Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus,

Amber kaip noreciau dabar Tavo torto blush2.gif

Olesta super wub.gif

Rugiageles bantas thumbup.gif

Aseni,ziurejau ziurejau i geles bet taip ir nesupratau kaip viduriukai padaryti blush2.gif

Atnesu jubiliejini,rafaelo biskvitai su varskes kremu ,persikai zele,pastiliazas ir gelytes is pastiliazo lipdymui ax.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Rugiagėle, labai faina dovanėlė thumbup.gif
Eiwile 4u.gif 4u.gif 4u.gif už atvirutės idėją, labai gražu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 09 24, 22:09)
Tortas "Snickers", pastilazas.
Norejau isbandyt kaspina-isbandziau. Tas baltas viduj realiai taip nekrenta i akis...

Labai mielas ir šiltas tortas.

Rugiagėle, pasinervinau ir aš šią naktį su beze lotuliukas.gif Vyras nuo vakar vakaro pradėjo erzinti, kad "ei, tavo torto kremas vandeniuoja ir varva nuo torto" doh.gif , tai ėjau porą kartų naktį žėt kas daros. Nu stovi tas bezas bash.gif: , bet naktinis dižūravimas jaučiasi dabar....
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2010 09 25, 08:32)
Labai mielas ir šiltas tortas.

Rugiagėle, pasinervinau ir aš šią naktį su beze  lotuliukas.gif  Vyras nuo vakar vakaro pradėjo erzinti, kad "ei, tavo torto kremas vandeniuoja ir varva nuo torto"  doh.gif , tai ėjau porą kartų naktį žėt kas daros. Nu stovi tas bezas bash.gif: , bet naktinis dižūravimas jaučiasi dabar....

O mane vyras vis irgi taip buna erzina: "Ziurek, vienam kampui torto kazkas nutiko..." arba "oij, uzkrito ant torto ..." doh.gif

Beze pirmadieni vel darysiu cool.gif lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
bezė ir karamelės aukų kraštas doh.gif eisiu prasivirsiu ir aš šiandien doh.gif tongue.gif
Atsakyti
olesta,labai švelnus gražus svočios tortas wub.gif
mergaites,o jus kai tuos kašikiukus darot,tai kaip pjaut tą tortą,tigi tas pinimas sukietėja g.gif vakar atsigulus lovoj sugalvojau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2010 09 25, 08:54)
bezė ir karamelės aukų kraštas  doh.gif eisiu prasivirsiu ir aš šiandien doh.gif  tongue.gif

as jau isviriau thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Labas merginos 4u.gif
Labai labai norėčiau sužinoti, gal kas galėtų man atsakyti į vieną klausimą:
AR PARUOŠTI PAPUOŠIMAI, ĮVAIRIOS GĖLYTĖS IR VISOKIE KITOKIE, GALI BŪTI SAUGOMI KUR NORS ILGĄ LAIKĄ, O KAI REIKIA, IŠSIIMTI IR GREIT PAPUOŠTI TORTUS?
Būčiau dėkinga už atsakymą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruciukas @ 2010 09 25, 11:31)
Labas merginos  4u.gif
Labai labai norėčiau sužinoti, gal kas galėtų man atsakyti į vieną klausimą:
AR PARUOŠTI PAPUOŠIMAI, ĮVAIRIOS GĖLYTĖS IR VISOKIE KITOKIE, GALI BŪTI SAUGOMI KUR NORS ILGĄ LAIKĄ, O KAI REIKIA, IŠSIIMTI IR GREIT PAPUOŠTI TORTUS?
Būčiau dėkinga už atsakymą  4u.gif

sausai laikant tikrai galima ilgai laikyti,jei kalbam apie papuosimus is cukrines mases 4u.gif
Papildyta:
user posted image
medaus tortas su zele ir riesutais,puosta bezu,kitas sokoladu.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(JOLKA999 @ 2010 09 25, 12:50)
sausai laikant tikrai galima ilgai laikyti,jei kalbam apie papuosimus is cukrines mases 4u.gif

Labai dėkoju už atsakymą 4u.gif . O papuošimai iš cukrinės masės gali būti laikomi plastikinėse dėžutėse?
Atsakyti
QUOTE(Ruciukas @ 2010 09 25, 11:56)
Labai dėkoju už atsakymą  4u.gif . O papuošimai iš cukrinės masės gali būti laikomi plastikinėse dėžutėse?

taip , 4u.gif arba popierinej
Atsakyti
QUOTE(JOLKA999 @ 2010 09 25, 12:58)
taip , 4u.gif arba popierinej

4u.gif
Atsakyti