Įkraunama...
Įkraunama...

Vyras žuvys, kokia jūsų nuomonė?

Taigi, pakalbėkim apie mylimus žuviukus bigsmile.gif kokios jiems labiausiai būdingos savybės? Kokią nuomonę turit apie vyrus žuvis? Kokie santykiai poroje? 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Pažįstu tris žuvinus. Siaubas man jie visi doh.gif Juodo humoro mėgėjai, bet nežino tinkamo laiko, kada jį naudot schmoll.gif Man vandenei su jais bendraut nene schmoll.gif
Atsakyti
Gal tas juodas humoras nuo žmogaus priklauso g.gif
Atsakyti
Mano tėtis žuvinas. Labai tolerantiškas žmogus, gal šiek tiek tingus, mėgėjas ramaus poilsio. Humoro jausmas ohoho koks lotuliukas.gif Ir po mamos padu lotuliukas.gif ax.gif
Atsakyti
Na as apsupta zuvynu lotuliukas.gif Del humoro, turi tikrai, bet ne visi atstovai, o kad juodas, tai gal kazkam ir juodas, man tai normalus, t.y. suprantu ju bajerius, viskas ciki.
Siaip zmones neblogi, bet gana tingus, egoistiski, bailoki unsure.gif Ta prasme, kam reikia vyro kaip sienos, tai jie butu blogas pasirenkimas 4u.gif Bet savarankiskai, vadovauti linkusiai, stipriai, i kompromisus nelinkusiai moteriai jie bus puikus partneriai thumbup.gif
Bet cia kalbu tik apie vyrus. Bendrauju su nemazai moteru zuvu, tai cia visai skirtingu pasitaiko.
Atsakyti
Mano vyras žuvys.Ir su juo jaučiuosi saugi thumbup.gif Kad ne egoistas,tai 100 procentų,čia aišku kalbu tik apie S.B. O šiaip linksmas,geras,mėgsta palodoriaut... laugh.gif
Pasiryžęs padėt kas tik paprašys doh.gif (šitas jo gėris prie gero neprivedė doh.gif )
Šeimos žmogus wub.gif
Atsakyti
Mano tėtis ir draugas abu gimę po žuvų zodiako ženklu. Pastebėjau panašumų, kad mėgsta pasyvesnį poilsį ir patinginiauti. Ir sakyčiau daugiau ne bailūs, o labai atsargūs.
Draugas dar labai ir jautrus. Siekia tiesos.
Atsakyti
Vyras-zuvys.....

Jumoro jausmas, tai... Jo... Savitas. bet neblogas. Gyvena absoliuciai nieko bendro su realybe neturinciame pasaulyje. megsta lodoriauti. nyuolatiniai "paduok, atnesk".. polinkis i aristokratizma, babnikas...
Atsakyti
A tikrai tikrai pamirsau pamineti: yra didelis noras sikarnai gyventi, ir sau negaili pinigu: geri rubai, skanus maistas, ir t.t. ir pan. Siaip skoni turi thumbup.gif. Moka sudaryti protingo ir kulturingo, issilavinusio zmogaus ivaizdi ax.gif

Kazkas rase apie zuvy darbstuoli-jautruoli- cia tikriausiai vasario zuvys? Ar kovo?

O kaip jusu zuvynuku santykiai su alkoholiu?
Atsakyti
Mano žuvinas drovuolis 4u.gif bet nepasakyčiau, kad bailys g.gif kaip tik kuo daugiau jam ekstremalumo gyvenime reikia. O ir jaučiuosi už jo kaip už devynių mūrų wub.gif Kažkas sakė, kad egoistai.. Kalbant apie maniski- nesutikčiau schmoll.gif Negaili pinigų geram, skaniam maistui ar kokybiskiems rūbams, laikrodžiams, bet ir man NIEKADA dar nėra kažko gailėjęs ar taip sakant kąsnio didesnės pusės pasiėmęs thumbup.gif
O dėl alkoholio.. kad ir kaip gaila, mėgsta savaitgaliais su draugais aptarti reikalus prie alaus ar degtinės verysad.gif Bet visumoje: idealus man wub.gif labai rūpestingas, seimyniskas žmogus, o ir suktis virtuvėje mėgsta tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabrinė @ 2010 09 24, 13:19)
Mano vyras žuvys.Ir  su juo jaučiuosi saugi  thumbup.gif  Kad ne egoistas,tai 100 procentų,čia aišku kalbu tik apie S.B. O šiaip linksmas,geras,mėgsta palodoriaut... laugh.gif
Pasiryžęs padėt kas tik paprašys  doh.gif (šitas jo gėris prie gero neprivedė  doh.gif  )
Šeimos žmogus  wub.gif

Mano žuviukas lygiai toks pats drinks_cheers.gif Dar turėčiau pridėti, kad yra naivus ir labai pasitiki žmonėmis doh.gif O tas jo gerumas, tai.. doh.gif
Atsakyti
Pamirsau ir as naivumą paminėti mirksiukas.gif
Atsakyti