Amber kaip noreciau dabar Tavo torto
Olesta super
Rugiageles bantas
Aseni,ziurejau ziurejau i geles bet taip ir nesupratau kaip viduriukai padaryti
Atnesu jubiliejini,rafaelo biskvitai su varskes kremu ,persikai zele,pastiliazas ir gelytes is pastiliazo lipdymui
Rugiagėle, labai faina dovanėlė
Eiwile už atvirutės idėją, labai gražu
Eiwile už atvirutės idėją, labai gražu
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 09 24, 22:09)
Tortas "Snickers", pastilazas.
Norejau isbandyt kaspina-isbandziau. Tas baltas viduj realiai taip nekrenta i akis...
Norejau isbandyt kaspina-isbandziau. Tas baltas viduj realiai taip nekrenta i akis...
Labai mielas ir šiltas tortas.
Rugiagėle, pasinervinau ir aš šią naktį su beze Vyras nuo vakar vakaro pradėjo erzinti, kad "ei, tavo torto kremas vandeniuoja ir varva nuo torto" , tai ėjau porą kartų naktį žėt kas daros. Nu stovi tas bezas : , bet naktinis dižūravimas jaučiasi dabar....
QUOTE(naitas @ 2010 09 25, 08:32)
Labai mielas ir šiltas tortas.
Rugiagėle, pasinervinau ir aš šią naktį su beze Vyras nuo vakar vakaro pradėjo erzinti, kad "ei, tavo torto kremas vandeniuoja ir varva nuo torto" , tai ėjau porą kartų naktį žėt kas daros. Nu stovi tas bezas : , bet naktinis dižūravimas jaučiasi dabar....
O mane vyras vis irgi taip buna erzina: "Ziurek, vienam kampui torto kazkas nutiko..." arba "oij, uzkrito ant torto ..."
Beze pirmadieni vel darysiu
bezė ir karamelės aukų kraštas eisiu prasivirsiu ir aš šiandien
olesta,labai švelnus gražus svočios tortas
mergaites,o jus kai tuos kašikiukus darot,tai kaip pjaut tą tortą,tigi tas pinimas sukietėja vakar atsigulus lovoj sugalvojau
mergaites,o jus kai tuos kašikiukus darot,tai kaip pjaut tą tortą,tigi tas pinimas sukietėja vakar atsigulus lovoj sugalvojau
QUOTE(Olesta @ 2010 09 25, 08:54)
bezė ir karamelės aukų kraštas eisiu prasivirsiu ir aš šiandien
as jau isviriau
Labas merginos
Labai labai norėčiau sužinoti, gal kas galėtų man atsakyti į vieną klausimą:
AR PARUOŠTI PAPUOŠIMAI, ĮVAIRIOS GĖLYTĖS IR VISOKIE KITOKIE, GALI BŪTI SAUGOMI KUR NORS ILGĄ LAIKĄ, O KAI REIKIA, IŠSIIMTI IR GREIT PAPUOŠTI TORTUS?
Būčiau dėkinga už atsakymą
AR PARUOŠTI PAPUOŠIMAI, ĮVAIRIOS GĖLYTĖS IR VISOKIE KITOKIE, GALI BŪTI SAUGOMI KUR NORS ILGĄ LAIKĄ, O KAI REIKIA, IŠSIIMTI IR GREIT PAPUOŠTI TORTUS?
QUOTE(Ruciukas @ 2010 09 25, 11:31)
Labas merginos
sausai laikant tikrai galima ilgai laikyti,jei kalbam apie papuosimus is cukrines mases
Papildyta:
medaus tortas su zele ir riesutais,puosta bezu,kitas sokoladu.
QUOTE(JOLKA999 @ 2010 09 25, 12:50)
sausai laikant tikrai galima ilgai laikyti,jei kalbam apie papuosimus is cukrines mases
Labai dėkoju už atsakymą . O papuošimai iš cukrinės masės gali būti laikomi plastikinėse dėžutėse?
QUOTE(Ruciukas @ 2010 09 25, 11:56)
Labai dėkoju už atsakymą . O papuošimai iš cukrinės masės gali būti laikomi plastikinėse dėžutėse?
taip , arba popierinej