif
Atsakyti